пʼятниця, 21 листопада 2014 р.

Плетенное серце! МК - www.liveinternet.ru/users/4644326/post189578212

Плетенное серце! МК - www.liveinternet.ru/users/4644326/post189578212










плетене серце МК. Коментарі : LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників
Цитата повідомлення Марриэтта Прочитати целикомВ свій цитатник або спільнота! Серце з газетних трубочок. Удосконалений варіант. Джерело: http://stranamasterov.r..









Шовкове серце! МК - melissa-li.ru/post203657462/










Шовкове серце. МК. Коментарі : LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників
1. Я використовувала маленький відріз натурального шовку. Розмір сердечка - 20 див. Викроюємо, прошиваємо, залишаючи місце для вивертання. Вивертаємо виріб. ...











І дай Бог кожному бути з тим, з ким серце не шукає інших.

І дай Бог кожному бути з тим, з ким серце не шукає інших.





Робимо листівку з вашого силуету і даруємо своє серце.



Вирізаємо з паперу за вашим фото силует. Ноги не прорізаємо до кінця. Піднімаємо. Клеїмо на основу-готово)







Нотне серце.



Вся ця краса виготовлена з дроту, причому серце зроблено з вішалки, яку віддають з речами в хімчистці. Каркас обклеєний нотними роздруківками. Вони закручені навколо дроту. Складові приклеєні до композиції за допомогою гарячого клею.
Трояндочки можна зробити або як написано тут vk.com/wall-35059398_5610 або вирізаючи і приклеюючи один до одного пелюсточки.

За матеріалами сайту: craftberrybush.blogspot.com





Футболка з серцем.



Відрізаємо воріт.
Робимо прорізи у формі серця.
Пришиваємо серце яскравого кольору.
Вивертаємо.







Довіреність на серце.


Надіслала Танютка Устенко.





Серце з упаковок від яєць.








Пташине серце.


#Романтика@romantika_for_you
Пташине серце.





Серце із запискою.








Дерево-серце з ромашками.



Матеріали:
-кашпо;
-гіпс (медичний, будівельний або художній - не важливо);
-палиця для стовбура;
-штучні квіти (в нашому випадку ромашки);
-пінопласт (звичайний пакувальний від побутової техніки підійде);
-зубочистки і дріт;
-пучок сизалю;
-комашки або метелики;
-шматок грубої тканини (або навпаки, шовкової, кому як подобається);
-мереживо і стрічка з органзи.
Інструменти та обладнання:
-ємність для розведення гіпсу і паличка;
-клейовий термопістолет;
-ножиці, кусачки.

Приготуйте гіпсовий розчин: відміряйте необхідну кількість звичайної холодної води - половину кашпо, з якого буде «рости» ваше дерево, і перелийте її в ємність. Всипте в воду гіпс до отримання консистенції сметани, перемішуючи паличкою, перелийте розчин в кашпо і вставте стовбур - паличку. Робити це треба досить швидко, так як гіпсовий розчин швидко твердіє. Залиште стовбур в гіпсі до повного застигання розчину. Чекати, поки гіпс висохне, не обов'язково, так як якщо розчин застиг, то палиця нікуди не дінеться. В процесі застигання розчин нагріється - це результат хімічної реакції, не лякайтеся.

Поки гіпс застигає, приготуйте крону, точніше основу для крони. Візьміть звичайний пакувальний пінопласт від побутової техніки і наріжте з нього кілька пластів прямокутної форми, чим товще, тим краще. Пласти склейте термоклеєм між собою таким чином, щоб вийшла фігура, достатня за розміром для того, щоб з неї можна було вирізати сердечко розміром приблизно 12 см завширшки 10 см у висоту і товщиною близько 5 див. Вирізати найкраще гострим канцелярським ножем. При розрізуванні пінопласту утворюється багато крихт, з якими легко впоратися з допомогою пилососа. Виріжте сердечко, особливо ретельно опрацюйте виїмку у верхній частині, так як при заповненні крони декоративними матеріалами контури серця згладяться і чітка форма загубиться. А нижню вузьку частину потрібно залишити достатньо широкою, щоб при насадженні на стовбур, серце не розвалилося.

Тепер потрібно насадити крону на стовбур - накручивающими і досить сильними рухами надягайте сердечко на палицю (палиця повинна бути заточена як олівець) на глибину близько 3 див. Потім зніміть крону і налийте в утворену дірку гарячий клей, а потім знову надіньте крону на палицю.
Маленька хитрість: якщо ви плануєте використовувати декоративний матеріал для заповнення крони дерева іншого кольору, відмінного від білого, пофарбуйте пінопластову заготовку у відповідний колір акрилом або навіть гуашшю - так вам буде легше приховати основу під квітами, вона буде менше кидатися в очі.

Підготуйте ромашки - кожна квітка зніміть зі стебла, якщо він на гнучкому стеблі. При цьому в тому місці, де квітка з'єднувався зі стеблом, повинна залишитися трубочка, в яку вклейте половинку зубочистки тупим кінцем. Якщо ж стебло квітки має всередині дріт і досить пружна, щоб воткнуться в пінопласт, то достатньо просто відрізати його кусачками, залишивши стеблинка довжиною близько 2-2, 5 см.

Невеликий пучок сизалю поверніть «гніздечком» і вставити в середину квітка.

Квітка з сизалем застроміть в крону, попередньо намазавши термоклеєм «стеблинка». Спочатку застроміть найбільші ромашки, розташовуючи їх на більш плоских областях крони, а потім самими маленькими оформіть улоговинку серця. Заповніть всю крону квітами, саджаючи кожна квітка в «гніздечко» з сизалю. Квіти повинні розташовуватися досить щільно, щоб пінопластова основа не просвічувала між ромашками.

Тепер задекоріруйте горщик. Для цього візьміть підходить за кольором тканину, в нашому випадку це щільна мішковина. Виріжте з тканини коло так, щоб її можна було загнути всередину горщика на 1, 5-2 див. Потім зробіть складку і приклейте тканину до внутрішньої частини горщика. Такими складками задрапіруйте тканини по всій окружності горщика. Щоб рівномірно розподілити складки, можна спочатку зробити 4 складки по 4 сторонам колу на рівній відстані, а потім розподілити решту тканина усередині кожної чверті.

Всередині горщика приклейте сизаль, це буде імітація травички.

По колу горщика акуратно приклейте мереживо, наносячи клей маленькими точками в декількох місцях.

Ну і останній штрих - стрічка з органзи на стовбурі і пара комашок або метеликів. Ніжне і романтичне дерево-серце готове!
#Топіари@romantika_for_you
Дерево-серце з ромашками.
Дерево-серце з ромашками.
Дерево-серце з ромашками.
Дерево-серце з ромашками.
Дерево-серце з ромашками.
Дерево-серце з ромашками.
Дерево-серце з ромашками.
Дерево-серце з ромашками.
Дерево-серце з ромашками.
Дерево-серце з ромашками.

Немає коментарів:

Дописати коментар