понеділок, 24 листопада 2014 р.

Комод з картону

Комод з картону

Комод з картону
Комод з картону
Комод з картону
Комод з картону
Комод з картону
Комод з картону
Комод з картону
Комод з картону





7 помилок, які ми здійснюємо на кухні


Вже скільки разів твердили світу: кухня - місце стратегічне.

Тут не місце помилок та прорахунків.
ПОМИЛКА ПЕРША: розмір обробної дошки

Хто придумав маленькі дошки? Хто навчив господинь тіснитися на них на шкоду здоров'ю? Хто сказав, що на них зручно готувати?

Покрито мороком таємниці. І все одно на наших кухнях худенькі двадцятисантиметрові досочки - найбільш часті гості. Беремо їх - і підкладаємо під квіти. А на їх місце купуємо дві - але о-о-дуже великі. Ось тепер порядок.

ПОМИЛКА ДРУГА: поганий ніж

Звичайно, дорого, але потрібно. Ніж купується раз і назавжди, тому отжалейте на той інструмент, який не буде ні овочі псувати, ні пальці шматувати.

Вам потрібен:

● великий кухарський ніж
● невеликий овочевий ніж
● плоский довгий рибний ніж
● хлібний ніж.

ПОМИЛКА ТРЕТЯ: вода в макаронах

Воду, в якій варяться макарони, економити не потрібно. Чого її економити, питається?

На стандартну півкілограмову пачку спагетті води треба 5-7 літрів - ось тоді у вас вийде не макаронна каша, а нормальне блюдо.

ПОМИЛКА ЧЕТВЕРТА: м'яте тісто

Тісто не потрібно довго замішувати - так воно стає гумовим.

Особливо боїться замісу тісто, в яке належить вершкове масло - тому вимішуйте ніжно і швидко - так, щоб шматочки масла залишилися в структурі тесту. Тоді у вас обов'язково вийде ніжна випічка з хрусткою скоринкою.

ПОМИЛКА П'ЯТА: холодне масло

У холодному маслі продукт виходить несмачним, а сковорідка - брудною. Тому ллють його на розпечену сковороду і чекають кілька хвилин, поки вона розжариться.

ПОМИЛКА ШОСТА: квапливий часник

Часник, покинутий в страва раніше часу, перетворюється в не-часник. Ні виду, ні смаку, ні запаху. Кладіть його тоді, коли вже прибрали вогонь та збираєтеся знімати каструлю або сковороду з плити - причому ріжте кружечками, а не кришити міліметровими кубичками.

ПОМИЛКА СЬОМА: перевернуте м'ясо

Чим частіше перевертати м'ясо або котлету на сковороді, тим суші і жорсткіше вона вийде.

І ваша суєта навколо сковорідки перетвориться в кулінарне шкідництво. Стейк, або котлету відбивну потрібно перевернути всього один раз - ось тоді вони вийдуть по-справжньому смачними.
7 помилок, які ми здійснюємо на кухні







Більше дивишся - більше бачиш

Більше дивишся - більше бачиш





Райдужна батарея

Райдужна батарея







Мобіль з зірочками. Майстер-Клас.

Мобіль з зірочками. Майстер-Клас.
Мобіль з зірочками. Майстер-Клас.
Мобіль з зірочками. Майстер-Клас.
Мобіль з зірочками. Майстер-Клас.
Мобіль з зірочками. Майстер-Клас.
Мобіль з зірочками. Майстер-Клас.





Тумбочка для сніданку в ліжко)

Тумбочка для сніданку в ліжко)







Складаємо серветки

Складаємо серветки





Лотки для дрібниць

Лотки для дрібниць
Лотки для дрібниць
Лотки для дрібниць
Лотки для дрібниць
Лотки для дрібниць
Лотки для дрібниць
Лотки для дрібниць
Лотки для дрібниць
Лотки для дрібниць

Немає коментарів:

Дописати коментар