пʼятниця, 28 лютого 2014 р.

Простора кімната.

Простора кімната.

Простора кімната.





Ідея дитячої кімнати для двох різностатевих дітей.

Ідея дитячої кімнати для двох різностатевих дітей.





Дитяча кімната

Дитяча кімната





Як перетворити кімнату в затишне житло

Як перетворити кімнату в затишне житло
Як перетворити кімнату в затишне житло
Як перетворити кімнату в затишне житло
Як перетворити кімнату в затишне житло







Килимок для ванної кімнати



Ці килимки стали для мене відкриттям. Відкриттям не в тому сенсі, що я не знала про в'язання з цього матеріалу, в інтернеті часто зустрічаються сумки і навіть капелюшки від рукодільниць. В моєму розумінні такий матеріал все-таки не можна натягувати на голову. Килимки - це інша справа! І чим довше я використовую їх, тим більше вони мені подобаються. Я кажу про килимках, пов'язаних з поліетиленових пакетів. Перший зв'язався заради цікавості і бажання спожити як на підбір присутні барвисті поліетиленові пакети якоїсь фірми.

Плюси!

Просто й швидко в'язати, особливо квадратиками. Легка вага і маленький обсяг сировини дозволяє взяти в дамську сумочку крихітний пакетик з рукоділлям і завжди мати його, що називається, під рукою. Приємно, що пакети не доводиться викидати, а штучка виходить не тільки безкоштовною, але і корисною.

Тепер про функціональні властивості килимка. Якщо перевірите, підтвердьте слово в слово, ручаюся. Дуже приємне, м'яке і тепле відчуття під ногами. Під килимком ніколи не накопичується волога, тому, що він не щільний і в теж час не намокає коли стаєш на нього виходячи з ванни. Не ковзає і не збивається на підлозі. Легка вага і нехитрий догляд - злегка нанесишь миючий засіб, змиваєш струменем душа і даєш стекти тут же не краю ванни. Для свого призначення - зносостійкий. Що ще потрібно для таких килимків? Тільки те, що вони можу бути декількох кольорів, під кожен комплект рушників. А на дачі таке коврки - просто незамінні! Значить вам буде чим зайнятися у вільні хвилинки!

Приступимо!

Нам знадобляться пакети, ножиці або роликовий, можна і канцелярський ніж і гачок №3, 5-4, якщо ви будете нарізати смужки шириною 3-4 див.

Тут є один нюанс - чим щільніше пакет, тим вже ріжуться смужки і навпаки. Добитися однакової товщини нитки доведеться експериментальним шляхом.

Для схеми в'язання підійде будь-квадрат. Якщо хочете зв'язати килимок щільніше, підійдуть стовпчики без накидов. Для ажурного килимка можете скористатися моєю схемою.

Виходячи з наявності пакетів, хоча б у загальних рисах, придумайте дизайн килимка. Для цього треба зв'язати зразок квадрата, підрахувати скільки стрічок кожного кольору вам знадобиться. Після нескладних розрахунків можна приступати до роботи. Тільки не чекайте, коли у вас буде купа пакетів. Ідея може виникнути пов'язаних вже квадратиків. Адже ви нічим не ризикуєте, навіть грошима і особистим часом.

В цей раз нав'язала ось таких....У мене буде «Річна полянка»

Як в'язати. Опис.

В'яжемо серцевину квітки. Для початку робимо одну велику повітряну петлю - вона буде центром мотиву. Далі пров'язуємо 3 повітряні петлі (в/п), *1 стовпчик без накиду (ст. б/н) в першу повітряну петлю, 2 в/п*. Повторити фрагмент від * до * 3 рази. Завершити перший ряд сполучної петлею.
В'яжемо пелюстки квітки: беремо поліетиленову смужку іншого кольору, пров'язуємо 3 в/п, потім пров'язуємо 4 ст. з/н в перший ст. попереднього ряду. *3 в/п, 1 ст. б/н, 3/п.; 5 ст. з/н провязать разом ст. першого ряду* - повторити 3 рази. Завершити перший ряд сполучної петлею.
Використовуючи наступний колір, пров'язуємо *3/п., 3 ст. з/н в 3 в/п попереднього ряду, 1 ст. з/н, 3 в/п, 1 ст з/н в ст. з/н попереднього ряду, 3 ст. з/н в 3 в/п попереднього ряду* - повторюємо 4 рази, замінивши після першого провязывания фрагмента 3 перших в/п на ст з/н

Завершуємо ряд сполучної петлею.
Пров'язуємо разом *3 в/п і 1 ст. з/н в перший з трьох ст. з/н, провязанных у три в/п попереднього ряду, 1 в/п; 2 ст. з/н пров'язуємо разом у третій (з трьох) ст. з/н, провязанных в 3 в/п попереднього ряду, 1 в/п. у три В/п попереднього ряду, утворюють кут квадрата пров'язуємо: 2 ст. з/н разом, 1 в/п, 2 ст. з/н разом, 3 в/п, 2 ст. з/н разом, 1 в/п, 2 ст з/н разом, 1 в/п. 3 в/п і 1 ст. з/н в перший з трьох ст. з/н, провязанных у три в/п попереднього ряду, 1 в/п; 2 ст. з/н пров'язуємо разом у третій (з трьох) ст. з/н, провязанных в 3 в/п попереднього ряду, 1 в/п.* - повторити 4 рази, замінивши після першого провязывания 3 в/п 1 ст з/н
З-за різниці товщини пакетів, мотиви можуть не збігатися з розмірами. Щоб усунути цю проблему, потрібно обв'язати полустолбиками або стовпчиками без накиду одержаний мотив.

Ось що в нас у результаті вийшло!

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
Килимок для ванної кімнати
Килимок для ванної кімнати
Килимок для ванної кімнати
Килимок для ванної кімнати
Килимок для ванної кімнати
Килимок для ванної кімнати





Як оригінально оформити ванну кімнату.

Як оригінально оформити ванну кімнату.

Немає коментарів:

Дописати коментар