вівторок, 30 вересня 2014 р.

Паперові фантазії Дениэля Мара

Паперові фантазії Дениэля Мара

Паперові фантазії Дениэля Мара
Паперові фантазії Дениэля Мара
Паперові фантазії Дениэля Мара
Паперові фантазії Дениэля Мара
Паперові фантазії Дениэля Мара
Паперові фантазії Дениэля Мара
Паперові фантазії Дениэля Мара
Паперові фантазії Дениэля Мара





Унікальний стріт-арт

Унікальний стріт-арт







Дерев'яний велосипед

Дерев'яний велосипед





Зі старих футболок

Зі старих футболок
Зі старих футболок







Фруктові дерева

Фруктові дерева
Фруктові дерева
Фруктові дерева
Фруктові дерева
Фруктові дерева





Англійські великодні булочки.



Традиційний великодній рецепт Англії - знамениті на весь світ хрестові булочки. Як не складно здогадатися, зверху кожної з них красується хрест, який є і релігійним, і язичницьким символом. Сьогодні він стійко асоціюється у християн з розп'яттям. Однак у стародавні часи зазначена хрестом здоба використовувалася в обрядах зустрічі весни: розбите на чотири фрагменти поле нагадувало про чотири пори року.
Традиція пекти такі булочки дуже стара.

На наступний день булочки можна помістити на 30 секунд в мікрохвильову піч і, о диво! знову живі і теплі!

Час приготування: 60 хвилин+ розстойка
Порцій: 18 шт.

Вам буде потрібно:

600 г борошна + 2 ст. л.
4 ст. л. вершкового масла
2 стл.л. цукру
1 ст. л. солі (поклала 1 ч. л.)
300 мл молока
2 яйця
7 г сухих дріжджів
200 г суміші сухофруктів
1, 25 ст. л. кориці
0, 5 ст. л. меленого мускатного горіха (поклала 0, 5 ч. л.)

Як готувати:

1. Просійте в миску борошно, додайте сіль і спеції і розітріть з вершковим маслом. Зробіть поглиблення в центрі суміші і висипте цукор і дріжджі. Влийте туди ж збите з яйцями тепле молоко.

2. Замісіть тісто ніжної консистенції. Якщо тісто вийшло крутим, додати в процесі замісу ще молока.

3. Викладіть тісто на присипану борошном робочу поверхню, додайте сухофрукти і добре вимішуйте. Покласти родзинки і суміш сушених ягід (малина, чорниця, журавлина, чорна смородина).

4. Змастіть рослинною олією миску, покладіть в неї скатанное тісто в кулю, укрийте рушником і залиште на годину в теплому місці.
Поверніть тісто на робочу поверхню, промесите, знову укрийте і дайте постояти 30 хвилин.

5. Розділіть тісто на однакові шматочки. Сформуйте з них булочки, покладіть на деко і злегка притисніть. Зверху зробіть хрестоподібні надрізи. Залиште в теплому місці на 45 хвилин.

6. 2 ст. л. борошна змішайте з 5 ст. л. води, перекладіть в кулінарний мішок і нанесіть на надрізи.

7. Випікайте булочки 20 хвилин при 200 градусах.

8. Готові булочки змастіть патокою або кленовим сиропом і лише потім дайте охолонути.

Приємного апетиту!

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
Англійські великодні булочки.
Англійські великодні булочки.
Англійські великодні булочки.
Англійські великодні булочки.
Англійські великодні булочки.







Яскраві бутерброди

Яскраві бутерброди
Яскраві бутерброди
Яскраві бутерброди
Яскраві бутерброди
Яскраві бутерброди

Немає коментарів:

Дописати коментар