Дитячі забави
Відрізаємо денце пляшки. Надягаємо на пляшку махровий носок, закріплюємо. Фарбуємо носок харчовим барвником, макаємо в мильний розчин і дуємо.
Ідея декорування квіткового горщика
Органічно впишеться в інтер'єр вашого саду або оранжереї
Декупаж мереживами.
Обкладинка для документів.
Дитячий намет своїми руками.
Зручна тарілка
Сходи + шафа.
Вдалі пози для фотографування дівчат
Магніт на холодильник
Упаковка молока, яка змінює колір коли закінчується термін придатності.
Наклейка для любителів пожартувати
Справжня дружба
Шиємо з шортики
Птахи з паперу
Ліплення для торта. БАНТ.
Перетворення старої тумби
Друге життя старого вікна
10 простих хитрощів, які повинна знати кожна господиня.
1. Щоб зняти шкірку зі свіжих помідорів, занурте їх на хвилину в окріп, а потім відразу облийте холодною водою.
2. Найпростіший спосіб уберегти очі від подразнення при обробці цибулі ріпчастої - перед роботою потрібно вмочити ніж в холодну воду.
3. Не використану до кінця цибулину можна вберегти від висихання, намазавши місце зрізу будь-яким жиром або покривши його скибочкою лимона; так само чиніть і з місцями зрізу недоеденой вареної або копченої ковбаси.
4. Свіжу цвітну капусту слід зберігати в темному місці, на світлі вона темніє і набуває неприємний смак.
5. Для збереження свіжості листових овочів їх слід загорнути в ганчірку, змочену оцтом.
6. М'ясо не буде прилипати до дна каструлі або сковороди, якщо в жир покласти кілька шматочків моркви.
7. Огірки, засолені у відкритому посуді, не будуть пліснявіти при наявності в розсолі невеликої кількості наструганного хрону.
8. Коріння селери швидко темніють; при використанні селери в сирому вигляді збризніть їх соком лимона.
9. Недостиглі міцні помідори чудово дозріють в домашніх умовах, якщо покласти їх плодоніжкою вгору на сухе, тепле, темне місце.
Правда, за умови, що помідори цілком "здорові" - ніде не поранено, не пом'яті, зірвані зі здорового куща.
10. Якщо при варінні буряків покласти в каструлю скоринку чорного хліба, вона вбере в себе неприємний запах.
Немає коментарів:
Дописати коментар