понеділок, 24 лютого 2014 р.

Ялинки-топіари з природних матеріалів

Ялинки-топіари з природних матеріалів






Запрошення з розкладом






Імітація в'язання



Коробки з-під взуття або печива (або які-небудь інші) найчастіше використовуються в господарстві вдруге. І це не дивно, адже в нашому домі стільки дрібних речей, які просто потребують правильному зберіганні. Але такі упаковки не можуть облагородити своїм зовнішнім виглядом наш інтер'єр, тому найчастіше їх потрібно прикрасити або облагородити. Якщо у вашому розумінні краса в'язаних виробів займає не останнє місце, а ви не вмієте в'язати, то тоді цей спосіб прикрашення для вас.









Імітація в'язання / KNITLY.com - блог про рукоділля
Коробки з-під взуття або печива (або які-небудь інші) найчастіше використовуються в господарстві вдруге. І це не дивно, адже в нашому домі стільки дрібних речей, які просто потребують..









Штани для хлопчика



Докладний майстер-клас по посиланню.








Спідниця-пачка






Дорогі друзі!


Запрошуємо в групу vk.com/naperstok_com, де умільці можуть поділитися прикладами своїх робіт.
"Мережа магазинів Наперсток" - це широкий асортимент швейної фурнітури, подарункової упаковки, аксесуарів для волосся і нігтів, сувенірів та прикрас до Нового Року. Низькі ціни. Доставка по всій Росії і СНД. Знижки для школярів. Сім магазинів по Москві і Московській області. Приєднуйтесь!







Пікантний топ з нудних футболок



Дано: дві нудні майки - футболки, чорна і біла.
Процес: ріжемо, комбінуємо, зшиваємо.
Підсумок: досить пікантна маєчка.

Процес простий і особливо в описі не потребує. Просто відрізаємо все непотрібне від чорної сорочки - рукава, прямокутний клапоть на спині. З білої
викроюємо три клаптя по ширині паза на спинці чорної майки і три тонкі смужки. Складаємо кожен навпіл, зшиваємо. Обробляємо виріз на спинці чорної майки, незабутній прокласти по шву ущільнювальну стрічку, щоб виріз не деформувався в процесі прання, шкарпетки. Пришиваємо білі широкі смуги в проріз на спинці, кожну перетягуємо відрізком тонкої смуги на манер банта. Сточуємо боки майки, обробляємо пройми рукавів і вуаля - нова цікава майка готова.





Трусики-непромокашки



Ось такі трусики-непромокашки допомагають нам економити на підгузниках. А головне для здоров'я нашої попки корисно.







Упаковка для мила



Автор: Milayana

Бажаєте подарувати подарунок і написати добрі слова і щирі побажання? ! Тоді можна скористатися ідеєю прикраси кришки коробочки. Нехай Ваша метелик розкриє теплі почуття і підніме настрій людині, якій Ви збираєтеся зробити подарунок ручної роботи.
Отже, знадобляться:
- картон двох кольорів,
- атласна стрічка,
- олівець,
- лінійка,
- спиця або відповідний предмет для намітки складок,
- канцелярський ніж або ножиці,
- клей і, звичайно, гарний настрій!
Для початку необхідно зробити саму коробочку. Потім все просто - вимірюєте підстава кришки коробочки, серединна частина викрійки листівки-метелики повинна бути на кілька мм. менше підстави кришки. Переносите шаблон на картон, вирізаєте, складаєте, декоруєте іншим кольором метелика. Берете дві стрічки потрібного розміру, приклеюєте до основи кришки, зверху приклеюєте метелика-листівку. Ваша коробка готова!






Пуфик в стилі печворк



Стільці та крісла займають занадто багато місця у вашій квартирі? Чи немає потреби у додаткових предметах меблів? А ось такі приємні і невеликі об'єкти, як пуфики, не тільки радують наші погляди, але і мають велику практичну значимість.

Нам знадобиться:
-Клапті тканини (ситець).

-Наповнювач.

-Ножиці, нитки, голка.

-Два ґудзики.

-Швейна машинка.

Для того, щоб ваш пуфик вийшов у вигляді веселки, спочатку потрібно зробити викрійку одного окремого пелюстки. Для цього на папері або газеті намалюйте коло, діаметр якої передбачає діаметр майбутнього пуфика.







Соляний скраб з м'якої мильної основи



Автор: Коська_Мяу

Для роботи нам знадобиться: М'яка кремова основа DS-SOFT, масло солодкого мигдалю, барвник зелений, віддушка зелене яблуко, морська сіль(можна коричневий тростинний цукор) ложка для масла, вилка, мірна ложечка, тара для приготування скрабу, ємність куди ми скрабик перекладемо і будемо зберігати.









Мій перший МК соляний скраб з м'якої мильної основи.. Коментарі : LiveInternet - Російський Сервіс..
Ну ось і я спромоглася зробити свій перший МК. Миловарінням вже займаюся давно, накопичилося багато досвіду і я готова ним поділитися зі своїми подругами. І так для роботи нам знадобиться..





Немає коментарів:

Дописати коментар