неділя, 29 червня 2014 р.

Змішувач для мотолюбителів.

Змішувач для мотолюбителів.

Змішувач для мотолюбителів.





Песковики

Песковики
Песковики
Песковики
Песковики





Варення з м'яти



Перший спосіб.

Інгредієнти:

250 г листя м'яти, 1 кг цукру, 2 лимона, 0, 5 л води.

Приготування:

Листя м'яти зі стеблами промити, злегка обсушити і подрібнити. Лимони дрібно нарізати разом зі шкіркою. Все скласти в каструлю і варити 10 хвилин. Залишити на добу.
Після цього суміш віджати, настій відфільтрувати, додати до нього цукор і варити до готовності. Гаряче варення розлити в прокип'ячені банки і відразу закатати.

Другий спосіб.

Інгредієнти:

400 г листя м'яти, 1 кг цукру, 1 ч. Ложка лимонної кислоти, 1 склянка води.

Приготування:

М'яту вимити в холодній воді, відкинути на друшляк, акуратно промокнути рушником. Висипаючи в каструлю, чергувати з цукром, узятим у кількості половини рецептурної норми. Зверху полити лимонною кислотою, розмішаною в столовій ложці води. Струсити, накрити кришкою і залишити на 6 годин.
Тим часом з цукру, що залишився і однієї склянки води зварити сироп, зняти піну і залити їм пустила сік м'яту.
Через покладених 6 годин поставити м'яту на вогонь і прокип'ятити на маленькому вогні 5 хвилин. Гарячим варення розлити в стерильні банки і закатати.

М'ятна варення

М'ятна варення не тільки незвично і дуже приємно на смак, але і корисно для здоров'я: допомагає при простудних і шлункових захворюваннях.
200-300 гр. м'яти
0, 5 л. води (я налила побільше, просто так подумалося і правильно зробила)
1-2 лимона (краще на смак і запах)
1 кг. цукру (якщо побільше води, то і цукру побільше)

Отже... зібрані листочки м'яти разом з гілочками і стеблинками (а я і з квіточками),
лимони, порізані разом зі "шкіркою"
залити водою і варити 10 хвилин.
Настояти це чаклунське вариво одну добу.
Через добу масу віджати, а настій процідити.
Додати цукор і варити до готовності.
Слово готовність мене налякало, але... варила дві години на маленькому вогні, знімаючи пінку. Потім пізніше... години через три ще проварила і розлила в банки.
В кришечку краще покласти пергамент, щоб з-за конденсату не з'явилася цвіль через деякий час.
От і все... Взимку, не дай бог вам застудитися, буде у вас ліки або просто солодке "літо"

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
Варення з м'яти







Робимо ось таку футболку з зображенням Лінкольна, з 5-ти доларової купюри.

Робимо ось таку футболку з зображенням Лінкольна, з 5-ти доларової купюри.





Шиємо пончик

Шиємо пончик
Шиємо пончик
Шиємо пончик
Шиємо пончик
Шиємо пончик
Шиємо пончик
Шиємо пончик







Підписуємо баночки)

Підписуємо баночки)
Підписуємо баночки)





Свічки в горіховій шкаралупі








Як швидко і без проблем застелити постіль.






Дерево з газетних трубочок








МК






Відмінне рішення для заміського будинку








Забавні глиняні кухлі






Розпис ноутбука вітражними фарбами.



Що вам знадобиться:
- ноутбук
- ваша фантазія або заздалегідь підібрані картинки.
- набір вітражних фарб

Що потрібно знати про техніку розпису вітражними фарбами: Фарби легко і безслідно видаляються з поверхні. Напевно кожному з нас доводилося в дитинстві хоч раз віддирати засохлий клей від столу? Так от, це те ж саме. Це великий плюс даної техніки, він дозволяє нам безбоязно використовувати свій ноутбук або мамині-татові аргументуючи тим, що «я все приберу». По інструкції фарби сохнуть до 12 годин, але якщо ви не збираєтеся відтворювати на своєму леп-топі «Джоконду» і обмежитеся невеликою площею, ваш шедевр висохне швидше. Малювати фарбою з тюбика вельми складно, лінії можуть утворюватись то товстими, то тонкими, в залежності від сили натискання на тюбик, тому краще спочатку потренуватися хоча б на аркуші паперу. Після висихання фарби можуть змінювати колір. В тюбиках вони зазвичай виглядають яскравіше і більш насиченою, ніж на поверхні.

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!

Немає коментарів:

Дописати коментар