вівторок, 29 квітня 2014 р.

Подушка-гітара

Подушка-гітара

Подушка-гітара
Подушка-гітара
Подушка-гітара
Подушка-гітара
Подушка-гітара
Подушка-гітара
Подушка-гітара
Подушка-гітара
Подушка-гітара





Листівки

Листівки
Листівки
Листівки
Листівки
Листівки
Листівки







Вишивка зі схемами.

Вишивка зі схемами.
Вишивка зі схемами.
Вишивка зі схемами.
Вишивка зі схемами.
Вишивка зі схемами.
Вишивка зі схемами.
Вишивка зі схемами.
Вишивка зі схемами.
Вишивка зі схемами.
Вишивка зі схемами.





РУЛЕТ з СЕРДЕЧКОМ на день Валентина



Незрівнянний бісквітний рулет c сердечком з желе стане незрівнянним десертом романтичної вечері і доставить море задоволення! Розкішне ласощі, витончений смак і чарівна легкість - неповторний десерт! Рекомендую спробувати домашній бісквітний Рулет Любові!" Оригінальна начинка складається з вершків. Але цікаву нотку внесе ягідне желе...а зверху молочна глазур.

Почнемо з першого етапу-за день до випікання рулету зробимо желе (у мене-суничне ).
Другий етап - приготуємо бісквітний корж для рулету

4 яйця, 100 гр цукру, 1 пакетик ванільного цукру, 3 ст. л. борошна і 1ст.л.крохмалю.

Відокремити жовтки від білків.Збити жовтки з цукром, борошном і крохмалем.Окремо збити білки з дрібкою солі.Потім акуратно ввести білки в суміш, вимальовуючи вісімку.Викласти на деко, застелене перг.папером і випікати 15 хвилин при 180 градусах.

Після того, як буде випечений корж, ми беремо порожній пакет з-під соку, і вимірявши його, відрізаємо зайве, при цьому залишаємо на дно і кришку торта.

Пакет ставимо вертикально і у нього акуратно розподіляємо наш корж.

Закладаємо дно.

З желе вирізаємо сердечка.

Готуємо крем - сметану(400 мл)збиваємо з цукром(150 г), розчиняємо желатин водою.На пачку желатину(25 г), води 70 мл. Нагріваємо желатин до розчинення, чекаємо, щоб охолов і з'єднуємо з кремом.

Отже тепер швидко викладаємо в центр серця і заливаємо кремом.Прибираємо в холодильник

Дістаємо наш рулет з холодильника через 2 години, витягуємо його з пакета. Кладемо його на решітку і поливаємо глазур'ю.

Глазур-100 гр молока додаємо 30 г вершкового масла, 80 г білого шоколаду і доводимо до кипіння.10 гр желатину розвести водою 1 ст. ложка, набухне і на плиту до повного розчинення.З'єднуємо молоко з желатином.Помішуємо і дивимося, коли маса трохи почне густіти.Наш рулет ставимо на решітку і поливаємо глазур'ю.
Розтопіть чорний шоколад і зробіть розлучення зубочисткою за помадці.
РУЛЕТ з СЕРДЕЧКОМ на день Валентина
РУЛЕТ з СЕРДЕЧКОМ на день Валентина
РУЛЕТ з СЕРДЕЧКОМ на день Валентина
РУЛЕТ з СЕРДЕЧКОМ на день Валентина
РУЛЕТ з СЕРДЕЧКОМ на день Валентина
РУЛЕТ з СЕРДЕЧКОМ на день Валентина
РУЛЕТ з СЕРДЕЧКОМ на день Валентина
РУЛЕТ з СЕРДЕЧКОМ на день Валентина

Немає коментарів:

Дописати коментар