неділю, 30 листопада 2014 р.

Ідея упаковки шоколаду #r_gift

Ідея упаковки шоколаду #r_gift






Ідея романтичної сюрпризу (сніданку) #r_romantic






Ідея картини. Навіть якщо ви не вмієте малювати ;)



Не забудьте написати зізнання. #r_romantic





Романтична ідея сніданку #r_romantic






Ідея для штор. #r_decor






Ідеї упаковок #r_pack






Ідеї валентинок #r_card








Ідеї сніданків #r_romantic






Ідея подарунка для ласуни #r_gift








Ідея сніданків #r_romantic






Як зробити миттєву лотерею. (Відмінна ідея для подарунків-сюрпризів)



Нам знадобляться: білий (не глянцевий) картон, гуаш, чорна гелева ручка, свічка (парафін), рідке мило. #r_romantic

1. Нарізаємо білий (не глянцевий) картон на невеликі квиточки, приблизно 8 на 5 див. Робимо з картону шаблон для серединки - приблизно 5 на 3 див. Малюємо по шаблону прямокутник в центрі квитків.

2. Пишемо в цьому прямокутнику напис, яку будемо ховати під стирающимся шаром. Напис має бути досить яскравою, краще використовувати гелеву ручку. Поля квитків можна прикрасити на ваш смак. #r_romantic

3. Прямокутник з написом натираємо свічкою, це треба зробити дуже ретельно, щоб не залишилося непокритих місць. Шар парафіну змащуємо рідким милом, можна зробити це прямо пальцем. Це потрібно для того, щоб фарба добре лягла на парафін.

4. Коли мило підсохне, можна зафарбовувати прямокутник гуашшю. Щоб імітувати металеве покриття, яке зазвичай роблять на таких квитках, використовуємо сріблясту гуаш. Тепер потрібно лише дочекатися повного висихання фарби.







Ідея оформлення подарунків всім членам сім'ї. Подарунки точно не переплутаються ;) #r_pack






Ідея сімейної картини - відбитки всієї родини #r_romntic








Романтична ідея для тих хто далеко один від одного: позначити на карті місця, де ви живете (жили, коли познайомилися) #r_romantic






Ідея сюрпризу #r_gift #r_foto








1. Вам необхідно приймати людей такими, які вони є, або не приймати взагалі. Тому що змінити їх практично неможливо. Серйозно. Якщо ви намагаєтеся переробити їх і зробити їх такими, якими ви хочете їх бачити, - вам залишається лише побажати удачі. Так як ця ідея приречена на провал.



2. Ваше визначення щастя відрізняється від визначення інших людей. Те, що працює для вас, необов'язково має працювати і для них. Ви не мировий суддя, щоб судити приймаються друзями життєві рішення. Як говориться в одному відомому біблійному постулаті: «Не судіть, та не судимі будете.»

3. Ви повинні вміти постояти самі за себе. Світ сповнений лиходіїв, які так і намагаються захопити перевагу над вами. Ніхто не може дозволити собі бути беззахисним. Вам доведеться навчитися бути впертими і настирливими (в міру, звичайно), щоб отримати те, що ви бажаєте.
4. Сьогодні вас обожнюють, а завтра - вже ні. Людина - істота непостійне. Ми лягаємо спати закоханими, а прокидаємось з відчуттям зради. Іноді розрив відносин може нічого для вас не значити. А іноді це ціла трагедія. У будь-якому випадку, після розставання впадати в депресію з приводу своєї непривабливості і шукати в собі недоліки - це марна трата часу. У вас буде ще безліч шансів закохатися! Єдина перешкода на шляху - це ваш власний страх перед новими відносинами.

5. Ви не зобов'язані бути близькі з усіма членами вашої родини. Якщо які-небудь комунікації з сім'єю отруюють ваше життя, у ваших же інтересах якомога швидше встановити певні межі такого спілкування.

6. Якщо ви купуєте якийсь предмет одягу, який вам не підходить за розміром, але ви збираєтеся використовувати його в якості стимулу для схуднення, - ви ніколи так і не будете носити його.

7. Постійне докори сумління та почуття провини з приводу здійснення поганих справ, - тільки зайвий раз доводять, що ви будете робити їх знову і знову.

8. Перестаньте заздрити людям, які у вашому віці успішніше, ніж ви. Направте цю енергію на досягнення власних цілей.

9. Почуття власної гідності - це один з найкращих подарунків, який ви можете вручити собі. Але знайти його - куди складніше.

10. Якщо ви зловили себе на думці, що постійно втрачаєте роботу, друзів, важливі відносини і зв'язки, можливо, настав час визнати, що коренем усіх проблем є ви самі? !

11. Ви нікому нічого не повинні. Якщо ви будете думати зворотне, то будете постійно нещасні і незадоволені життям.

12. Щоб домогтися чогось у цьому житті, необхідно наполегливо працювати і навіть працювати. Якщо ви хочете знати відповідь на питання: «Чому у мене немає того, чого я хочу», вам слід вивчити свої робочі звички і свою манеру роботи.

13. Переїзд в інше місто не рятує від усіх нещасть. Принаймні у більшості випадків.

14. Говорити дурниці час від часу або трохи прибрехати іноді - це нормально.

15. Хто не ризикує, той не п'є шампанського! Якщо ви зрозуміли, що ваша робота вас дістала, просто звільніться. Дайте волю свого внутрішнього Я!

16. Не накачивайтесь алкоголем на голодний шлунок. Якщо не хочете виглядати мегаглупо, звичайно...

17. Немає такого поняття, як отримувати задоволення від почуття провини. Багато, самі того не підозрюючи, люблять помучити себе і зайвий раз постраждати. Це нездорово.

18. Іноді краще спочатку зробити щось, вибачитися ви завжди встигнете.

19. Треба вміти вчасно зупинитися. Наприклад, вчасно піти з вечірки. Тому що після 4 ранку зазвичай нічого доброго не відбувається. Всім відомо почуття, коли хочеться продовжувати веселитися ще і ще. Вмійте йти на піку. Якщо забаритеся, всі веселощі піде коту під хвіст.

Хитрощі житті - Корисні поради, спрощують життя
1. Вам необхідно приймати людей такими, які вони є, або не приймати взагалі. Тому що змінити їх практично неможливо. Серйозно. Якщо ви намагаєтеся переробити їх і зробити їх такими, якими ви хочете їх бачити, - вам залишається лише побажати удачі. Так як ця ідея приречена на провал.

Немає коментарів:

Дописати коментар