субота, 31 травня 2014 р.

Маленькі ажурні бантики

Маленькі ажурні бантики










Маленькі ажурні бантики | Зроби сам!
Зроби сам! - Для майстрів і майстринь! Обговорення всього, що можна зробити своїми руками подарунки, вироби, іграшки, елементи інтер'єру та інше.









3D іграшка Рудольф








Корал з гілки



Необхідні матеріали:
-Рис
-Горох
-Клей ПВА
-Червона фарба в балончику
-Вербова гілка

1. Наливаємо клей ПВА в невелику ємність
2. Рясно змащуємо гілку клеєм ПВА
3. Посипаємо змащену клеєм гілочку рисом, подекуди приклеюючи більш великі вкраплення гороху
4. Фарбуємо гілку, обсипану рисом і горохом, в червоний колір





Як надійно закрити пачку чіпсів








Картонаж. Обкладинка для щоденника чи блокнота.






Візерунок кленові листочки









Шиємо пенал (гаманець)






Уггі



Якщо взимку вдома буває дуже холодно, уггі зі старої дублянки можуть бути просто порятунком.
Вам буде потрібно:
- хутро старої дублянки;
- щільна шкіра;
- вощені нитки;
- голки;
- шило;
- картон;
- олівець;
- ножиці;
- ніж.

Хід роботи
Зніміть мірки з ноги і зробіть на картоні викрійку деталей взуття. Виріжте шаблони деталей і перекладіть їх контури на гладку сторону матеріалу. Викроїте 2 напівкруглих деталі мысков, 2 дзеркально симетричні деталі підошви і 4 деталі халяви угг, залишаючи припуски на шви не менше 7 мм.
Із щільної шкіри виріжте 2 деталі підошви без припуску.
Зшийте деталі халяви для кожного чобітка, з'єднуючи попарно паралельні сторони. Зверніть увагу, що гладка сторона хутра повинна бути лицьовий, як і було в дублянці, а ворс - на виворітній. Однак шви виконуйте по лицьовій, щоб залишені смужки припуску утворили красиву галявину.
До скошених сторонам халяви пришийте напівкола мысков взуття.
По краю кожної деталі підошви із щільної шкіри з допомогою шила зробіть ряд отворів. Пришийте підготовлені підошви до відповідних деталей з хутра.
Поєднайте підошву з верхом кожного чобітка, при цьому прослідкуйте, щоб задній шов халяви припадав точно по центру п'яти, а середина миска була на середині шкарпеткової частини підошви. Наживите декількома стібками, щоб деталі не змістилися, і зробіть міцний шов, з'єднуючи верх і підошву угг.







Розвиваюча ялинка з фетру






В'язаний олень









Костюмчик "Ведмедик Умка"



Опис від Олесі:
Штанини:
Набрати пряжею «Алара» 25 петель і зв'язати 8 рядів гумкою 1х1, поміняти пряжу на «Крихітка» у 9 ряду рівномірно збавити 5 петель = 20 петель. Пров'язати 40 рядів платочної в'язкою, відкласти...
Таким же чином в'язати інші штанини.

Спинка:
Об'єднати обидві штанини, провязав останню петлю першої штанини і першу петлю другий штанини разом. = 39 петель. В'язати 50 рядів, потім зазначити рукава. Далі в'язати ще 20 рядів. На 21 рядку закрити середні 12 петель, потім ще 2 петлі від середніх. Всі петлі закрити.

Перед:
Об'єднати обидві штанини, провязав останню петлю першої штанини і першу петлю другий штанини разом. = 39 петель. В'язати 8 рядів, на 9 рядку закрити середні 3 петлі і далі в'язати полички роздільно. Провязав 50 рядів відзначити рукава. Далі закрити петлі для горловини на 19(20) ряду: 1х5 петель, 1х3 петлі, 1х2 петлі. Всі петлі закрити.

Рукава:
Зшити плечові шви. Набрати з лицьової сторони 30 петель і в'язати 25 рядів, потім змінити нитку і провязать 8 рядів гумкою 1х1, петлі закрити.

Капюшон:
Набрати пряжею «Алара» 68 петель і пров'язати 8 рядів гумкою 1х1, потім змінити нитка, рівномірно збавити 14 петель і пров'язати 20 рядів. Далі ділимо петлі подумки: 18-18-18 і в'яжемо тільки середні з захопленням бічних, поки на спицях не залишиться 18 петель. Петлі закрити.

Збірка:
Зшити комбінезон. Пряжею «Алара» зв'язати гачком планки для гудзиків (5 рядів стовпчиками без накиду), на одній з планок зробити отвори для гудзиків, провязав в місці ґудзики замість стовпчика без накиду - воздушною петлю. Вшити капюшон.

Немає коментарів:

Дописати коментар