вівторок, 29 квітня 2014 р.

Кумедний цукор

Кумедний цукор

Кумедний цукор





Кришки від пляшок як матеріал для творчості від Molly B. Right

Кришки від пляшок як матеріал для творчості від Molly B. Right





Як визначити хвороби людини по його руках.



Руки - криниця всілякої інформації: по ним, як по книзі, можна дізнатися не тільки про минуле і майбутнє людини, його схильності і характер, але і про стан його здоров'я - стоїть тільки уважно до них придивитися.

Червоні долоні свідчать про токсичному ураженні печінки: можливий гепатит або гепатоз. Мармуровий малюнок на долонях говорить про неполадки у вегетативній нервовій системі.
Якщо шкіра долонь набуває жовтуватого відтінку, то напевно є зміни в печінці або жовчному міхурі (гепатит, жовчнокам'яна хвороба, порушення в жовчних шляхах, холангіт, холецистит).

Коричневі плями з тильного боку кисті говорять не тільки про вік (порушення пігментного фарбування шкіри, характерні в основному для літніх людей), але і означають, що у вас є проблеми з жовчним міхуром.

Якщо шкіра на кисті, і особливо на долоні, лущиться дрібними пластинками, це може бути вірним свідченням нестачі вітамінів А і D. Якщо ж долоні лущаться великими пластинками, необхідно звернутися до дерматолога: на руках оселився грибок.

Температура рук - барометр стану
- Холодні руки - ознака порушення периферичного кровообігу, організму бракує нікотинової кислоти. Отже, потрібно подбати про те, щоб поповнити її запас за допомогою вітамінних препаратів або додати в раціон продукти, що містять цю кислоту в достатку: молочні продукти, м'ясо, рибу, гриби, гречку, квасолю, капусту.
- Якщо долоні, навпаки, горять, значить, печінка не справляється з інтоксикацією, викликаною отруєнням ліками, алкоголем, хімічними речовинами. Лікарі називають їх печінковими.
- Синдром "повзання мурашок" по долоні говорить про те, що у людини проблеми з ендокринною системою.
- Вологі руки також вказують на ендокринні проблеми - можливо, на гіперфункцію щитовидної залози. А сухість і блідість шкіри на долонях - на гіпофункцію щитовидної залози (гіпотиреоз).

Плями на кінчиках пальців можуть свідчити про проблеми зі здоров'ям
Якщо у людини часто німіють мізинці, йому слід звернутися до кардіолога - ці проблеми пов'язані з серцево-судинною системою. А оніміння великих пальців свідчить про слабкість дихальної системи.

Якщо на шкірі кінцевих фаланг пальців з'явилися глибокі поздовжні складки, схожі на зморшки, слід звернути увагу на ендокринну систему - можливо, у вас гіпотиреоз або цукровий діабет.

Якщо кінчики пальців придбали пурпурний колір, треба зайнятися травною системою. Темно-червоний або навіть ліловий - слід звернути увагу на нирки і печінку. Плями на горбах Венери (так хіроманти називають піднесені підстави великих пальців) - можлива ознака того, що не все в порядку з статевими органами.

Свербіж бічній поверхні вказівного пальця правої руки свідчить про проблеми, що виникли в роботі товстої кишки. Шорсткість шкіри на тильній поверхні вказівного пальця нерідко вказує на проблеми з жовчним міхуром.

Хрускіт в суглобах - ознака дефіциту кальцію
Чимало цікавих висновків можна зробити, звернувши увагу на стан суглобів. Надто гнучкі суглоби (як і, навпаки, зовсім не згинаються) при загальному зниженому тонусі м'язів пальців означають неполадки в роботі печінки і жовчного міхура.

Хрускіт в суглобах кистей вказує на недолік кальцію в організмі. Неправильної форми хворобливі суглоби пальців - ознака артрозу. Найчастіше такі зміни виникають у людей, страждаючих подагрою.

Якщо суглоби почали болісно опухати і набрякати, з'явилося почервоніння, потрібно терміново звернутися до лікаря - це явний прояв поліартриту. А біль між другою і третьою фалангами безіменного і вказівного пальця попереджає про швидкий прояв серйозної недуги в колінних суглобах.

За формою руки можна обчислити майбутні недуги
Здавна помічено: чим ширше долоню, тим міцніше здоров'я. Однак люди з широкими долонями і короткими пальцями схильні до порушень в системі кровообігу, передусім до підвищення кров'яного тиску.

Вузькі долоні з тонкими довгими пальцями і блідою шкірою зазвичай бувають у людей з тонкою нервовою організацією, чуйно реагують на різкі перепади температури або атмосферного тиску, зміну часових поясів, різкі звуки, емоційні перевантаження.

У власників маленьких кистей дуже сприйнятлива вегетативна нервова система: їх "фірмові" захворювання - бронхіальна астма, запалення прямої кишки, гіпотонія.

Люди з м'ясистими долонями найчастіше мають проблеми з кровообігом: у них знижений обмін речовин, можлива гіпофункція щитовидної залози.

Точка болю вказує на неполадки в конкретному органі
Згідно китайській медицині, точка в самому центрі долоні вважається енергетичним центром всього організму. Якщо, різко натискаючи на неї великим пальцем іншої руки, відчувається пронизлива біль - це означає наявність серйозних проблем зі здоров'ям і вказує на необхідність серйозно зайнятися своїм самопочуття
Як визначити хвороби людини по його руках.





Піната у формі серця



Хитрощі житті - Handmade і креатив
Піната у формі серця
Піната у формі серця
Піната у формі серця
Піната у формі серця
Піната у формі серця
Піната у формі серця
Піната у формі серця
Піната у формі серця
Піната у формі серця
Піната у формі серця

Немає коментарів:

Дописати коментар