суботу, 29 листопада 2014 р.

18 кулінарних секретів, які господині зазвичай збирають роками!

18 кулінарних секретів, які господині зазвичай збирають роками!



1. Щоб яєчня була пишною можна додати дві ложки холодної води на один стакан яєць і гарненько збити.

2. Замість дріжджів у тісто можна додати трохи коньяку. При цьому тісто стане ароматнішою, а випічка смачніше.

3. Білок яйця швидше зіб'ється в пишну піну, якщо його попередньо охолодити і додати кілька крапель лимонного соку або трохи лимонної кислоти. З жовтком ж діють навпаки - він любить тепло і цукор.

4. Щоб обсмажити або запекти м'ясо з золотистою скоринкою його треба обмазати медом.

5. Цибуля втратить гіркоту і буде набагато смачніше, якщо після його нарізки покласти в друшляк і обдати окропом.

6. Печінка буде м'якою, якщо перед обсмажуванням посипати його цукром.

7. Щоб яйця при варінні не лопалися, їх треба вимити перед цим у холодній воді.

8. Щоб молоко при варінні не підгоріло, каструлю треба сполоснути холодною водою і варити на середньому вогні.

9. Овочі чистять або миють безпосередньо перед тим, як опускають у суп.

10. Щоб у вас був гарний смак її треба варити 5-10 хвилин. Моркву також як і інші овочі варять на доброму вогні і солять в кінці варіння.

11. Щоб рис був розсипчастим його треба перед приготуванням замочити в холодній воді на 30 хвилин.

12. Щоб сіль у посуді не зволожувалася слід додати кілька зерен рису.

13. Щоб рис не разваривался його можна трохи обсмажити, проте слід врахувати, що в цьому випадку він не дуже збільшиться в розмірах.

14. Щоб молоко не втікала треба кинути туди шматочок цукру і накрити, помішуючи кожні 3-4 хвилини.

15. Щоб рис був прозорим, потрібно на 5 хвилин опустити його в окріп.

16. Щоб рис або макарони не злипалися при варінні, потрібно додати у воду трохи соняшникової або оливкової олії або обдати в друшляку холодною водою після варіння.

17. Зів'ялі кріп і петрушка стануть знову свіжими, якщо покласти їх у воду злегка розведену оцтом;

18. Якщо ви хочете отримати смачні овочі при варінні, треба опустити їх у воду після того, як вода закипить. Якщо ж ви хочете щоб смачним був бульйон - треба починати варити овочі у холодній воді.
18 кулінарних секретів, які господині зазвичай збирають роками!





Красивий інтер'єр кухні. Дизайнер Олексій Михайлюк, Санкт-Петербург

Красивий інтер'єр кухні. Дизайнер Олексій Михайлюк, Санкт-Петербург
Красивий інтер'єр кухні. Дизайнер Олексій Михайлюк, Санкт-Петербург
Красивий інтер'єр кухні. Дизайнер Олексій Михайлюк, Санкт-Петербург
Красивий інтер'єр кухні. Дизайнер Олексій Михайлюк, Санкт-Петербург
Красивий інтер'єр кухні. Дизайнер Олексій Михайлюк, Санкт-Петербург







Аромати, які залучають в наш будинок багатство і достаток.



бергамот - залучає життєву енергію;
лимон - сприяє адаптації до нових обставин;
орхідея - вносить фінансову стабільність;
пачулі - обдаровує достатком, привертає багатство;
розмарин - зберігач енергії, не дає життєвої енергії покинути ваш будинок;
сосна - забезпечує постійність і стабільність, міцність фінансового становища;
кедр: залучає гроші;
кориця: сприяє процвітанню, успіху в справах, спонукає прагнення до творчості, розвиває розумові здібності;
мускат: сприяє процвітанню;
імбир: дає багатство;
вербена: удача;
апельсин: дає гроші і удачу;
гвоздика садова: дає багатство і процвітання;
жасмин: дарує гроші;
м'ята перцева: дає енергію і гроші
Аромати, які залучають в наш будинок багатство і достаток.





Дитяча

Дитяча







З трави

З трави
З трави
З трави
З трави





Парканчик уздовж плінтусів.

Парканчик уздовж плінтусів.







Ліжко в бочці

Ліжко в бочці





Як цікаво скласти серветку

Як цікаво скласти серветку
Як цікаво скласти серветку
Як цікаво скласти серветку
Як цікаво скласти серветку
Як цікаво скласти серветку
Як цікаво скласти серветку
Як цікаво скласти серветку
Як цікаво скласти серветку

Немає коментарів:

Дописати коментар