понеділок, 28 квітня 2014 р.

Обруч з текстильними квітами

Обруч з текстильними квітами






Двоколірна трояндочка з стрічок



Фото і текст - katya27





Грошовий квітка






Квадрат з незвичайним квіткою (гачок)






В'яжемо в техніці "Цвітіння"



1. Почати треба зі створення кола: набираємо 6 повітряних петель з'єднуємо їх у кільце. Піднімаємо 3 повітряні петлі, і потім в'яжемо серце квітки: 15 простих стовпчиків.
Наступний ряд: в кожен стовпчик першого ряду пров'язуємо 2 стовпчики з накидом.Разом вийде коло з 30 петель.
2. Тепер додаємо другий колір, кінчик нитки залишаємо висіти з вивороту, ми потім будемо приховувати всі кінчики, зав'язавши їх один з одним. Пров'язуємо (тільки у верхню передню, лицьову частину петлі, а не між стовпчиками) - 3 стовпчика, потім пропускаємо одну петлю попереднього ряду, і в наступну пров'язуємо 5 стовпчиків з накидом! Так вийде перший пелюстка нашого квітки, а всього їх буде 6.
3. Тепер нам потрібно додати третій колір. І тут важливо, чи зрозуміли ви, що другий колір, пелюстки його потрібно було робити саме в лицьову частину петельки першого ряду. Якщо так - то все добре, задня нитка цієї петлі вільна. Саме у неї ми і будемо робити третій колір.
Пров'язуємо ряд стовпчиків з накидом: 3 нових стовпчика на 2 стовпчик попереднього ряду. Тобто через один додаємо новий стовпчик. Інакше всі в'язання загнеться і перетвориться в трубу.
4. Тепер уже повторення: робимо пелюстки третього кольори так само, як робили другого: три стовпчика, пропуск, 5 стовпчиків з накидом в 1 петлю. Вийде 9 пелюсток.
Потім - наступний колір, в задню стінку пров'язуємо ряд стовпчиків з накидом, 1 в 1, тобто не збільшуючи кількість петель. І ряд пелюсток, тепер їх теж буде 9.





Квіткова об'ємна листівка








Підвіска "Семицветик"






Сучасні назви кольорів і відтінків



Дуже часто ми боїмося у визначенні кольору, мені допомагає ось така таблиця із зразками квітів, відтінків і відповідних їм назв.









Сучасні назви кольорів і відтінків
Дуже часто ми боїмося у визначенні кольору, мені іноді допомагає ось така таблиця із зразками квітів, відтінків і відповідних їм назв. Такі назви іноді використовують..











Квіточок багато не буває







Квітка з доларової купюри








Вирізаємо квіточки






МК створення квітки









Вишивка хрестиком. "Ведмедик з квітами".






Квітка з тасьми








Серця з квітами






Махровий квітка



Такий квітка (або такі квіти) можна пов'язати окремо з будь пряжі або ниток і пришити до готового виробу: пуловеру, сукні, сумки. В'яжеться квітка дуже просто. Ми пропонуємо в якості зразка двоколірний квітка, але вибір кольору ниток - за вами.
Опис в'язання
Білою ниткою наберіть ланцюжок з 6 повітряних петель. Далі в'яжіть по черзі повітряні петлі і стовпчики з накидом, останні провязывайте з початкової повітряної петлі. З'єднайте в'язання в кільце. У другому круговому ряду провязывайте пелюстки: по черзі стовпчики з накидом і стовпчики без накиду. Повітряної петлею з'єднайте в'язання в кільце. У 3-му круговому ряду стовпчики з накидом провязывайте ззаду за стовпчики з накидом 1-го кругового ряду. В 4-му круговому ряду знову в'яжіть пелюстки. У 5-му круговому ряду стовпчики з накидом провязывайте ззаду за стовпчики з накидом 3-го ряду. Далі в'яжіть аналогічно.

Немає коментарів:

Дописати коментар