пʼятниця, 26 вересня 2014 р.

Органайзер для косметики

Органайзер для косметики



Достаток косметики, і постійні пошуки зручного для неї місця - знайома проблема для всіх жінок. Органайзер для косметики запропонувала Лаура. Вона взяла лист металу, обмотала його тканиною і оформила в раму. Якщо є лист нержавійки, то його не обов'язково покривати тканиною. Підійдуть також красиві металеві підноси.

До коробочках з тінями і рум'янами приклеїти магніти. Для цього можна використовувати термоклей. Також підійде універсальний клей для страз, який продається в магазинах товарів для хобі і творчості.
Для пензликів, туші і олівців потрібен стаканчик. Його можна купити в канцелярському магазині. Щоб наповнений стаканчик тримався, до нього потрібно приклеїти три-чотири магніту. Готовий колаж Лаура (Laura Thoughts") розмістила у ванній кімнаті біля дзеркала.









Органайзер для косметики
Достаток косметики і прикрас, і постійні пошуки зручного для неї місця -









Ніжна турбота ручної роботи! Натуральне мило і косметика.


Індивідуальний підхід! Приємні подарунки кожному покупцю;)

Автор: Жанна Полякова-Платонова
Група автора: http://vk.com/lovinasoap







Натуральне мило і косметика.



Автор: Жанна Полякова-Платонова
Група автора: vk.com/lovinasoap

Від автора: Ласкаво просимо у світ творчості і фантазій!Я з великим задоволенням готую оригінальне мило і натуральну косметику. В кожну роботу вкладаю душу і отримую задоволення від процесу створення.
Вся продукція робиться тільки з натуральних, високоякісних інгредієнтів, дбайливо доглядаючи за шкірою обличчя і тіла. На жаль фото не може передати чудові аромати якими вона володіє.
Набори натурального і ароматного мила ручної роботи, які стануть відмінним подарунком для людей будь-якого віку і соціального стану. Всім покупцям приємні подаруночки!





Чого не повинно бути в косметиці?



Для того, щоб краса не вимагала жертв, нам лише потрібно читати склад того, що ми купуємо і чим ми користуємося регулярно.

1. Туш для вій краще вибирати без... Читайте продовження під картинкою▼

Доступно тільки для передплатників "Романтика і декор своїми руками".
Чого не повинно бути в косметиці?








Як зберігати предмети косметики.






Компактне зберігання косметики

Компактне зберігання косметики

Немає коментарів:

Дописати коментар