середа, 26 березня 2014 р.

Палуба в саду.

Палуба в саду.

Палуба в саду.





Подушки

Подушки
Подушки
Подушки
Подушки
Подушки
Подушки
Подушки
Подушки
Подушки
Подушки





Готуємо десерт Creme Brulee (крем-брюле)



Інгредієнти:
- вершки 33% - 1л
- яйця (жовтки) - 5 шт
- цукор - 70г
- ванільний цукор - 70г
- цукор тростинний - 2 ст. л.

Приготування:
У вершки додати ванільний цукор і довести до кипіння. Жовтки перемішати (не збивати) з цукром, продовжуючи перемішувати, додати потроху вершки. В деко з водою поставити п'ять формочок і залити в них крем-брюле. Випікати при температурі 150° на 50-60 хвилин. Готовий крем-брюле перед подачею злегка припорошити тростинним цукром, полити апельсиновим лікером і підпалити :)
Готуємо десерт Creme Brulee (крем-брюле)
Готуємо десерт Creme Brulee (крем-брюле)
Готуємо десерт Creme Brulee (крем-брюле)
Готуємо десерт Creme Brulee (крем-брюле)







Яскраві акценти для декору кухні!

Яскраві акценти для декору кухні!
Яскраві акценти для декору кухні!
Яскраві акценти для декору кухні!
Яскраві акценти для декору кухні!
Яскраві акценти для декору кухні!
Яскраві акценти для декору кухні!
Яскраві акценти для декору кухні!
Яскраві акценти для декору кухні!





Вітальня під дахом

Вітальня під дахом







Ідея для прикраса стіни

Ідея для прикраса стіни





Подушки-совушки

Подушки-совушки
Подушки-совушки
Подушки-совушки
Подушки-совушки
Подушки-совушки
Подушки-совушки
Подушки-совушки
Подушки-совушки
Подушки-совушки







Оригінально

Оригінально





Квіткове настрій

Квіткове настрій
Квіткове настрій
Квіткове настрій
Квіткове настрій
Квіткове настрій
Квіткове настрій

Немає коментарів:

Дописати коментар