пʼятницю, 25 квітня 2014 р.

Капітошки своїми руками

Капітошки своїми руками



Купуємо повітряні кульки, краще із зображенням усміхнених мордочок. Беремо воронку, велику жменю борошна і що-небудь, ніж цю муку будемо утрамбовувати через лійку, бажано підходить по діаметру і кругле в перетині. Це можна зробити, наприклад, за допомогою зворотного кінця товстої пензлика.
Потім зав'язуємо хвостик, відрізаємо резиночку на кінці (за бажанням) і далі оформляємо на свій розсуд, ви можете приклеїти їм волоссячко, нарізавши їх з вовняних ниток або з новорічного дощику. Можете написати або намалювати їм очі - фантазуйте. Можете робити їх великими або маленькими, м'якими або твердіший (регулюючи кількістю борошна).
Вийшли кульки для моделювання, які дуже приємно м'яти в руках не тільки дітям, але і дорослим.
Капітошки своїми руками
Капітошки своїми руками





Крісло-мішок своїми руками



Для грушоподібної бін-бігу нам потрібно зшити два абсолютно однакових чохла - внутрішній, який ми наповнимо пенополистироловыми кульками, і зовнішній, на блискавці, який буде грати роль «наволочки». Таких чохлів можна зшити кілька різних фактур і кольорів, і міняти їх за настроєм. Крім того, знімний чохол дуже легко випрати. Тканина для нього потрібно обирати щільну - джинса, велюр, гобелен, штучний хутро, шкіра і так далі. Внутрішній чохол шиється з щільної бавовняної тканини, краще всього підійде бязь, але можна взяти і плащевку. Для нашого крісла вам знадобиться по 5 метрів тканини для кожного чохла, блискавка довжиною близько 50 сантиметрів, 6-7 кілограмів полістиролів кульок, лінійка, циркуль, ножиці, швейна машина. Рада - полістиролів кульок краще брати з запасом, тому що з часом вони трохи втрачають еластичність, приминаються, і їх потрібно буде додавати, щоб крісло-мішок зберігало свою форму і наповненість.

Для початку побудуємо викрійку на міліметрівці або будь-якій іншій зручній для вас папері. Порада - візьміть старі шпалери - їх не шкода, а сама квітка вийде досить щільною, і не буде рватися. Викрійка складається з трьох деталей. Для верху крісла за допомогою циркуля вичертите коло радіусом 12 сантиметрів. Радіус кола для дна становить 30 сантиметрів. Перші дві деталі готові, тепер креслимо клин висотою 100 сантиметрів, з верхнім підставою 12 сантиметрів, а нижнім - у 30. Верхню і нижню частини клина потрібно трохи заокруглені всередину. Для цього відступивши від середини верхньої частини вниз 2.5 см і з'єднайте цю точку плавною лінією з краями клина. Те ж саме робимо і для нижньої частини, відступаючи 2.5 см вгору. Переносимо викрійку крісла на тканину і крім 2 кола і 6 клинів. Зшивати бін-бег починаємо з клинів - складіть два клини лицьовою частиною один до одного і пристрочите, залишивши в середині місце для блискавки. Ушийте блискавку, заутюжьте краю. Потім зшийте один з одним всі інші клини, щоб вийшла «труба». Рада - щоб шви трималися міцніше, зробіть з ним строк, можна контрастною ниткою - вона, крім усього іншого, додасть виробу стильності. Залишилося пришити верх і дно крісла. Акуратно пристрочите кола зверху і знизу, заутюжьте припуски і зробіть строк. Нижній чохол шиється точно так само, як і верхній, тільки в ньому можна обійтися без блискавки. Зверху залиште невеликий отвір, через яке наповніть крісло пенополистироловыми кульками і зашейте. Всі! Залишилося тільки надіти на крісло чохол, застебнути блискавку, і ваш бін-бег готовий!
Крісло-мішок своїми руками
Крісло-мішок своїми руками
Крісло-мішок своїми руками







Новорічний затишок своїми руками.



вирізаємо по шаблону з щільного паперу, склеюємо. Внтурь ставимо свічку від батарейок. #r_decor





Диско-куля своїми руками #r_decor








Упаковка для подарунка "Божа корівка" своїми руками


Роздрукувати, вирізати і склеїти представлену нижче заготівлю упаковки для подарунка.
Упаковка для подарунка
Упаковка для подарунка
Упаковка для подарунка
Упаковка для подарунка
Упаковка для подарунка
Упаковка для подарунка





Листівка 3D з метеликами своїми руками.

Листівка 3D з метеликами своїми руками.







Як зробити розумний пластилін своїми руками.


Дивись відео, щоб дізнатися) #r_hm

Немає коментарів:

Дописати коментар