вівторок, 27 травня 2014 р.

Вишенька з цукерок

Вишенька з цукерок



Автор: elfxf98
Вишенька з цукерок
Вишенька з цукерок
Вишенька з цукерок
Вишенька з цукерок
Вишенька з цукерок









Вишенька з цукерок МК
Ось така вишенька вийшла у мене. батарейка для порівняння в розмірах))









Кухоль пива і рибка з цукерок



Автор - 'Николашка

Основа з пластикової пляшки, обклеєна золотий гофрою і рошеновскими шоколадками. Ручка з пінопласту, всередині пропущена дріт і прикручена до основи.









Дуже апетитна кухлик.
Рибка і черепашки приклеєні до основи, а кухоль вирішили не приклеювати, тому що людині, швидше за все, захочеться її взяти в руки, потримати, спробувати напій на смак сміюся Задумка..











Коробочка - цукерочка

Коробочка - цукерочка
Коробочка - цукерочка
Коробочка - цукерочка
Коробочка - цукерочка
Коробочка - цукерочка
Коробочка - цукерочка





Цукерки яишенки



Автор: Олександр@









Цукерки яишенки
Дякую що завітали!!Приємного апетиту!!!











Віяло з цукерок



Матеріали:
1. Дерев'яні Шпажки
2. Клейовий пістолет
3. Цукерки
4. Стрази, намистини, стрічки
5. Нитки
6. Мережива
7. Скотч
8. Пакувальний папір

Спосіб виготовлення:
Беремо дві (одинарний не витримає навантаження) шпажки і примотуємо один до одного скотчем
Коли всі шість паличок готові, приклеюємо один на одного клейовим пістолетом
Кінчики паличок обмотуємо пакувальної папером, щоб приховати недоліки (скотч)
Наживуливаем мережива і клеїмо на шпажку
Клеїмо цукерки на клейовий пістолет
Декоруємо намистом, стрічками та іншим
Віяло з цукерок





Цукерковий лебідь



1. Нам знадобиться: 2-2, 5 коробки цукерок «Рафаелло», пластилін, газети, алебастр, акрилові фарби(фото 1), лак, поролон, шланг - 40см (діаметр 1, 5см), дріт, ізолента біла, коса бейка 2, 5м, органза 1 рулон шириною 70см, шпажки, скоби, блюдо овальне 20*30, наждачний папір, пір'я, пух, намистини, клей, картон для капелюхи.
2. Беремо 1 пачку пластиліну і ліпимо голову лебедя (фото 2). Довжина голови - 10см, висота - 4, 5см, довжина від виїмки до кінця дзьоба - 6, 5см, ширина дзьоба - 2см, ширина голови-5, 5см.
3. Змащуємо голову вазеліном, щоб потім пап'є-маше легко зняти з форми. Рвемо на дрібні шматочки газету і накладаємо 10 шарів, кожен шар, рясно змащуючи шпалерним клеєм (фото 3). Даємо добре висохнути 1-2 дні. Потім розрізаємо посередині канцелярським ножем, намагаючись не зачепити пластилін, і акуратно знімаємо з форми (фото 4). Дві половинки склеюємо між собою клеєм момент і зверху наносимо ще 3-4 шаруючи газет і залишаємо сохнути на добу.
4. В голові на місці де буде шия вирізаємо отвір, заповнюємо порожній простір монтажною піною і вставляємо шланг - 40см (всередині дріт(3шт перекручені)). Коли все підсохне, обмазуємо голову алебастром 2-3слоя і шкурим наждачним папером до максимальної гладкості. Фарбуємо акриловою фарбою 2 шари і фіксуємо зверху лаком. Шию щільно обмотуємо поролоном і фіксуємо білою стрічкою (половина болванки на 1 шию) (фото 5). Зверху біла бейка 2, 5 метра.
5. Беремо блюдо, фарбуємо білою фарбою зсередини. Приклеюємо піноплекс(3 шари по 2см склеєні між собою). Фарбуємо пеноплеск білою фарбою (піноплекс повинен бути в два рази вже ніж на фото). Вставляємо шию між стравою і піноплекс, попередньо зробивши отвір в останньому шарі пеноплеска, і фіксуємо всі гарячим клеєм (фото 6). Ріжемо органзу на фунтики 10*10см. Починаємо формувати тулуб знизу: шар фунтики, шар рафаелло, шар фунтики і т. д. Коли все готово вставляємо пір'я ззаду на тулубі, обмотуємо пухом місце кріплення шиї з головою і декоруємо голову фатою або капелюхом (фото 7).
Довжина тулуба-36см, ширина-23см, висота-18см.
Довжина голови-11см, ширина-6см, висота-5см, ширина дзьоба-3см.
Довжина шиї-31см, ширина-2, 5см.
Цукерковий лебідь
Цукерковий лебідь
Цукерковий лебідь
Цукерковий лебідь
Цукерковий лебідь
Цукерковий лебідь
Цукерковий лебідь

Немає коментарів:

Дописати коментар