Пепсі зі смаком огірка продається тільки в Японії
Шарф-трансформер. Простенько і зі смаком.
Суть така: в'яжеться довгий шарф, який потім зшивається разом в кільце (вертикальний шов)., як снуд.
Одягаєте як шарф подвійно, спускаєте на плечі і на талію. І ззаду, там де паралельно частини шарфа проходять - сшиваете їх (горизонтальний шов)
Горизонтальний шов на спинці, а вертикальний швидше за все попереду, на грудях, там його можна сховати.
СМАЧНІ ЦУКРОВІ КРИСТАЛИ
Від такого простого експерименту діти будуть у захваті і ніколи не забудуть такий урок хімії.
Покрокова інструкція під фото▼
Ексклюзивно для передплатників Шедеври рукоділля
Цукрові кристали (спочатку підпишись) Доступний передплатникам спільноти Рекомендуємо підписатися: Шедеври рукоділля Читати далі.. |
Смачний чай своїми руками
Дуже зимовий, ароматний і дійсно зігріваючий. А ще з таким чаєм можна ходити в гості і дарувати в якості частування і маленького приємного презенту)
Нам знадобиться:
- склянка самого звичайного чорного чаю (вагового або хоча б *травневого*)
- жменю висушених апельсинових кірок
- 4-5 паличок кориці
- 5-6 зерен кардамону
-1-2 столові ложки гвоздики
- лист крафтового паперу
- двосторонній скотч або клей
- ножиці, лінійка
а так само кухонний рушник і молоточок ;)
Крупнолистовий чорний чай:
За пару днів перед тим, як ви вирішите приготувати чай,
засушіть апельсинові скоринки: просто наріжте на дрібні шматочки,
розкладіть на тарілці і чекайте, поки вони повільно будуть підсихати.
Є ще один, більш швидкий спосіб: підсушити нарізані скоринки
в духовці на дуже повільному вогні.
Спеції: кориця, кардамон, гвоздика.
Першим ділом я зробила упаковку для чаю.
У мене це пакет з крафтового паперу.
Тепер нам треба подрібнити спеції.
Це можна зробити простим народним способом:
беремо кухонне рушник або будь-яку щільну ганчірку, складаємо спеції у середину,
щільно закутуємо на манер мішечка і лупимо молотком по мішечку зі спеціями,
поки спеції досить не подрібнюватися :)
Аромат в цей час буде стояти просто запаморочливий !
Приблизно ось так вони повинні виглядати після молоткових терзань:
Тепер нам треба змішати чай, апельсинові кірки і подрібнені спеції.
Засипаємо чай у паперовий пакет, заклеюємо красивою наклейкою
або чим фантазія підкаже і, вуаля !
Запашну чай готовий !
Можна кликати гостей і готувати смакоту:)
Приємного чаювання і теплих зимових вечорів вам! :)
Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
СМАЧНІ ЦУКРОВІ КРИСТАЛИ
Від такого простого експерименту діти будуть у захваті і ніколи не забудуть такий урок хімії.
Покрокова інструкція під фото▼
Ексклюзивно для передплатників Шедеври рукоділля
Цукрові кристали (спочатку підпишись) Доступний передплатникам спільноти Рекомендуємо підписатися: Шедеври рукоділля Читати далі.. |
СМАЧНІ ЦУКРОВІ КРИСТАЛИ
Від такого простого експерименту діти будуть у захваті і ніколи не забудуть такий урок хімії.
Покрокова інструкція під фото▼
Ексклюзивно для передплатників Шедеври рукоділля
Цукрові кристали (спочатку підпишись) Доступний передплатникам спільноти Рекомендуємо підписатися: Шедеври рукоділля Читати далі.. |
Немає коментарів:
Дописати коментар