понеділок, 28 квітня 2014 р.

Фотоальбом

Фотоальбом



Багато давно перестали зберігати фотографії в звичайних альбомах. Всі намагаються зберегти їх у себе на комп'ютері в особливій окремій течці. А як часто ви заглядаєте в цю папочку? Не часто? А як же улюблені фото, фото близьких і коханих Вами людей?
Вони обов'язково повинні бути на виду! З ними краще і тепліше стає на душі. Можна зробити рамку для фотографії, а краще, все-таки, сделатьфотоальбом своїми руками: неповторний, такий, який не знайдеться ні в одному магазині.









Фотоальбом своїми руками майстер-клас | Ідеї для творчості
Ви зробили своїми руками, оформили своїми руками і позитивний заряд енергії Вам забезпечений! Ось ідея: фотоальбом своїми руками, майстер-клас.









МК по декупажу тарілки роздруківками з фото. Частина 2.



Частина 1: vk.com/wall-31805219_13845

Клеєм спочатку промазывала лицьову сторону фотки, перевертала і приклеювала, акуратно пропрасовуючи пензликом виганяючи всі бульбашки повітря.
Просушити феном.
Лезом обрізала все зайве, їм ж видалила патьоки клею з відкритих ділянок скла. Потім завдала губкою три шари темного срібного акрилу.
Висушила феном і покрила лаком.







МК по декупажу тарілки роздруківками з фото. Частина 1.



Частина 2: vk.com/wall-31805219_13844

Слова і фото автора!
Сосканировала фотки, роздрукувала на лазерному принтері, спеціально робила чорно-білі.
Вирізала, приблизно приміряла до тарілці.
Замочила хвилин на 10.
Обезжирила тарілку Фейрі. Далі брала фотки (починала з тих що побільше), промакувала рушником і за більш-менш задуманим планом стала клеїти.





Імітація старовинних фотокартки. Частина 2.



Автор: lizaveta

Частина 1: vk.com/wall-31805219_13923

Крок 6. Обрізаємо все зайве і приступаємо до фінішного состаріваніє зображення. Для цього беремо наждачное полотно і протираємо краю по верху зображення, робимо це не поспішаючи і акуратно, щоб не перестаратися, продовжуємо ці маніпуляції поки не досягнемо бажаного ефекту. В даному випадку мені знадобилося всього раз пройтися по периметру і на згині.
Крок 7. Знову тонуємо дистрес-чорнилом, тепер тільки край зображення і на зламі. Я зробила два підходи з різними по відтінкам чорнилом.
Крок 8. Закріплюємо все ще одним шаром декупажні клею. Сушимо. Готове.







Імітація старовинних фотокартки. Частина 1.



Автор: lizaveta

Частина 2: vk.com/wall-31805219_13922

Старовинні фото не залишають вас байдужими, а видрукувані в сучасних умовах не справляють належного ефекту? Мені це дуже знайомо, і тому я вирішила розповісти вам як зробити ваше зображення ще більш вінтажним, навіть якщо знімок був зроблений вчора. Ми будемо працювати не з найпопулярнішими на даний момент програмами по обробці фотографій, а зі звичайними матеріалами.
Для майстер-класу нам знадобляться наступні матеріали та інструменти:
- цупкий папір або картон;
- клей і кисть для декупажу;
- зображення, роздрукований на папері або декупажна карта;
- наждачное полотно (найдрібніше), інструмент для зістарення країв;
- дистрес-чорнило.
Крок 1. Якщо ви хочете імітувати під старовину сучасне фото, то для початку переведемо його в чорно-біле або сепію.
Крок 2. Друкуємо картинку на простій або на папері для акварелі, я друкувала на принтері з пігментним чорнилом.
Крок 3. Тонуємо зображення. Тут варіантів може бути кілька - состариваем кавою, чаєм чи дистрес-чорнилом. Я віддаю перевагу останній спосіб, оскільки він швидше. Якщо ви друкували на струменевому принтері, то зістарювання чаєм або кавою вам не підійде, оскільки картинка попливе. Можете трохи пройтися по краю інструментом для зістарювання, але це не обов'язково.
Крок 4. Приклеюємо зображення на не занадто товстий картон або щільний папір (в цьому випадку краще використовувати два шари) і даємо висохнути.
Крок 5. Покриваємо нашу картинку клеєм для декупажу. Під клеєм дистрес-чорнило можуть поплисти, т. к. вони як і клей на водній основі. Тут нам, головне уникнути темних смуг, якщо вони все-таки з'явилися, дуже акуратно подушечками пальців поплескайте по ще мокрому зображення і тон зрівняється. Даємо висохнути. Наносимо ще один шар. Сушимо.






Панно для фотографій у техніці квіллінг. Частина 2.



Частина 1: vk.com/wall-31805219_14031







Панно для фотографій у техніці квіллінг. Частина 1.



Частина 2: vk.com/wall-31805219_14030

Іноді дуже гарні речі можна отримати прямо-таки з нічого! Техніка квілінг - робота з закрученими смужками паперу, дозволяє створювати гарний ажурний декор в інтер'єрі, і практично не вимагає витрат. Зазвичай для виробів використовується цупкий папір (ватман) або картон. В даному випадку, для створення ось такого мереживного панно, були використані картонні бобіни з-під туалетного паперу.
Для того, щоб зробити таке панно з фоторамками, вам знадобиться: 4 фоторамки, 5 дерев'яних рейок, клей пва, картон, ножиці, біла фарба в балончику.
Виконується панно просто - спочатку на каркас садять фоторамки (див. фото внизу). Робиться це за допомогою дерев'яних рейок на клею. Потім між замками викладається візерунок у техніці квіллінг з скручених паперових смужок. У центрі можна зробити якийсь вишуканий квітка в техніці квіллінг. Наприкінці вся конструкція фарбується фарбою з балончика в білий колір. І не забудьте вийняти скла з рамочок при фарбуванні!
Дивіться нижче поетапні фотографії всієї роботи.









@ Панно для фотографій в техніці квіллінг майстер клас | МІЙ МИЛИЙ БУДИНОК - ідеї своїми руками
МІЙ МИЛИЙ БУДИНОК - декор, інтер'єр, майстер-класи з хендмейду, а також в'язання гачком і спицями





Немає коментарів:

Дописати коментар