четвер, 27 лютого 2014 р.

Як розвішувати фотографії на стінах

Як розвішувати фотографії на стінах






Оригінальне нижня білизна






Скляні і керамічні плантації.



Заповніть скляні і керамічні кулі і колби мохом, сукулентами, іншими повітряними рослинами і зробіть садок там, де ви хочете. Ці горщики дозволяють наповнити їх невеликою кількістю землі і вирощувати в них кактуси або папороть. В керамічних наземних горщиках можна вирощувати орхідеї. Краса та й годі.





Перевірте себе на схильність мислити креативно: геометричний тест



З п'яти фігур (квадрат, прямокутник, трикутник, коло, зигзаг), зображених на картинці, виберіть одну, яка вам більше сподобалася. Інші чотири фігури - це своєрідні модулятори, які можуть забарвлювати провідну мелодію вашої поведінки. Однак може виявитися, що жодна фігура вам повністю не підходить. Тоді вас можна описати комбінацією з двох або навіть трьох форм.

Квадрат

Люди - «Квадрати» зазвичай терплячі, наполегливі і неймовірно посидючі. Махнути рукою на почату справу і сказати «Все одно нічого не вийшло» - не в їхньому стилі. «Квадрати» будуть методично рухатися до наміченої мети-крок за кроком, чимось невловимо нагадуючи асфальтоукладач, і не зупиняться, поки її не досягнуть. Завдяки цим якостям з них виходять відмінні профі. Приказку про те, що війна-війною, а обід за розпорядком, напевно придумав хтось із «Квадратів»: при слові «імпровізація» або «експромт» вони морщать ніс і невдоволено хмуряться. З їх точки зору, життя вдалося, якщо тільки вона йде за планом. Ці любителі стабільності намагаються дотримуватися раз і назавжди заведеного порядку речей. Вони обожнюють вибудовувати логічні побудови і схеми і ненавидять сюрпризи, нововведення і будь-які зміни взагалі, і ті, що вносять корективи в їх логічні побудови зокрема.

Прямокутник

Прямокутник вважається тимчасовою, перехідною формою. Зазвичай її вибирають люди, які в даний момент вкрай незадоволені собою і своїм життям і бажають змінити цю ситуацію на краще. «Там все є для щастя, мене там тільки немає, але це значить, що я там буду» - ось девіз, під яким вони діють. Основні якості «Прямокутників» - це цікавість, сміливість і інтерес до всього нового. Вони жадають змін всім серцем і вбирають нові знання, як губка. Люди вкрай рідко перебувають у «фазі Прямокутника» тривалий час - як правило, після того, як рішення про те, що потрібно зробити, прийнято, вони «мутують» у будь-яку іншу фігуру з решти чотирьох.

Трикутник

Взимку і влітку, незалежно від примх погоди і маст-хевів сезону, люди - «Трикутники» одягнені в жовту майку лідера. Це справжні «Енерджайзери», тільки на відміну від батарейок, мають честолюбством і прагматизмом. Вони розважливі, амбітні, не тільки знають, чого хочуть, але і як цього домогтися. На роботі вміють дуже дохідливо переконувати керівництво у власній незамінності. «Трикутники» частенько грішать тим, що впевнені в існуванні двох точок зору - неправильною і їх власної. Вони - сильні особистості й небезпечні конкуренти, іноді здається, що разом з кров'ю по їхніх жилах струмує дух суперництва.

Коло

Людина - «Коло» як ніхто інший вміє співпереживати і співчувати, він легко може уявити себе на місці іншої людини, «вжитися» в чужі емоції і розділити їх. Добрі і чуйні «Кола» можуть відчувати себе щасливими тільки в тому випадку, якщо все в порядку не тільки в них самих, але у їх рідних і друзів. «Кола» воліють не конфліктувати з оточуючими, а «згладжувати» непорозуміння. Деколи для них спокій дорожче істини, в 99% випадків з 100 вони підуть на поступки першими.

Зигзаг

«Зигзаги» - особистості творчі, креативні, оригінальні. Вони відкидають проторені стежки, штампи і стереотипи, воліючи робити все по-своєму, винаходячи нестандартні ходи і вирішення. Серед цих оригіналів часто трапляються харизматичні, чарівні люди. «Зигзаги» досить легко виходять з себе, а їх настрій часом змінюється швидше, ніж курс валют під час торгів на біржі. «Зигзаги» - прекрасні оратори, які готові поділиться ідеями, які прийшли їм у голову, з усіма бажаючими (втім, і бажають теж).





Найпростіший рецепт холодного фарфору (мастики).



Матеріали та інструменти: 1/4 частина чашки харчової соди, 1/4 частина чашки кукурудзяного крохмалю (картопляного), 1/4 частина чашки води, акрилова фарба, ложечка, відповідна ємність.

Інструкція:

1. Все змішати в сковороді з тефлоновим покриттям.

2. Поставити на вогонь, постійно помішуючи, буквально через хвилину сода засичить і почнуть утворюватися грудочки.

3. Продовжуємо заважати, ще через пару хвилин утворюється грудочку, який легко відходить від стінок.

4. Перекладаємо на рушник. Будьте обережні він гарячий.

5. Вимішуємо як звичайне тісто.

6. Для кольору додаємо акрилову фарбу. Зберігати холодний фарфор в поліетиленовому пакеті, щільно закривши.

7. Трояндочки з холодного фарфору, який ми зробили. Вони не тріскаються!







Ну хіба це не краса: на тлі непоказною папери оселився яскравий великий квітка маку! І що чудово - квітка дуже легко зробити і для цього знадобитися:



червона двосторонній папір;
олівець;
ножиці;
клей.
Якщо немає червоного паперу, то не менш красиві квіти і в білому, жовтому або оранжевому виконанні.

Для виготовлення паперового квітка для прикраси упаковки вирізати 8 пелюсток з червоного паперу, схожих на серце, але з плоским кінцем. Пелюстки не повинні бути симетричними. Шість пелюсток вирізати близько 5 см заввишки і 5 см в найширшому місці і дві пелюстки 4 см заввишки і завширшки. На пелюстки нанести вертикальні лінії методом тиснення.

Далі читайте під фото.





Клаптева краса








Схованку в книжковій полиці






Прикраси з бісеру і шпильок








Ніжно

Ніжно





Милі листівки








Підставка для прикрас






3D малюнки на асфальті








Організоване зберігання, і менше пластикових відходів!


Немає коментарів:

Дописати коментар