пʼятниця, 28 березня 2014 р.

Кавуновий дощик.)

Кавуновий дощик.)

Кавуновий дощик.)





Потрібно всього-то багато кульок, які містяться записочки, состявляющие у результаті єдиний текст.


Розміщувати кульки потрібно від входу в під'їзд і до самої двері улюбленого вами людини.

Зробити такий поарок дуже не складно, безліч кульок в які поміщається, текст, наприклад:

" Ти" -
"Сама" -
"Мила" -
"І красива" -
" Ніжна" -
"Дівчина" -
" У світі",
потім дівчині видається булавочка, і вона повинна йти і читати це ваше послання.





Як робити:


1. Вирізаємо з картону основу для серця. Фарбуємо або обклеюємо кольоровим папером.
2. Для того щоб зробити трояндочки, потрібно вирізати багато (!) гуртків з тканини. Круги можна вирізати на око, не обов'язково робити їх ідеально рівними.
3-7. Робимо з гуртків трояндочки. Ріжемо кожен гурток по спіралі всередину, щоб вийшла «змійка». Беремо внутрішній кінець «змійки» і намотуємо навколо нього спіраль, щоб в результаті вийшла трояндочка. Корінець трояндочки намазуємо клеєм.
8-9. Коли у вас вже є досить багато трояндочок, наклеюємо їх по контуру всередину на картоновое серце.
10. Після того, як наклеєні всі трояндочки - це вже шедевр:) Але можна зробити його ще цікавішим, додавши кілька бусинок. Вуаля! Серце вішаємо на стрічку і милуємося:)

http://homester.com.ua/decorating/how-to/delaem-sami-..







Дощ з сердець


Робимо так: з картону (не дуже жорсткого) вирізаєте багато сердечок, потім з двох сторін наклеюєте їх на різну обгортковий папір (яка залишалася від усіх свят) і вирізала.

Папір краще брати червоних відтінків, а ще краще - переливається в світлі свічок ефект буде приголомшливий!

Потім до кожного сердечку маленьким шматочком скотчу приклеюємо по 1 дождинке (від дощику на ялинку, до речі, вони теж бувають різнокольорові!),

а до протилежних кінцях дождинок на різному рівні прив'язуємо шматочок ватки, розміром з 5-рублеву монету.

Далі слід мочимо ватки, розмахуємося, і били ними об стелю. (Тільки потрібно обов'язково перевірити, чи не залишиться потім на стелі плям від мокрих ваток, а то вийде не дуже приємний сюрприз!)

В результаті ватка прилипає, а сердечко звисає на дождинке зі стелі!

http://www.millionpodarkov.ru/catalog/presents_1278.htm





9 травня. Спасибі нашим дідусям і бабусям за те, що ми є. Вічна пам'ять тим, хто загинув у тій війні...



Написати "вітаю" не хочу, вже вибачте, настрої останні дні (місяці) у Москві зовсім не ті.







Знайшла дещо веселе) Для тих, хто живе у місті, де немає кінотеатрів під відкритим небом. Для мене теж акутально - після жахливої аварії у мене немає машини. Так що коробку з-під холодильника - це те, що мені можна довірити керувати ;)


" Я знайшла велику коробку з-під холодильника, пофарбувала її в червоний колір, поклала її боком на підлогу і вирізала дно.

Потім я зробила так, щоб вона була схожа на машину: намалювала двері, вирізала лобове скло, зробила кермо у формі серця, автомобільний номер, на якому було написано "Я Люблю Тебе", картонні колеса, фари, і т. д.

Я поставила все це у вітальню кімнату і взяла в прокаті кінофільми. Ми обидва ледь вміщалися в коробці, але ми притискалися тісніше, жували шоколадки і дивилися кіно!
І ця наша "машина" збереглася дотепер! Це було нерозумно, але забавно!"

http://www.ru-boss.com/





Дуже прості у виконанні листівки і упаковка (кружечки прошиті ниткою). Зможе зробити будь-хто. Годяться вирізки з журналів!



http://www.wrenhandmade.com/







Телефонна книжка з компліментами.


В телефонних книжках є градація по буквах. пропоную на кожній такій сторінці з буквою написати комплімент для дівчини, що починається з цієї букви. проявіть фантазію, я впевнена, багатьом така дрібниця буде приємна!





Напишіть, що він виграв у лотерею і став мільйонером і прикладіть чек на мільйон поцілунків. Запис запечатайте в конверт і покладіть в поштову скриньку. Якщо ви далеко один від одного - все теж саме, але по електронній пошті.








Найдорожчому


Оригінальним подарунком може стати банківський опломбований мішок вагою близько 7кг. Подарунок можна замовити у будь-якому комерційному банку і отримати на руки через пару днів.

Як отримати цей мішок: просто приходьте в комерційний банк, стукайте в віконце з усіх питань, і говорите, що хотіли б розміняти гроші, припустимо 50 рублів за 1 копійці, або по 10 копійок, як вам хочеться.

В одному банку мені сказали, що не займаються цим, хоча це одна з їх обов'язків. У другому банку і оком не моргнули, лише б позбавитися від дрібниці. Реакція?

Ну це, мені здається робиться рідко, тому є здивування, мовляв, а на який чорт їй вся ця дрібниця. Мені сказали підійти через день. Я підійшла і обміняла, те що хотіла.

Ще з мене взяли 20 рублів, сказавши, що за труди сплатити за перевезення та замовлення. Ось. Удачки. Тільки врахуйте, важкувато буде нести! А як написи до подарунка можна придумати щось типу: «дорожче тебе для мене нічого немає, моє золотко!» або «Все дрібниці в порівнянні з Тобою!»





Непередаване відчуття.

Непередаване відчуття.

Немає коментарів:

Дописати коментар