субота, 27 вересня 2014 р.

Сама смілива жінка. Відео

Сама смілива жінка. Відео



Натрапили на це відео і нас вразило, якими бувають бестрашные люди і як можна управляти грізною, зубатий акулою. Аквалангистка спокійно відпочивала серед метання акул, а в кінці відео зробила таке.... але не будемо розповідати про все, подивіться самі. Відео набрало 1, 5 мільйона переглядів на Ютубі





Жінки в олії



Художник Хіло Чен (Hilo Chen) народився в Тайвані в 1942 році, а зараз живе і працює в Нью-Йорку. Пляжні сцени в його виконанні цнотливі і чуттєві одночасно. І причина тому - гиперреалистическая манера виконання. Написані картини маслом.
Жінки в олії
Жінки в олії
Жінки в олії
Жінки в олії
Жінки в олії
Жінки в олії
Жінки в олії
Жінки в олії
Жінки в олії
Жінки в олії





9 найнебезпечніших слів в устах жінки



1. "Ну і чудово!"
Це слово жінки зазвичай використовують в самому кінці суперечки - коли вони праві, а вам треба заткнутися.

2. "Я швидко! П'ять хвилин!"
Ця фраза може трактуватися двояко. Якщо жінка вимовила її до того, як почати готуватися до виходу з дому, "п'ять хвилин" прирівнюється до півгодини. А от якщо вам дали тільки п'ять хвилин, щоб додивитися перший тайм футбольного матчу перед тим, як почати "допомагати по дому", будьте впевнені - це будуть рівно п'ять хвилин!

3. "Нічого не сталося"
А ось це вже затишшя перед бурею. Це "нічого" явно щось означає, так що будьте напоготові. Сварки, які починаються з "нічого не сталося", зазвичай закінчуються "чудово" (див. п. 1).

4. "Ну-ну, продовжуй"
Це - виклик, а не дозвіл. Так що ні в якому разі не продовжуйте!

5. Важкий гучний подих
Це невербальне заяву часто неправильно розуміється чоловіками. Гучний подих означає приблизно наступне: вона вважає вас повним кретином і не розуміє, чому взагалі витрачає час на те, щоб стояти тут і сперечатися з вами ні про що (див. п. 3).

6. "Все добре"
Одне з найбільш небезпечних заяв, що тільки чоловік може почути від жінки. "Все добре" означає, що вона бере тайм-аут, щоб придумати, коли і яким чином ви поплатитися за свою помилку.

7. "Спасибі"
Якщо жінка сказала вам спасибі, не питайте за що. Просто скажіть їй "не за що". Є, щоправда, тонкий момент: якщо замість простого "спасибі" ви почуєте "спасибі велике!"( з наголосом на слово "велика"), то повинні відразу помітити тонкий сарказм, що звучить в її голосі. Після цього ні за що на світі не кажіть "не за що". Інакше вийде "неважливо" (див. далі).

8. "Неважливо"
Це - витончений жіночий спосіб послати чоловіка туди, куди Макар телят не ганяв.

9. "Не турбуйся, я сама... "
Ще один загрозливий заяву, найчастіше говориться в той момент, коли жінка вже кілька разів попросила чоловіка щось зробити (викинути сміття, зібрати валяються по будинку шкарпетки, прибити цвях), виявила, що він навіть не підвівся з крісла, і почала робити все сама. Пізніше ця ситуація виллється в дурний чоловіче питання "Що не так? " і жіночий відповідь під номером 3.

Хитрощі життя - Корисні поради, спрощують життя
9 найнебезпечніших слів в устах жінки







Як змусити жінку займатися спортом?



Хитрощі житті - Корисні поради, спрощують життя





Зворушливий пам'ятник вагітній жінці в Мінську

Зворушливий пам'ятник вагітній жінці в Мінську







Жінка півтора року вишивала хрестиком. Більше трьохсот тисяч хрестиків.

Жінка півтора року вишивала хрестиком. Більше трьохсот тисяч хрестиків.





Скраб "Лакшмі". Це повинна знати кожна жінка.



Інгредієнти:

1/2 склянки цукру
1/2 склянки морської солі
1/2 склянки оливкової олії
1/2 склянки меду
ефірні масла іланг-іланг, пальмароза, апельсинове, ромашкове, в загальній складності 30 крапель )
1 ст. ложка олії ши
1 ст. ложка олії какао
25 гр. кориці
25 гр. сухого імбиру
25 гр. какао-порошку

Приготування:

Змішати морську сіль і цукор, додати оливкову олію і ваші улюблені ефірні масла. Їх має бути не більше 30 крапель в цілому. На водяній бані розтопити мед, у нього, поступово помішуючи дерев'яною ложечкою, додати сухі інгредієнти - імбир, какао, корицю. Коли мед повністю розплавиться, трохи остудити і перелити отриману суміш до солі, цукру та оливкової олії.
Можна зберігати скраб "Лакшмі" чистої баночці. Для одного разу достатньо всього пари ложок.
Бажано його використовувати після лазні або сауни, але можна і в домашніх умовах, після теплого душу або ванни. Його наносять на тіло масажними рухами, а потім змивають теплою водою без мила. Він відмінно змивається, а після його застосування шкіра стає зволоженою, гладкою і приємно пахне. Ефект триває близько тижня, так що кожен день застосовувати цей скраб зовсім не потрібно.

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
Скраб

Немає коментарів:

Дописати коментар