четвер, 27 листопада 2014 р.

Нарізка на святковий стіл

Нарізка на святковий стіл

Нарізка на святковий стіл
Нарізка на святковий стіл
Нарізка на святковий стіл
Нарізка на святковий стіл
Нарізка на святковий стіл





Створення невидимою папки на робочому столі



Для тих, кому є, що сховати від сторонніх очей, пост буде корисний.
В цю папку можна складати секретний матеріал і ніхто не здогадається, що і де.







Робимо складаний столик своїми руками







СКЛАДАНИЙ СТОЛИК СВОЇМИ РУКАМИ + МАЙСТЕР КЛАС
Стіл подоконникЧайный столик... джерело - "МАЙСТРИ RU"...









Сервіровка столу. Як скласти серветку красиво!








М'ясні Рулетики до святкового столу



Інгредієнти
-Свиняче філе - 700 г
-Гриби - 500 г
-Цибуля ріпчаста - 2 шт
-Яйце куряче - 2 шт
-Сир твердий - 150 г
-Вершки - 1 склянку
-Сіль - за смаком
-Перець чорний мелений - за смаком
-Олія соняшникова - 40 г

Почнемо з приготування начинки з грибів і цибулі. Для цього на помірному вогні розігрійте сковороду з 2-3 ст. л. соняшникової олії. Очистіть цибулю і поріжте його на 1/4 кола, підсмажуйте до придбання золотистого відтінку. Не забувайте час від часу помішувати.

Промийте і очистіть печериці, потім наріжте кубиками. Коли цибуля буде готовий, додайте в сковороду нарізані гриби. Смажте всі разом ще 10-15 хвилин, періодично помішуючи. Гриби зменшаться в розмірі і пустять сік - коли він випарується, сковорідку можна знімати з плити.

Висипте вміст сковороди в миску. Почистіть зварені яйця, поріжте їх і додайте сюди ж.

Додайте тертий сир.

Гарненько все перемішайте, додайте сіль і чорний перець за смаком. Начинка готова.
Тепер приготуємо м'ясо. Нарізати свинину на шматки товщиною трохи менше 1 см Кожний шматок посоліть з обох сторін і відбийте молотком для м'яса так, щоб він був досить тонким і великим для того, щоб загорнути в нього начинку.

На один кінець м'ясного шматка покладіть дві ст. л. начинки.

Загніть м'ясо.

І загорніть в рулетик.

Зафіксуйте за допомогою зубочисток або нитки.

Такі ж дії виконайте з усім м'ясом.

Розігрійте сковороду з соняшниковою олією на помірному вогні. Смажте м'ясні крученики з усіх сторін, починаючи з боку, на яку припадає шов. Коли ця сторона досить просмажиться, можна вийняти зубочистки - рол вже досить зафіксовано.

Готові крученики перекладайте зі сковороди в ємність для запікання. Додайте близько 1, 5 склянки води.

Полийте рулетики вершками.

Посипте чорним крейдовим перцем і сіллю. Поставте в попередньо розігріту духовку. Запікайте при температурі 180 С близько 30 хв. Подавайте гарячим в якості основного блюда з гарніром на ваш смак. Приємного апетиту!
М'ясні Рулетики до святкового столу
М'ясні Рулетики до святкового столу
М'ясні Рулетики до святкового столу
М'ясні Рулетики до святкового столу
М'ясні Рулетики до святкового столу
М'ясні Рулетики до святкового столу
М'ясні Рулетики до святкового столу
М'ясні Рулетики до святкового столу
М'ясні Рулетики до святкового столу
М'ясні Рулетики до святкового столу

Немає коментарів:

Дописати коментар