неділя, 23 лютого 2014 р.

Ідеї фруктових ялинок

Ідеї фруктових ялинок






Ідеї оригінального застосування речей






Ідея таблички на двері на Новий рік






Ідеї мобілів






Ідеї листівок






Ідея як прикрасити рушник з вишивкою стрічок










Прикрашаємо рушник з вишивкою стрічок
..Дорогі рукодільниці, пропоную подивитися процес з вишивки рушники стрічками. Вийде не просто красиво, а ще й практичноНам знадобиться рушник, атласні стрічки і іг..











Ідея листівки на Новий рік






Ідеї до Halloween








Ідеї для ліплення до Нового року

Ідеї для ліплення до Нового року
Ідеї для ліплення до Нового року
Ідеї для ліплення до Нового року
Ідеї для ліплення до Нового року
Ідеї для ліплення до Нового року
Ідеї для ліплення до Нового року
Ідеї для ліплення до Нового року
Ідеї для ліплення до Нового року
Ідеї для ліплення до Нового року
Ідеї для ліплення до Нового року





Обкладинки для блокнотів. Ідеї.








Скрап-скринька. Ідея.






Ідеї для Хеллоуїна








Ідея оформлення печеньок



Інгредієнти:
Ванільне тісто:
-борошно - 1 ст.
-Борошно цукровий пісок - 1/3 ст.
-олія слив. - 100 гр
-яйце - 1 шт.
-ванільний цукор - 5 гр (або ванілін)
Шоколадне тісто:
-борошно - 1 ст.
-цукровий пісок - 1/3 ст.
-олія слив. - 100 гр
-яйце - 1 шт.
-какао - порошок-1 ст. л.
-яйце для склеювання - 1 шт.

Спосіб приготування Приготування ванільного і шоколадного тесту однаково, тільки різні інгредієнти. Масло, цукор і яйця розмішуємо до отримання однорідної маси. У цю масу висипаємо борошно і ванільний цукор (какао) і замішуємо тісто. Якщо тісто нагрілося від рук, то перед обробленням його треба охолодити. Для виготовлення печива у вигляді шахів нарізати частина білого і шоколадного тесту на бруски квадратного перерізу. Щоб при з'єднанні бруски не деформувалися, охолодити їх. Розкачати з білого тіста тонкий пласт, змастити його і брусочки яйцем і загорнути брусочки в шаховому порядку в пласт. При виготовленні печива зі спіральним або кільцевим малюнком також згорнути білі і шоколадні пласти разом, добре охолодити, щоб вони не м'ялися при різанні, нарізати на шматочки, покласти на справжній, сухе деко. Печиво випікати 10 - 15 хвилин при температурі 230 - 240 градусів.
Ідея оформлення печеньок
Ідея оформлення печеньок
Ідея оформлення печеньок
Ідея оформлення печеньок
Ідея оформлення печеньок
Ідея оформлення печеньок

Немає коментарів:

Дописати коментар