суботу, 29 листопада 2014 р.

Невеликі магніти на холодильник або офісну дошку у вигляді міні-полароидных знімків від художниці-дизайнера Дженн.

Невеликі магніти на холодильник або офісну дошку у вигляді міні-полароидных знімків від художниці-дизайнера Дженн.



Для проекту знадобляться навички роботи в фотошопі і файл-шаблон. З інструментів і матеріалів: кольоровий принтер, фотопапір, канцелярський ніж, металева лінійка, товстий, щільний картон (обкладинка від старої книги), клей, білий маркер шматочки плоского магніту.

#hm #gift





Кавові магніти


Матеріали та інструменти: картон, гладкий або ворсистий шпагат, зерна кави, пара пластикових очей, магнітне полотно на липучці, ножиці або різак, клейовий пістолет.

Порядок виготовлення:

1. Виріжте з картону з допомогою ножиць або різака заготовки для магніту: тулуб з лапами - дит., хвіст - 1 дет, голова - 1 дет.

2. Проведіть «примірку» майбутнього кота.

3. Спочатку по контуру тулуба за допомогою клейового пістолета приклейте шпагат. Місце з'єднання кінців шпагату повинно знаходиться там, де буде приклеєна голова.

4. Точно так приклейте шпагат по контуру голови і хвоста.

5. Приклейте до тулуба голову і хвіст.

6. Тепер заповніть фігурку кота зернами кави з допомогою клейового пістолета: спочатку хвіст, потім тулуб і лапки, потім голову.

7. З допомогою трьох великих зерен оформіть мордочку кота.

8. Приклейте пластикові очі. Виріжте магнітну смужку і прикріпіть до звороті кота. Магніт кіт Кофеич готовий прикрашати холодильник!

Форму тулуба кота можна зробити інший. І тоді кіт буде зовсім іншим!
#r_hm #r_gift





Кришки-магніти #r_decor








Камінці-магніти.



Після поїздки на море залишилися камінці? З допомогою клею, блискіток і магнітів, можна перетворити це в красиві магнітики для холодильника. Залишайте папірці з освідченнями та побажаннями доброго ранку один одному. #r_decor #r_romantic





Магніти з улюбленими картинками #r_decor








Як зробити магніти.



Вам знадобиться: кругло-опуклі прозорі скельця (продаються в магазинах в мішечках), вирізки з журналів, фото, карт і т. п., ножиці, клей для декупажу, маленькі магнітики.

Скельця ставимо на потрібний малюнок обводимо олівцем.

Вирізаємо акуратно.

Клеєм для декупажу акуратно приклеюємо папір до стеклышкам. Після висихання акуратно знімаємо вологою серветкою надлишки папери з скельця, залишаючи лише сам малюнок.

Приклеюємо магнітики. Готово!
#r_decor





Магніти на холодильник з CD-дисків


Матеріали:

- CD-lдиски (краще брати ті, в яких одна сторона зовсім гладка, без борозенок)
- листівки (серветки, роздруківки)
- біла акрилова фарба
- клей ПВА
- лак акриловий
- картон
- акрилові фарби
- наждачний папір
- ножиці
- магніти

Джерело : Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!







Магніти з улюбленими картинками



Нам знадобляться:
- старі журнали, які не шкода порізати
- ножиці
- декоративні камінці прозорі (можна купити в магазині Fix price, а взагалі їх продають у зоомагазинах для прикраси акваріумів)
- прозорий клей для скла (хороший Е-6000, але можна і інший).
- клей ПВА
- аркуш білого паперу
- гнучкий магніт (можна використовувати рекламний, відірвавши від нього папір з назвою рекламує себе фірми)

Хід робіт:
1. Вирізаємо з журналів всяку симпатичну дурницю, яка і буде картинками для наших магнітів. «Краплинка» та інший подібний клей іноді желтит, тому краще вибирати зображення не на білому, а на кольоровому тлі. Тоді жовтизна майже не видно.
2. Капаємо на обрану ділянку зображення прозорий клей. Клей особливо не шкодуємо, камінчик має як би ковзати по намазала клеєм поверхні.
3. Приклеюємо камінчик. Якщо з'являються бульбашки, їх можна «вигнати» трохи натиснувши і подвигав камінчик.
4.Виходять заготовки.
6. Вирізаємо.
Далі є 2 варіанти.
А. Якщо у вас вирізка з тонкого паперу, приклеєний темний магніт може негарно просвічувати. Отже, щоб магніт не просвічував, створимо ще один шар з паперу. Для цього намажемо оборот камінчика клеєм ПВА.
Приклеюємо до аркуша білого паперу. І ось, коли він висох, красиво вирізаємо., капаємо на оборот крапельку прозорого клею.
Б. Якщо ваша вирізка з щільного паперу, то можна акуратно вирізати камінчик з картинкою і капати на оборот крапельку прозорого клею.
7. Приклеюємо на гнучкий магніт (не переплутайте сторону))
8. Чекаємо висихання, і, нарешті, вирізаємо.
Користуємося і милуємося!

Примітки.
1. Якщо вам хочеться зробити магнітики з картинкою, роздрукованої на принтері, то перед тим, як капнути прозорий клей для скла її треба гарненько загрунтувати, рази 4 промазав клеєм ПВА. Інакше від взаємодії з прозорим клеєм картинка негарно розпливеться.
2. Іноді виникає спокуса не склеювати повністю камінчик з магнітом, а просто вирізати з магніту квадратики і приклеїти до обороту камінчика. Цього краще не робити, оскільки тоді магніт виходить дуже слабенький, не тримає листи і постійно відвалюється від холодильника.

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!





Магніти-ножі.

Магніти-ножі.

Немає коментарів:

Дописати коментар