субота, 28 червня 2014 р.

Незвичайні 3D малюнки на папері.

Незвичайні 3D малюнки на папері.



Хитрощі житті - ще більше креативних ідей





Закладка, яку не треба перекладати, вона і без того завжди лежить на потрібній сторінці. Зробити таку ж як у відео можна за допомогою щільної вощеного паперу і двостороннього скотча.



Хитрощі житті - Handmade і креатив





Тримач для туалетного паперу

Тримач для туалетного паперу







Як пофарбувати папір чаєм, кавою, аквареллю і харчовими барвниками..



1. Як пофарбувати папір кави?

Міцною кавою папір тонують для отримання ефекту зістареної, пожовклим від часу папери. Крім того, кава надає папері приємний теплий кавовий аромат. Для фарбування можна використовувати як розчинна, так і мелену каву. Для додаткової ароматизації можна додати в каві трохи меленої кориці.

На 0, 5 л. води потрібно взяти 2 столові ложки розчинної кави. Або три столових ложки меленого (його треба залити окропом і наставивать хвилин 30-40).

2. Як пофарбувати папір чаєм?

Чим дешевше чай, чим більше в ньому різних подкрашивателей, тим більше він підходить для нашої справи, для тонування паперу. Міцний чай дає приблизно той же колір, що і кави, трохи жовтіше і тепліше. Головна відмінність в тому, що папір, тонована чаєм, не має ніякого запаху, на відміну від паперу, пофарбованої кави. Словом, якщо ви хочете отримати состаренную папір характерного жовтуватого відтінку, але запах кави вам не потрібен - сміливо тонируйте чаєм.
На 0, 5 л. води потрібно два-три пакетики, залити окропом, дати настоятися 30-40 хвилин, до повного охолодження.

3.Як пофарбувати папір аквареллю?

Хочеться яскравих фарб? Немає нічого простіше - акварель чудово підходить для фарбування паперу в усі кольори веселки. М'яка козяча пензлик і акварель - ось що потрібно для отримання по-справжньому насичених кольорів. Процес фарбування точно такий же, як на уроках З в школі: пензлик в руки і вперед! Слід пам'ятати про те, що деякі види акварелі фарбуються після висихання, так що акварель доведеться вибирати методом проб і помилок.

Як пофарбувати папір харчовими барвниками?

Харчові барвники дають більш ніжний і більш рівний тон, ніж акварель.

Потрібно розчинити невелику кількість порошку барвника у воді, кількість порошку залежить від того, якої інтенсивності колір ви хочете отримати. Я віддаю перевагу барвники для отримання повітряних, легких, прозорих кольорів, тому витрата виходить зовсім невеликий.

Як фарбувати папір?
Краще фарбувати товстої і м'якою козячої пензликом. Вона не дряпає навіть тонкий папір і дуже доступна за ціною. Пензликом фарбувати швидше і акуратніше, ніж вимочувати листи цілком у ванночці з фарбувальним розчином. Та й заляпанных поверхонь залишається менше.

Хитрощі житті - Корисні поради, спрощують життя
Як пофарбувати папір чаєм, кавою, аквареллю і харчовими барвниками..





3D-малюнок на папері

3D-малюнок на папері







Відрізняючи ідея зберігання талетной папери.



Хитрощі житті - ще більше креативних ідей
Відрізняючи ідея зберігання талетной папери.





Як з паперу зробити папугу.



Хитрощі житті - Handmade і креатив







Як виграти в гру «Камінь-Ножиці-Папір»?



Стара добра гра «Камінь-Ножиці-Папір», як ми звикли думати, побудована на чисте везіння (або випадковості). Але якщо б це було так, грати в неї було б не так цікаво. Але люди, на жаль (чи на щастя? ), насправді дуже передбачувані істоти. І якщо ви знаєте секрет, ви можете керувати не тільки людьми, але і життям.

Читайте як це робиться в нашому спеціальному журналі - "Хитрощі життя". Посилання на журнал внизу!

P. S. Якщо у вас з'явилося вікно "У Вас немає доступу до цієї сторінки", то вам необхідно підписатися на наше співтовариство і знову натиснути на посилання, тоді інформація повинна відкритися.
Як виграти в гру «Камінь-Ножиці-Папір»?









Як виграти в гру Камені Ножиці Папір
Самий корисний журнал Вконтакте Як виграти в гру «Камінь-Ножиці-Папір»?
Стара добра гра «Камінь-Ножиці-Папір», як ми звикли думати, побудована на чисте везіння (або..






Немає коментарів:

Дописати коментар