пʼятниця, 30 травня 2014 р.

Ілюзія

Ілюзія

Ілюзія





Підставка з шоколаду! Важливо, щоб кулька був надутий не до кінця, а шоколад не слишким гарячим.

Підставка з шоколаду! Важливо, щоб кулька був надутий не до кінця, а шоколад не слишким гарячим.





Хмари - небесні монстри



Відома жінка-фотограф Камілла Сіман, раніше відома завдяки своїм знімкам айсбергів, нещодавно звернула погляд свого об'єктива на інше природне явище - грозові хмари над США.
Хмари - небесні монстри
Хмари - небесні монстри
Хмари - небесні монстри
Хмари - небесні монстри
Хмари - небесні монстри
Хмари - небесні монстри
Хмари - небесні монстри
Хмари - небесні монстри
Хмари - небесні монстри





Сердечко-орігамі

Сердечко-орігамі
Сердечко-орігамі







У довгому перельоті...

У довгому перельоті...





Jonatan Iversen-Ejve



Jonatan Iversen-Ejve - ілюстратор зі Стокгольма, що спеціалізується на веселих і яскравих ілюстраціях, а також яскравих персонажів.
Jonatan Iversen-Ejve
Jonatan Iversen-Ejve
Jonatan Iversen-Ejve
Jonatan Iversen-Ejve
Jonatan Iversen-Ejve
Jonatan Iversen-Ejve
Jonatan Iversen-Ejve
Jonatan Iversen-Ejve
Jonatan Iversen-Ejve
Jonatan Iversen-Ejve







Водоспад Pongua, В'єтнам

Водоспад Pongua, В'єтнам





Ностальгія

Ностальгія







5 соусів французької кухні



Бешамель. Був винайдений кухарем Людовика ХIV, Луї де Бешамелем. Соус готується з молока, яке вливають в олійно-борошняної пасту. Для рідкого соусу потрібна 1 столова ложка вершкового масла і борошна на 1 чашку молока. Для густого - по 3 столових ложки олії і борошна на 1 чашку молока.

Велют. Це соус на основі курячого, яловичого або рибного бульйону. Велют можна заправити вершками або жовтком.

Эспаньоль. Ще його називають коричневим соусом. Він готується на основі м'ясного бульйону з додаванням пасерованих овочів (цибулі, моркви, селери), обсмаженої суміші з масла, борошна, зелені. Любителі додають томатну пасту.

Голландський соус. Робиться на основі вершкового масла, жовтків і лимонного соку. Готується, як правило, на водяній бані. Голландський соус подають теплим. Він відмінно поєднується з овочевими, рибними стравами, стравами з яєць.

Вінегрет. Цей соус є сумішшю рослинного масла, солі, оцту і перцю (3 частини масла на 1 частина оцту). Використовується вінегрет як заправка для салатів.

Хитрощі житті - Корисні поради, спрощують життя
5 соусів французької кухні

Немає коментарів:

Дописати коментар