середа, 25 червня 2014 р.

Оригінальний подарунок на 14 лютого

Оригінальний подарунок на 14 лютого



Цей оригінальний подарунок зроблений із звичайних паперових сердечок, складених попалам. Його можна подарувати своїм коханим на день Святого Валентина!









Оригінальний подарунок на 14 лютого. Коментарі : LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників
Цей оригінальний подарунок зроблений із звичайних паперових сердечок, складених попалам. Його можна подарувати своїм коханим на день Святого Валентина!









Простий і милий подарунок до 14 лютого!










Простий і милий подарунок до 14 лютого!. Коментарі : LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників..
Цитата повідомлення TorenoWerty Прочитати целикомВ свій цитатник або спільнота! ЗНАЙШЛА ТУТ











Подарунок на 23 лютого з полімерної глини



Давайте приготуємо оригінальний подарунок на 23 лютого з полімерної глини у вигляді зірочок-піктограм. Чудовий сувенір, який підійде для всіх чоловіків без винятку!
Отже, створити цікаві і, крім усього іншого, незвичайні саморобні подарунки до дня захисника вітчизни не так вже і складно. Трохи фантазії і майстерності і готово!
Вам для цього майстер-класу потрібна полімерна глина, та сама глина, яка спочатку чимось нагадує пластилін, а потім запікається в духовці, стаючи дуже твердою, як пластмаса.
Її треба добре розім'яти в руках, як тісто для виготовлення печива. Потім з млинця, який вийшов, потрібно вирізати зірочки. Щоб ці зірочки стали значками, вам також потрібно буде прикріпити до них шпильки. Тепер, коли все готово, можна надсилати наші зірочки в духовку і запікати там протягом п'яти хвилин. Температура: приблизно 130 градусів.
Після того, як зірочки добре охолонуть, можна починати фарбування. Наприклад, покрити зовнішню частину зірок червоною фарбою. Можна також зробити на зірочках різні написи сріблястою фарбою. Наприклад: «Для начальника на 23 лютого», «Супер BOSS», а для колег по роботі хлопців - «Мачо». Словом, написи можна робити різні, адже ви будете дарувати такі зірочки різним чоловікам.
До речі, такі зірочки можна покрити спеціальним акриловим лаком. Ось і все, красиві зірочки-значки на 23 лютого готові!









Подарунок на 23 лютого з полімерної глини | Уроки ліплення
Давайте приготуємо оригінальний подарунок на 23 лютого з полімерної глини у вигляді зірочок-піктограм. Чудовий сувенір, який підійде для всіх чоловіків









Коробочка для чаю в подарунок



Автор ідеї: Лобочева Тетяна

Для виготовлення цього подарунка ручної роботи вам буде потрібно:
-Коробочка
-Обгортковий папір
-Оксамитова папір біла і червона
-Клей ПВА, склеювальний олівець
-Ножиці
-Чайні пакетики
-Білий картон
-Червоні нитки
-Атласна стрічка, стрічка з органзи
-Гудзики.
Отже, візьміть верхню частину коробки і акуратно обклейте її обгортковим папером.Для цього беремо ножиці і склеювальний олівець. Далі зав'яжіть червону стрічку і пришийте на неї гудзики, які підійдуть за кольором.Тепер приступаємо до декору чайних пакетиків. Виріжте з червоною оксамитовою папери серця. Використовуємо схему до уроку. Зніміть бирки і етикетки з чаю, які не потрібні. З допомогою клею приклейте серця. Зачекайте повного висихання.Потім виготовимо пакетики, в які можна буде покласти чай. Візьміть білий картон, виріжте з нього прямокутник і згорніть навпіл. Потім з жатой паперу червоного кольору вирізаємо ножицями прямокутники і приклеюємо їх на картон посередині. З атласної стрічки зробіть бантики. Ці бантики пришиваємо до пакетів червоними нитками.Пакетики потрібно зашити по краях за допомогою ниток, далі складаємо в коробку. По боках цю коробочку можна прикрасити серцем. Для цього вам потрібно за допомогою рифлених ножиць вирізати прямокутник з червоною оксамитовою папери. На нього клеїться біле оксамитове серце.









Коробочка для чаю в подарунок | Прикраси своїми руками
Сьогодні пропонуємо виготовити оригінальний подарунок на день Валентина, це буде любовна коробочка в подарунок





Немає коментарів:

Дописати коментар