четвер, 25 вересня 2014 р.

Пепсі зі смаком огірка продається тільки в Японії

Пепсі зі смаком огірка продається тільки в Японії

Пепсі зі смаком огірка продається тільки в Японії





Шарф-трансформер. Простенько і зі смаком.



Суть така: в'яжеться довгий шарф, який потім зшивається разом в кільце (вертикальний шов)., як снуд.
Одягаєте як шарф подвійно, спускаєте на плечі і на талію. І ззаду, там де паралельно частини шарфа проходять - сшиваете їх (горизонтальний шов)
Горизонтальний шов на спинці, а вертикальний швидше за все попереду, на грудях, там його можна сховати.
Шарф-трансформер. Простенько і зі смаком.
Шарф-трансформер. Простенько і зі смаком.
Шарф-трансформер. Простенько і зі смаком.
Шарф-трансформер. Простенько і зі смаком.





СМАЧНІ ЦУКРОВІ КРИСТАЛИ



Від такого простого експерименту діти будуть у захваті і ніколи не забудуть такий урок хімії.

Покрокова інструкція під фото▼
Ексклюзивно для передплатників Шедеври рукоділля
СМАЧНІ ЦУКРОВІ КРИСТАЛИ









Цукрові кристали (спочатку підпишись)
Доступний передплатникам спільноти
Рекомендуємо підписатися: Шедеври рукоділля




Читати далі..












Смачний чай своїми руками



Дуже зимовий, ароматний і дійсно зігріваючий. А ще з таким чаєм можна ходити в гості і дарувати в якості частування і маленького приємного презенту)

Нам знадобиться:
- склянка самого звичайного чорного чаю (вагового або хоча б *травневого*)
- жменю висушених апельсинових кірок
- 4-5 паличок кориці
- 5-6 зерен кардамону
-1-2 столові ложки гвоздики
- лист крафтового паперу
- двосторонній скотч або клей
- ножиці, лінійка
а так само кухонний рушник і молоточок ;)

Крупнолистовий чорний чай:

За пару днів перед тим, як ви вирішите приготувати чай,

засушіть апельсинові скоринки: просто наріжте на дрібні шматочки,

розкладіть на тарілці і чекайте, поки вони повільно будуть підсихати.

Є ще один, більш швидкий спосіб: підсушити нарізані скоринки

в духовці на дуже повільному вогні.

Спеції: кориця, кардамон, гвоздика.

Першим ділом я зробила упаковку для чаю.

У мене це пакет з крафтового паперу.

Тепер нам треба подрібнити спеції.

Це можна зробити простим народним способом:

беремо кухонне рушник або будь-яку щільну ганчірку, складаємо спеції у середину,

щільно закутуємо на манер мішечка і лупимо молотком по мішечку зі спеціями,

поки спеції досить не подрібнюватися :)

Аромат в цей час буде стояти просто запаморочливий !

Приблизно ось так вони повинні виглядати після молоткових терзань:

Тепер нам треба змішати чай, апельсинові кірки і подрібнені спеції.

Засипаємо чай у паперовий пакет, заклеюємо красивою наклейкою

або чим фантазія підкаже і, вуаля !

Запашну чай готовий !

Можна кликати гостей і готувати смакоту:)

Приємного чаювання і теплих зимових вечорів вам! :)

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!





СМАЧНІ ЦУКРОВІ КРИСТАЛИ



Від такого простого експерименту діти будуть у захваті і ніколи не забудуть такий урок хімії.

Покрокова інструкція під фото▼
Ексклюзивно для передплатників Шедеври рукоділля
СМАЧНІ ЦУКРОВІ КРИСТАЛИ









Цукрові кристали (спочатку підпишись)
Доступний передплатникам спільноти
Рекомендуємо підписатися: Шедеври рукоділля




Читати далі..












Смачна ідейка до 14 лютого!



Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!





СМАЧНІ ЦУКРОВІ КРИСТАЛИ



Від такого простого експерименту діти будуть у захваті і ніколи не забудуть такий урок хімії.

Покрокова інструкція під фото▼
Ексклюзивно для передплатників Шедеври рукоділля
СМАЧНІ ЦУКРОВІ КРИСТАЛИ









Цукрові кристали (спочатку підпишись)
Доступний передплатникам спільноти
Рекомендуємо підписатися: Шедеври рукоділля




Читати далі..






Немає коментарів:

Дописати коментар