вівторок, 27 травня 2014 р.

Троянди з цукерок.

Троянди з цукерок.


#Из_конфет@romantika_for_you
Троянди з цукерок.
Троянди з цукерок.
Троянди з цукерок.
Троянди з цукерок.
Троянди з цукерок.
Троянди з цукерок.
Троянди з цукерок.
Троянди з цукерок.
Троянди з цукерок.









МАЙСТЕР-КЛАС ТРОЯНДИ
Здрастуйте дорогі мої майстрині. За вашим прохання викладаю свій МК по трояндам. Для роботи потрібно: 1. Гофрована флористична папір. 2. Цукерки (краще круглої форми)...









Сердечко з куточка конверта. У нього можна використовувати як кульок - насипати цукерок.








Кали з цукерок.


#Из_конфет@romantika_for_you
Кали з цукерок.
Кали з цукерок.
Кали з цукерок.
Кали з цукерок.
Кали з цукерок.
Кали з цукерок.
Кали з цукерок.
Кали з цукерок.









МАЙСТЕР КЛАС КАЛИ
Сподіваюся, що зрозуміло написала і не втомила вас переглядом своїх робіт. Починайте творити. Величезне спасибі всім, хто зайшов у гості. Удачі вам мої хороші!!!









Цукеркове серце.


#Из_конфет@romantika_for_you
Цукеркове серце.
Цукеркове серце.
Цукеркове серце.
Цукеркове серце.
Цукеркове серце.
Цукеркове серце.







Як приготувати цукерки рафаелло



У якості чудового десерту для ваших гостей ми пропонуємо вам зробити своїми руками цукерки рафаелло. Рецепт цієї страви дуже простий. Для його приготування вам знадобляться наступні інгредієнти:
- 1 банка згущеного молока;
- 1 пачка вершкового масла;
- 200 г кокосової стружки;
- ванілін;
- горіхи (мигдаль, фундук).

1. Вершкове масло потрібно залишити на деякий час при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким. 2. Потім розминаємо масло виделкою, додаємо згущене молоко і ванілін. З допомогою міксера збиваємо цю суміш до отримання кремоподібній маси. Потім додаємо в неї половину кокосової стружки і ретельно перемішуємо. 3. Отриману суміш ставимо в холодильник на кілька годин, а краще на ніч. Але ні в якому разі не можна доводити масу до замерзання. 4. Після того, як маса загусла, дістаємо її з холодильника і приступаємо до формування цукерок. Для цього насипаємо на робочу поверхню трохи кокосової стружки і однією чайною ложкою набираємо масу, а інший ложечкою скидаємо її на кокосову стружку. У середину кладемо горіх і трохи вдавлюємо його в кремову масу. Після цього вивалюємо всю цукерку в кокосовій стружці. 5. Після того, як всі цукерки готові, потрібно дати їм трохи постояти в холодильнику, а потім вже можна подавати на стіл. Але врахуйте, що домашні цукерки рафаелло не можуть довго перебувати в жаркому приміщенні, при високій температурі вони починають трохи танути.

Немає коментарів:

Дописати коментар