понеділок, 29 вересня 2014 р.

Квіти зі стрічок. Троянда. МК від Олени Кеда.

Квіти зі стрічок. Троянда. МК від Олени Кеда.

Квіти зі стрічок. Троянда. МК від Олени Кеда.
Квіти зі стрічок. Троянда. МК від Олени Кеда.
Квіти зі стрічок. Троянда. МК від Олени Кеда.
Квіти зі стрічок. Троянда. МК від Олени Кеда.
Квіти зі стрічок. Троянда. МК від Олени Кеда.
Квіти зі стрічок. Троянда. МК від Олени Кеда.
Квіти зі стрічок. Троянда. МК від Олени Кеда.
Квіти зі стрічок. Троянда. МК від Олени Кеда.






Квітковий куля.

Квітковий куля.
Квітковий куля.
Квітковий куля.
Квітковий куля.
Квітковий куля.
Квітковий куля.
Квітковий куля.
Квітковий куля.









МК квітковий куля
Може бути в Країні хтось вже викладав майстер клас подібного роду, значить тоді я повторюся - раптом комусь стати в нагоді!!Насправді просто у мене залишилися заготовочки..











Подушка у вигляді квітки жоржини.



Спочатку нам потрібно зробити викрійки пелюсток. Вони будуть 3-х розмірів: 1-й крайній ряд (найбільший), 2-3 - середні, інші ряди (які розташовані найближче до центру кола).

Вирізаємо пелюстки з тканини, зшиваємо краю, вивертаємо на лицьову сторону, отпариваем.

Вирізаємо коло діаметром 50 см, і починаємо пришивати пелюстки по діаметру. Спочатку пришиваємо найбільші, потім середні.
Маленькі пелюстки трохи зменшуємо середині складками.

А також маленькі пелюстки пришивайте на хлест один до одного.

Прикрасьте середину яскравою тканиною. Ми взяли яскраво-жовтий фетр (наповнювач вата), в середину вшили кілька намистин (можна використовувати і стрази і красиві гудзики).

Виріжте з тканини ще один круг діаметром 50 см, зшийте (з виворітного боку з лицьовою частиною), залиште незашитыми 15-18 см, вставте наповнювач або подушку, зашейте отвір потайним швом.

Ось тепер і ми володарі такою яскравою і привабливою подушки у вигляді квітки жоржини.
#r_decor #r_hm





Прикраса торта їстівними квітами з мастики.



Робити легко. Квіти з мастики. Рецепт vk.com/wall-35059398_4424
Паличка з кулькою на кінці - для створення об'ємних пелюсток. Змащуємо водою, щоб скріпити. Прикрашаємо кондитерським бісером.
Паралон - для обсягу.
Прикраса торта їстівними квітами з мастики.
Прикраса торта їстівними квітами з мастики.
Прикраса торта їстівними квітами з мастики.
Прикраса торта їстівними квітами з мастики.
Прикраса торта їстівними квітами з мастики.
Прикраса торта їстівними квітами з мастики.
Прикраса торта їстівними квітами з мастики.
Прикраса торта їстівними квітами з мастики.

Немає коментарів:

Дописати коментар