вівторок, 30 вересня 2014 р.

Вишивка хрестиком. Сови.

Вишивка хрестиком. Сови.

Вишивка хрестиком. Сови.
Вишивка хрестиком. Сови.
Вишивка хрестиком. Сови.
Вишивка хрестиком. Сови.
Вишивка хрестиком. Сови.
Вишивка хрестиком. Сови.
Вишивка хрестиком. Сови.





Кельтський вузол

Кельтський вузол
Кельтський вузол
Кельтський вузол
Кельтський вузол
Кельтський вузол
Кельтський вузол
Кельтський вузол
Кельтський вузол







Викрійки м'яких іграшок

Викрійки м'яких іграшок
Викрійки м'яких іграшок
Викрійки м'яких іграшок
Викрійки м'яких іграшок
Викрійки м'яких іграшок
Викрійки м'яких іграшок
Викрійки м'яких іграшок
Викрійки м'яких іграшок





Мило-кавун



Кавун - це красиво, смачно і ароматно. А ще їм можна митися. Ні, серйозно! Не вірите? А ось і даремно, тому що я зараз розповім, як можна зробити вдома таку красу, яка подарує вам море позитиву під час купання.

Отже, для початку визначимося з тим, що нам потрібно. А саме:
-Прозора мильна основа
-Масло виноградних кісточок і масло мигдалю (можна брати будь-які, в принципі)
-Люфа (це така натуральна мочалка)
-Ароматизатор "Кавун"
-Харчові барвники

Отже, починаємо підготовчий етап. Основу ріжемо дрібними кубиками, від люфи відрізаємо необхідне колечко.
Першою робимо "серцевиною". Додаємо до нашої основі червоний барвник, топимо (я використовую мікрохвильовку), потім збагачуємо її маслами і ароматом, виливаємо у форму.
Даємо трохи загуснути і кладемо зверху люфу.
І заливаємо рештою основою так, щоб покривала верхівку.
"Забуваємо" приблизно на півгодини - нехай як слід застигне. А по закінченні цього часу беремо залишилася основу і додаємо зелений барвник. Проробляємо з ним ті ж операції: топимо, збагачуємо маслами і ароматом.
Виймаємо нашу червону "серцевиною" і укладаємо її по центру в формочці більшого діаметра. Зверху встановлюємо вантаж, щоб вона прилягала до дна якомога щільніше. І починаємо акуратно виливати зелену основу з
орбіті навколо нашої химерної конструкції.
І знову "забуваємо", нехай застигає добре, поспіх тут ні до чого. На виході маємо ось такий круг, який розрізаємо на рівні половинки - і отримуємо 2 самодостатніх мила у вигляді кавунової часточки.
Мило-кавун
Мило-кавун
Мило-кавун
Мило-кавун
Мило-кавун
Мило-кавун
Мило-кавун
Мило-кавун









Як зробити кавун
Кавун - це красиво, смачно і ароматно. А ще їм можна митися. Ні, серйозно! Не вірите? А ось і даремно, тому що я зараз розповім, як можна зробити вдома таку ...





Немає коментарів:

Дописати коментар