вівторок, 27 травня 2014 р.

Даруйте жінкам квіти! Нехай і з гофробумаги з ізолентою.

Даруйте жінкам квіти! Нехай і з гофробумаги з ізолентою.






Вчора я розповіла, як робити папір ручної роботи. А що ж писати?


Відмінна ідея для романтиШных послань - пір'яні ручки.

Шаблон листа, як на першому фото, качаємо тут bit.ly/IaULWB
Як робити пір'яну ручку:
- Розвести в каструлі барвник (наприклад, тканини). Опустити туди перо.
- Відрізати кінчик
- Вставити стрижень від ручки. При необхідності, його теж можна підрізати





Папір ручної роботи. Для конвертів, пакунків і інших речей ручної роботи ;)



Дуже довге пояснення, але все не так страшно.

Налийте в блендер трохи води і покладіть в нього папір, попередньо порвавши її на невеликі шматочки.

Тепер затискайте вуха і включайте блендер :) Нам необхідно довести вихідний матеріал до стану кашки: як правило, на це йде близько хвилини.
Папір можна фарбувати кількома способами: перемішуючи білі аркуші з кольоровими, а також шляхом настоювання її в цибулинні, чаї та інших природних барвниках.

Тепер затискайте вуха і включайте блендер. Нам необхідно довести вихідний матеріал до стану кашки: як правило, на це йде близько хвилини. Вилийте масу в ємність з теплою водою. На цьому ж етапі додайте в тазик включення: конфетті, нитки.. все, що забажаєте!

Прийшла черга головних інструментів, без яких практично неможливий процес виготовлення паперу: сітка та рамка. Клацніть на зображення, щоб ближче розглянути ці інструменти. Дві рамки, на одну з яких натягнута дрібна сітка. Сітка потрібна для того, щоб затримувати частинки папери і пропускати крізь себе воду. Рамка без сітки потрібна для надання листам паперу прямокутної форми. Використовувати їх потрібно так, як показано на фотографії: рамка з сіткою розташовується знизу, сіткою наверх. Рамка без сітки кладеться зверху.

Поєднайте боку двох рамок, візьміть їх двома руками (сітка дивиться на вас, зверху рамка), і занурюєте у тазик як показано на фотографії нижче. Спочатку вертикально.

Потім акуратно переводите рамку і сітку в горизонтальне положення, опускаючи під воду.Краще рамку тримати двома руками.

Виймайте рамку і сітку з тазика суворо вертикально. На сітці зверху залишиться волога паперова маса. Дайте воді стекти (приблизно хвилину), потім візьміть губку і починайте промакивать з нижньої сторони: там, де волога паперова маса відокремлена від губки сіткою. Вичавіть губку (або поміняйте її) 2-3 рази.

Тепер акуратно зніміть з сітки рамку. У нас на сітці вийшов прямокутник вологою паперової маси. Відкладіть його вбік, і підготуйте місце, де ваша папір буде сохнути.

Я робила це на підвіконні - добре, що його ширина не дозволяє. Отже, на рівну і не боїться вологи поверхню покладіть поліетиленовий пакет, поверх нього - кілька газетних листів. Намочіть і злегка відіжміть відрізок вбирає вологу тканину і покладіть зверху на газети. Дуже важливо, щоб тканина була вологою і мала неткану структуру. Тепер візьміть сітку, на якій покоїться волога папір, притуліть широкої гранню до вологого неткане матеріалу (господарської серветці) так, щоб сітка була знизу, а папір - зверху. Одним швидким і акуратним рухом переверніть сітку так, як показано на фотографіях нижче.
Тепер паперова маса лежить на вологої тканини, зверху її закриває сітка. Візьміть губку і починайте промакивать сітку, прибираючи надлишки вологи з паперової маси.
Кілька раз як слід відіжміть (або поміняйте) губку. На цьому етапі ми повинні прибрати якомога більше вологи з боку сітки. Коли на губці після промакивания буде залишатися мало води, злегка підніміть вузьку межу сітки і загляньте під неї: якщо папір не прилипає до тканини і піднімається разом з сіткою, продовжуйте прибирати надлишки води губкою. Якщо папір відокремлюється від сітки і залишається приліплену до тканини - відмінно, це те, що нам потрібно. Акуратно приберіть сітку, залишивши папір на тканині. На цьому етапі не все може піти гладко - тут потрібна практика та досвід. Пару разів аркуш паперу у мене рвався, поки я не зрозуміла, що дуже важливо, щоб «приймаюча» тканина була вологою: тоді паперова маса легше прилипне до неї і отлипнет від сітки.

Якщо ви хочете зробити один аркуш паперу, можна залишити сохнути його прямо на сітці або на тканині. Якщо ви хочете зробити кілька аркушів за одну сесію, накрийте ще мокрий аркуш паперу наступним шаром вологого нетканого матеріалу, і повторіть процедуру.






Сердечко з гофр паперу!








Підберіть 13 фоторамок розміром 9х13 і 10х15 см (якщо межі не поєднуються за кольором, їх можна пофарбувати фарбою-спреєм), 12 фотографій і годинниковий механізм. Помістіть улюблені фотографії в рамки, а з останньої вийміть скло, обріжте за його розміром папір і картон, зробіть отвір в центрі, щоб вставити механізм. І повісьте, як показано на нашому фото.



Читати всі: www.goodhouse.ru/home/DIY/lichnoe-vremya/#ixzz1thLv1JVL









Особисте час
Зробіть дивовижні годинник для вітальні або їдальні, зібравши фотографії кращих моментів свого життя.





Немає коментарів:

Дописати коментар