Коса «водоспад»
Гарна зачіска за 5 хвилин
Дуже літня зачіска)
Як зробити зачіску мальвинка з косою самій собі.
Крок 1. Заколіть верхню частину волосся на потилиці.
Крок 2. Накрутіть вільні волосся на плойку або завивающий праску.
Крок 3. Зафіксуйте ваші локони лаком для волом.
Крок 4. Распушите локони кінчиками пальців, створюючи ефект легкої неохайності.
Крок 5. Заплетіть дрібну косичку з одного боку і обв'яжіть їй верхівку голови.
Крок 6. Закріпіть косу з протилежного боку невидимкою. Чубчик повинна бытьраспушенной, не закалывайте її наверх. Готову зачіску при бажанні можна прикрасити живим або штучним квіткою з одного боку.
Зачіска готова!
Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
Зробити красиві кучері в домашніх умовах не складе великої праці.
Завивка волосся на крупні локони
Для створення красивих завитків вам знадобиться для завивки, фольга і пряма гребінець. Для початку, волосся потрібно підготувати до зачісці: добре вимити і висушити, обробити спеціальними термостійкими засобами (спреєм або шампунем).
1. Далі поділяємо волосся на зони і заколюємо їх на потилиці.
2. Виділяємо пасмо шириною приблизно 2 см, обробляємо її лаком для волосся і накручуємо на палець. Кладемо отриманий завиток на заздалегідь нарізану фольгу і складаємо його навпіл, сховавши пасмо. Для зручності краї фольги можна підігнути.
3. Кожен «конвертик» з пасмом прогріваємо праскою близько 30 секунд або трохи довше, залежно від структури волосся. Не розкриваючи фольгу, залишаємо остигати.
4. Продовжуємо накручувати пасма аналогічним способом.
5. Готові локони слід розділити пальцями, надавши їм обсяг, і зафіксувати лаком.
Печиво з абрикосами
Інгредієнти:
100 г вершкового масла
6 ст. л. цукру
1 яйце
1 ст. л. молока
250 г борошна
180 г цукрової пудри
3 ст. л. лимонного соку
половинки консервованих абрикосів
Спосіб приготування:
М'яке злив. масло збити міксером з цукром, додати яйце, молоко, продовжуючи збивати.
Просіяти борошно і змішати з яєчно-масляною сумішшю. Замісити тісто.
Тісто розкачати в пласт товщиною 5 мм, Вирізати кружки діаметром близько 6 див. Деко змастити маслом і застелити пергаментом, викласти гуртки. Піч 10-12 хв. при 180 градусах.
Дати печінкою охолонути на деку протягом 15 хв, потім перекласти і повністю остудити.
Половинки абрикосів викласти на паперові серветки, дати обсохнути.
Глазур: змішуємо сах. пудру і сік лимона.
Змастити глазур'ю печиво, в центр покласти абрикос.
Дати глазурі застигнути.
Немає коментарів:
Дописати коментар