середу, 30 квітня 2014 р.

Прикраса для свята

Прикраса для свята






Прапорці-гірлянда для дитячого свята






Ідея для свята



На дошці прикріпити кульки у вигляді якоїсь фігури (яблука. серця тощо). Дати дротики. У кульці спрязлодій записку з побажанням або інформацією про місце, де захований приз.





Кожен день можна святкувати щось своє. Ось список свят. Повісьте його на видному місці і не забувайте відзначати. І не забудьте додати в цей список дати ваших ювілеї, дні народження і т. п.



Січень
1 - Всесвітній день миру (хай в сім'ї панує мир)
2 - День героя. (Ти герой мого серця!)
3 - Новий місячний рік (милуємося сузір'ям, спостерігаємо за падаючими зірками і загадуємо бажання)
4 - День дрібниць (зробіть коханій людині приємну дрібницю)
8 - День календаря (відзначаємо всі свята відразу)11 - День "дякую" (спасибі за те, що ти завжди поруч зі мною...)
13 - Старий Новий рік (проводжаємо і прощаємося, згадуючи, що було доброго, не забувши подякувати)
18 - День заняття любов'ю
19 - День чоловіка/дружини (вітаємо найкращого/ий дружина/у)
... Решта дивимося у файлі...





Гірлянди до свята)








Запрошення на свято.



Надуйте куля, напишіть на ньому запрошення. Здміть і прикріпіть до листівці.
#Свята@romantika_for_you
Запрошення на свято.
Запрошення на свято.





Можна до великодня. Можна до будь-якого свята, а можна і просто так. Коли подаєте склянку з соком і т. п. Умочіть його краю в сироп (будь-концентрований, щоб не потік, на крайній випадок-в густий мед). Насыпет кондитерської посипання в глибоку тарілку. Окуинте краю з сиропом в неї і поверніть. Все-готово!








З святом Пасхи!






Зробіть event-календар. За кілька днів до значущої дати (Дня Народження, наприклад) розмістіть на видному місці коробочки/пакетики з цифрами. Відкрити по одному пакетику на день. У них можна розмістити маленькі подаруночки або записочки, де їх шукати. Це допоможе збільшити відчуття свята, що наближається.








Хто перебуває в пошуках ідей для оформлення літнього свята - ось ідея. У червні ми будемо відзначати День Народження на природі. Стоїть завдання, як можна яскраво прикрасити великий простір, при цьому не розорившись. Фетрові прикраси, на мій погляд, відмінний варіант. Купуєте фетр (20 рублів аркуш А4), вирізати за шаблоном квіти, сердечка, метелики і тп. Склеюєте, сшиваете між собою, прив'язуєте стрічки. Готово!


З порад: беріть фетр товстіший, щоб краї не загиналися. Зараз я роблю самостійно великі квіти в інший гамі, тонкий фетр проявляє себе гірше ;) Я ледар - я клею на клей-пістолет.





Для тих, хто як і я, зараз знаходиться у пошуках оформлення літнього свята, коли потрібно недорого прикрасити великий відкритий простір. Нагадую ідею з дитинства. Мочаємо нитки в клей і намотуємо навколо кульки. Коли все застигне-кулька лопаємо і наші кулі-висульки готові! Щоб уникнути білого нальоту можна використовувати канцелярський клей, а не ПВА.








Ідеї оформлення літнього свята."Сафарі"






Куля для оформлення вашого свята.


Вирізаємо трикутнички з тканини. Пришиваємо їх на стрічку. Приклеюємо на світильник.







Цей варіант можна використовувати, як варіант подарунка на будь-який інший свято, такий як 23 лютого, або день всіх закоханих, день народження, або ваш день=)


Подарунок називається "Шкатулочка любові"

Суть подарунка полягає в тому, що ти роздруковуєш пози з камасутри, у прямокутній формі, складаєш їх в маленькі сверточки, краї злегка склеиваешь клеєм, і вкладаєш у коробку-серце.
Ще можна прикласти записку з запрошенням - пропозицією все це втілити)

За надіслану ідею спасибі нашій подписчице
Ірина Островенко

http://www.alltou.ru/chto-podarit-parnyu-na-godovshhi..





Ідея для літнього свята. Фрукти з повітряних кульок.









Зробила вчора для свята віночок.


Розвела барвники у воді і замочила там серветки (одноразові підставки під чашки, 36 руб/50 шт). Після того як прокрасятся - виймаємо, даємо висохнути і трохи сминаем (див. фото 3). Пофарбувала фарбою з балончика основу майбутнього вінка (можна взяти вирізку з щільного картону - серветки і вона витримає). Наклеювала серветки один за одним.

Немає коментарів:

Дописати коментар