понеділок, 29 вересня 2014 р.

Органайзер

Органайзер



Автор: Powerful lynx
Органайзер
Органайзер
Органайзер
Органайзер
Органайзер
Органайзер
Органайзер









Органайзер для дочі
Зважилася на майстер-клас))) Раптом когось зацікавить))) У мене росте маленька любителька творчості та яскравих речей, все почалося з того, що я зробила вебі органайзер, який..









Рекомендовані місця розміщення розеток і вимикачів на кухні

Рекомендовані місця розміщення розеток і вимикачів на кухні







Як фарбувати яйця на великдень



Великдень - найбільш значимий свято, яке святкують православні християни. В цей день накривається святковий стіл, на якому розміщуються великодні страви. На святковому столі присутні фарбовані крашанки, які з давніх часів у цей день люди дарують один одному.
Способи пофарбувати яйця на великдень:
-Фарбування в цибулинні. Цей спосіб одержав найбільше поширення із-за своєї доступності, простоти, одержуваного результату. Використовуючи відвар лушпиння цибулі можна отримати яйця, пофарбовані у всі відтінки коричневого кольору. Для цього необхідно тільки змінити концентрацію відвару. Вимиті сирі яйця поміщають в заздалегідь приготований киплячий відвар з цибулиння. Варити яйця необхідно близько десяти хвилин. Після чого їх слід вийняти з відвару і дати охолонути.
-Фарбування великодніх яєць березовими листям. Таким способом одержують яйця, пофарбовані в жовтий колір. Сам процес фарбування нічим не відрізняється від фарбування в цибулинні.
-Фарбування яєць соками овочів і плодів. На відміну від попередніх способів, яйця беруться попередньо зварені. Колір шкаралупи надає сік буряка або моркви, яким натирають яйця. Також можна використовувати сік шпинату.
-Фарбування яєць на великдень у красящем відварі. Для цього використовують натуральні барвники. Такі як: буряк, цибуля, чорниця, морква, шпинат, кава. Використовуючи їх можна отримати найрізноманітніші кольори і відтінки. У каструлю з залитими водою яйцями необхідно додати ложку оцту (чайну) і достатню кількість фарби. Варити яйця необхідно близько 15 хвилин. Якщо пофарбовані яйця занурити в олію, а потім ретельно протерти, то їх шкаралупа придбає красивий блиск.
-Витримка в холодильнику. Яйця фарбують наведеним вище способом. Після чого, для придбання більш яскравого забарвлення, їх завадять у посуд із фарбою на деякий час в холодильник.
-Фарбування «у цяточку». Сирі яйця занурюють у воду, після чого посипають сухим рисом і, разом з прилиплими зернятками рису, обмотують марлею. Далі, виконавши цю процедуру, яйця фарбують в лушпинні цибулі або іншому барвнику наведеними вище способами.
Отримання мармурового ефекту. Для цього необхідно зав'язати яйця, попередньо загорнуті в лушпиння, бавовняною тканиною.
-Використання різнокольорових ниток. На яйцях можна отримати досить цікаві і химерні візерунки, якщо перед фарбуванням намотати на них нитки різних кольорів.
-Використання шовкових клаптиків для фарбування яєць на великдень. Цей спосіб фарбування яєць схожий з попереднім. Яйця варять у воді з додаванням невеликої кількості соди. Потім, використовуючи нитки, до них примотують невеликі клаптики з яскравою різнобарвною шовкової тканини. Після чого, яйця знову кип'ятять в тій же воді. Давши охолонути, яйця звільняють від клаптиків тканини.
Фарбування купленими харчовими барвниками. Тут можна не затримувати свою увагу, так як на кожному пакетику з барвником міститься докладна інструкція по його використанню. Необхідно тільки точно їй слідувати.
-Двокольорове забарвлення. Яйця для цього необхідно попередньо зварити й остудити. Потім, згідно інструкції, готується фарба - для цього найпростіше використовувати куплені харчові барвники. Потім яйця, зануренням, забарвлюються в одній із фарб, з подальшим просушуванням. Взявши акуратно пальцями яйце і зануривши до половини у фарбу іншого кольору, його знову просушують.
Поради по фарбуванню яєць:
-Яйця При варінні не лопнуть, якщо їх не класти в каструлю відразу з холодильника, а попередньо витримати в теплій воді.
-Більш рівномірного розподілу фарби можна досягти, якщо перед фарбуванням яйця протерти спиртом або помити мильною водою.









Як фарбувати яйця на великдень, способи пофарбувати яйця, фарбування яєць на великдень | ВсеОтветы.ги
Зображення: Як фарбувати яйця на великдень, способи пофарбувати яйця Великдень - найбільш значимий свято, яке святкують православні християни. В цей день накривається святковий стіл,..









Упаковка подарунка - зайчик і каченя



Немає коментарів:

Дописати коментар