понеділок, 31 березня 2014 р.

Ефектні сережки з бісеру

Ефектні сережки з бісеру






Незвичайні сережки у техніці Ганутель - своїми руками - швидко весело і просто!



Ось такі яскраві, літні сережки можна запросто зробити своїми руками, буквально "з нічого". Виглядають вони просто супер:) Для веселого сонячного настрою - саме те!





Браслет і сережки, обв'язані гачком від Наталії Кононової



Дерев'яні намиста діаметром 1, 5 см спочатку пофарбовані акриловою фарбою в колір нитки. Гачок 1, 5 мм. Після обв'язки намистини через одну прикрашені вишивкою та бісером.
Обв'язування намистин
1 ряд: 4 л. петлі замкнути в кільце;
2 ряд: 1 повітр.петля для підйому, 8 ст. без накиду в кільце = 8 ст. без накиду;
3 ряд: 1 ст. п. підйому, 2 ст. без накиду в кожен 2-й стовпчик попереднього ряду = 12 ст. без накиду;
4 ряд: 1 ст. п. підйому, 2 ст. без накиду в кожен 3-й ст. попереднього ряду = 16 ст. без накиду;
5 ряд: 1 ст. п. підйому, 2 ст. без накиду в кожен 4-й ст. попереднього ряду = 20 ст. без накиду;
6 і 7 ряд: 20 ст. без накиду;
8 ряд: [3 ст. без н., 2 ст. без н. разом] повторити 4 рази = 16 ст. без накиду;
9 ряд: [2 ст. без н., 2 ст. без н. разом] повторити 4 рази = 12 ст. без накиду;
10 ряд: [1 ст. без накиду, 2 ст. без н. разом] повторити 4 рази = 8 ст. без накиду;
11 ряд: [2 ст. без накиду разом] повторити 4 рази = 4 ст. без накиду.





Сережки у техніці квілінг








Кольє, сережки і браслет






Етнічні сережки з нічого



Слова автора: Якщо у вас завалялися шматочки джинси, трохи товстих різноколірних ниток, намистин та інших різних дрібних блестяшек, то можна з цих залишків спорудити що-небудь цікаве. Скоро зима, а взимку так не вистачає яскравих фарб, от мені і прийшла в голову ідея таких етнічних літніх сережок - треба себе чимось радувати, щоб не впасти в тугу =)Я взяла маленькі обрізки джинси і намітила чотири кружечки. На око розділила кожен коло на 4 частини і зробила позначки в центрі для перших стібків майбутньої вишивки. Скажу чесно, що вишивати я не вмію в повному сенсі цього слова, але ось такі грубі великі стібки зробити під силу кожному, хто в принципі вміє тримати голку з ниткою в руках.

Заздалегідь візерунок я не продумувала. Просто зробила одним кольором кілька стібків з центру, потім взяла інші нитки за кольором, які "напросилися" і зробила ще кілька стібків - так поступово візерунок складався сам собою. Там, де здається, ніби зроблені дрібні-дрібні стежки - це просто товста нитка приметана тонкою ниткою іншого кольору. Здалеку так створюється ефект вишивки дрібним бісером.

Готова вишивка. Тепер залишилося склеїти кружечки, щоб вийшло два однакових двосторонніх "млинчика".

Всередину я не підкладала ніякої жорсткої основи, "млинці" самі по собі вийшли досить щільні. Останній маніпуляцією була забарвлення кромки в чорний колір, щоб край виглядав акуратніше і не обтрепывался в процесі шкарпетки.

Як далі зібрати сережки - це вже питання особистих уподобань. У мене були готові сережки у вигляді листочків на ланцюжку, які я не носила - вони мені здавалися нудними, але ось вони і стали в нагоді. Я їх розпатрала для справи =)









Етнічні сережки з нічого
Якщо у вас завалялися шматочки джинси, трохи товстих різноколірних ниток, намистин та інших різних дрібних блестяшек, то можна з цих залишків спорудити ...











Браслет і сережки «Троянди»



Автор: Fran Morris Mandel

Незвичайно ніжні прикраси з білого бісеру «вогник», прозорого і червонуватого бісеру, червоних і червоних кристалів, а так само ромбовидних кристалів. Вдале поєднання кольорів розслабляє і притягує.
Браслет складається з чотирьох трояндочок, які плетуться по колу, як на малюнку 1 і 2. Зверніть увагу, що на прикладі готового виробу дві троянди світліше, а дві червонішим. З'єднайте троянди між собою низками з білого бісеру «вогник», для цього вам знадобляться 2 довгі низькі, 2 середні і 2 короткі, сполучені між собою червоним кристалом і двома рожевими бисеринами по середині. Керуйтеся схемами 3, 4, 5. В кінці прикріпіть з двох сторін застібку, в даному випадку це петлі з бісеру з одного боку і петлі з гудзиками на інший.

Сережки плетуться так само як і троянди для браслета, тільки не доплетается останній ряд по колу. Підвести маленькі трояндочки на низку з білого бісеру і прикріпіть гвоздик або гачок для вух.





Сережки листочки



Ця схема розташована як для цегляного плетіння, але якщо малюнок повернути, то вийде мозаїчне. Такі листи починати плести потрібно з центрального ряду.







Новорічні сережки своїми руками







Серьгі








Сережки «Шоколадні цукерки M&Ms» з полімерної глини.


#Вироби@romantika_for_you
Сережки «Шоколадні цукерки M&Ms» з полімерної глини.
Сережки «Шоколадні цукерки M&Ms» з полімерної глини.
Сережки «Шоколадні цукерки M&Ms» з полімерної глини.
Сережки «Шоколадні цукерки M&Ms» з полімерної глини.
Сережки «Шоколадні цукерки M&Ms» з полімерної глини.
Сережки «Шоколадні цукерки M&Ms» з полімерної глини.
Сережки «Шоколадні цукерки M&Ms» з полімерної глини.
Сережки «Шоколадні цукерки M&Ms» з полімерної глини.









Сережки «Шоколадні цукерки M&Ms». Полімерна глина. Майстер-клас з фото
Всі з нас люблять балувати себе шоколадом, незважаючи ні на що. Думаю, що кожній модниці-майстрині буде приємно носити на вушках ці «смачні» сережки з полімерної глини ручної роботи.





Немає коментарів:

Дописати коментар