неділя, 23 лютого 2014 р.

Як зробити професійні фотографії будинку

Як зробити професійні фотографії будинку



Автор: soapblog

Сьогодні поговоримо про предметній зйомці, про те, як професійно сфотографувати предмети вдома, не будучи при цьому фотографом.Якщо ви відкриваєте магазин мила ручної роботи, авторських прикрас або інших хенд-мейд штучок, і при цьому не хочете запрошувати професійного фотографа, то вам просто необхідно опанувати предметну зйомку та обробку фотографій.Фотографувати невеликі предмети не так просто, як може здатися на перший погляд. На будь-якому мильному форумі можна знайти дуже багато фотографій різних шматочків мила, але які не можна оцінити саме через поганий зйомки. І справа не в тому, що знімають звичайними фотоапаратами, а в недоліку освітлення в наших квартирах. Сьогодні я розповім, як зробити професійні фотографії будинку, без дорогого студійного обладнання. Головне в такій предметної фотозйомки - забезпечити безтіньовий освітлення.

Для фотографування предметів в домашніх умовах знадобляться:
- фотоапарат
- штатив
- джерела світла. В якості джерел світла підійдуть три звичайні настільні лампи
- лайтбокс - для створення розсіяного світла

Лайтбокс - це така коробка, розміром приблизно з невеликий телевізор, всередину якої кладеться предмет для зйомки. Призначення у лайтбоксу просте: лайт-бокс повинен змішати і розсіяти спрямований світло, який формується світловими приладами, і тим самим створити безтіньовий малюнок предмета. А цей прийом, у свою чергу, сконцентрує увагу на об'єкті зйомки, зробимо знімок більш глибше.
Лайтбокс можна купити в спеціалізованих магазинах (вартість - 50-80$), а можна зробити самим в домашніх умовах. Дуже багато фотографи самі роблять лайтбокси і вважають, що вони абсолютно нічим не гірше покупних. Ну хіба тільки, що зроблені з картону, а не з білих пластикових напрямних. Як зробити лайтбокс, я напишу в окремій статті.






Для маленької принцеси (фото-урок)









Світильник-фотоплівка










Світильник-фотоплівка. Коментарі : LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників
Я хочу зробити чудовий Світильник-фотоплівка. Ви знаєте що я захоплююся і займаюся фотографією і мені ця ідея дуже сподобалася. Хочу знайти старенькі плівки і спробувати створити..









Легка літня майка з бантом (фото-урок)









Дитячий сарафан на мотузочках з маминої футболки (фото-урок)



Шукаємо залишилися футболки після наших нескінченних переробок - будемо шити надзвичайно простий, дуже практичний, літньо-легкий, модний... сарафан для наших красунь з мотузяними бретелями і пояском! Подивіться, яка краса!






Підставка для зубної щітки! Ліплення. Сміхота))))) (фото-урок)



P. s. чим не забавний подаруночок на 1 квітня - день сміху х)))









ПРИКОЛЬНА ЛІПЛЕННЯ З ПЛАСТИКИ! ПІДСТАВКА ДЛЯ ЗУБНОЇ ЩІТКИ! СМІХОТА))). Коментарі : LiveInternet..
Ну от як таке не сліпить? Дядечко на унітазі))) Сміхота))) Нічого більше коментувати не буду, знайомтеся з фото майстер-класом. ..





Немає коментарів:

Дописати коментар