середа, 25 червня 2014 р.

Якщо зібрати багато людей під вікном коханої, можна зробити живе серце. Відмінна ідея для визнання в любові або пропозиції.

Якщо зібрати багато людей під вікном коханої, можна зробити живе серце. Відмінна ідея для визнання в любові або пропозиції.


#r_romantic





Любов.






Полювання на любов.



Ідея була в наступному:
1.Вручити йому ліцензію (див. додаток). Вимагати негайно прочитати і вдумливо
2.Взяти членський внесок у вигляді поцілунку
3.Вручити квиток мисливця
4.Урочисто видати вилку (спочатку був задуманий пульковый пістолет, але потім подумала: як збирати кульки по всій кімнаті? )
5.Проводити в кімнату, де на підлозі розкидані надуті повітряні кульки з сюрпризиками.
Як сюрпризиков планувалися цукерки, але їх було просто не впихнути в маленьких кульку до надування. Тому цукерки опинилися в вазочці на столику. На аркушиках паперу було написано, за що я його люблю.

Дуже багато часу зайняла підготовка сюрпризу - членський квиток дістався мені неймовірними зусиллями. Випросила уПапы його рибальський квиток, раздербанила його, намалювала, роздрукувала, склеїла листочки (див. під катом). Наклеїла красиво, але не тією стороною, переклеивала, перескрепляла... дуже багато сил поклала на це. Робила з гарним настроєм, передчуваючи, як Шатен буде читати і посміхатися (принаймні) добрих слів і компліментів.
Ліцензію довго придумувала, намагалася писати просто і з гумором, на подобу юридичної мови. Багато часу зайняло прорисовывание всіх печаток, компонування елементів. Друкувати їздила в спеціальний копіювальний центр - щоб було на спеціальному папері надруковано, як справжня.
В процесі надування кульки лопалися. Ниток я не знайшла, склеювала скотчем. Потім кілька здулися, довелося передувать і перезавязывать.
Вийшло здорово: у кімнаті багато різнокольорових повітряних кульок, дуже яскраво і весело!Під катом фотки.
Кішка з цікавістю гуляла повз кульок, розглядала їх, але не чіпала - розуміла, видно, що не їй сюрприз. Шатен прийшов з роботи втомленим, так що сюрприз якраз вийшов, щоб підняти йому настрій. Після кожного блюда Він з цікавістю поглядав на мене і запитував, коли ж буде сюрприз. Після десерту урочисто видав йому ліцензію та квиток. Квиток покрутив у руках і посміявся над своєю фоткою. Ліцензію читав і сміявся. Обіцяв вносити членські внески постійно. Коли влучив кульки, зажмурював очі, як дитина. Було так забавно спостерігати! На фрази також бурхливо реагував: видно було, що приємно читати, як його люблять таку кількість разів і з таким дивовижним приводів!
Загалом, веселилися від душі! Не тільки піднявся настрій, але і в житті з'явилося трохи більше яскравих фарб і повітряних моментів!

Зробила і надіслала Тетяна Ларіна. Спасибі! #r_romantic





Сюрприз для коханої людини.


#r_romantic







Топіари з серветок "Любов".

Топіари з серветок
Топіари з серветок
Топіари з серветок
Топіари з серветок
Топіари з серветок
Топіари з серветок
Топіари з серветок









Топіари з серветок своїми руками. Любов. Майстер клас з покроковими фото
Сьогодні ми зробимо разом красивий топіари з серветок своїми руками у вигляді серця з символічною назвою Любов.









Зробив приємне коханій.


#r_romantic

Немає коментарів:

Дописати коментар