пʼятниця, 27 червня 2014 р.

Генеалогічне древо

Генеалогічне древо


#Дизайн@romantika_for_you
Генеалогічне древо





Ландшафтний слоник.


#Дизайн@romantika_for_you
Ландшафтний слоник.





Кіндер - вантажівка.


#Из_конфет@romantika_for_you
Кіндер - вантажівка.
Кіндер - вантажівка.
Кіндер - вантажівка.
Кіндер - вантажівка.
Кіндер - вантажівка.
Кіндер - вантажівка.
Кіндер - вантажівка.
Кіндер - вантажівка.
Кіндер - вантажівка.









кіндер-вантажівка і міні МК по каркасу до нього
Днями пролунав дзвінок і попросили терміново зробити кіндер-вантажівка. Робила я його вже три рази... і постійно потрібно терміново, через день, максимум два, точніше сказати пізніх вечора, і не..











Сніговий квілінг



Комусь квілінг може здатися непростим. Але якщо уважно придивитися і слідувати інструкціям, виявиться, що це справа не таке вже й складне.

Вам знадобляться смужки з паперу:
1 шт. - 15 см для центрального кола;
8 шт. по 7, 5 см для «ручок» сніжинки;
4 шт. - по 15 см для сердечок;
4 шт. по 7, 5 см для «крапельок»;
4 шт. - по 5 см для «вічко».

Крім цього, вам знадобиться інструмент для квілінгу (Qulling Stick).

Якщо ж ви не зможете дістати такий, можете замінити його дерев'яною шпажкою або циганською голкою, у якої попередньо потрібно зрізати вістря з допомогою спеціальних ножиць для різання дроту.

Отже, покладіть кінець паперової смуги на кінчик голки (попередньо обрізаний, не гострий), злегка обмотавши його навколо неї. Притискаючи смужку до голці, почніть намотувати її так, щоб вона весь час була щільно притиснута до голці.

Почніть з 15 см смужки для центрального кола. Як тільки ви навчитеся робити коло, ви зможете зробити будь-яку форму, яку тільки побажаєте. І це легше, ніж здається. Скрутіть смужку по всій довжині і відпустіть, щоб вона розпустилася, і утворилося коло. Нанесіть невелику крапельку клею на хвостик смужки і приклейте його до кола, щоб він не стовбурчився. Зазвичай, коли ви працюєте в техніці квіллінг, ви повинні спершу вийняти голку, а потім вже приклеїти кінець смужки.

Форма кола є базовою для виготовлення деталей у формі крапельки або очка, які в свою чергу можуть використовуватися для виготовлення різного новорічного декору: прикрас, листівок, ялиночок і т. д. Для того, щоб зробити деталь у формі крапельки, зробіть коло із смужки 7, 5 див.

Потім стисніть коло (спіраль) з одного боку двома пальцями так, щоб вийшла крапелька. «Око» виготовляється подібним чином. Зробіть коло з п'ятисантиметрової смужки, підклейте кінчик і стисніть коло з обох сторін. Далі приступимо до виготовлення сердечок. Зігніть пятнадцатисантиметровую смужку навпіл і закрутіть кожен кінець в середину. У вас вийде фігурка у формі сердечка. Буває, що завитки не згинають навпіл, але згин істотно полегшує знаходження серединки. Так і приклеїти фігурку так буде легше.

«Ручки» виготовляємо зі смужок довжиною 7, 5 см. Один кінець смужки обертаємо двічі навколо голки. Інший кінець закручуємо, використовуючи 2, 5 см смужки. Але це приблизно. Важливо тільки, щоб «ручки» вийшли в закрученому стані однакової довжини. Отже, ви зробили все деталі. Залишилося склеїти їх разом. Почніть зі склеювання «ручок» попарно між собою. В результаті у вас повинні вийти фігурки, нагадують букву «Х».

У вас повинні вийти такі деталі: 1 коло; 4 крапельки; 4 очка; 4 сердечка; 4 подвійних ручки.

Приступайте до формування кола. Він буде центром сніжинки. Потім приступите до кріплення «ручок». Розтягніть нижні завитки «ручок» трохи в сторони і приклейте їх до кола. Тепер візьміть «сердечко» і приклейте його між двома буквами Х», до нижнім їх завиточкам.

Акуратно розгорніть «сердечко», поки його краю не торкнуться «ручок». Приклейте «сердечко» до «ручок» в тих місцях, де вони стосуються. Візьміть одну з «крапельок» і приклейте до серединці «сердечка». Тепер закрутіть кінці «сердечка» у середину так, щоб вони стосувалися «крапельки» і приклейте їх у цих місцях.

Не бійтеся розплутати кінці «сердечка» більше, ніж потрібно. Якщо ручки почнуть згинатися, коли ви потягніть за кінці «сердечка» або не захочуть приклеїтися до «краплинки», просто розкрийте «сердечко» ще більше. Повторіть ці кроки для кожної сторони. Потім приклейте «вічка» до верхівок «ручок», вставивши їх між двома завитками.
#Квілінг@romantika_for_you
Сніговий квілінг
Сніговий квілінг
Сніговий квілінг
Сніговий квілінг
Сніговий квілінг
Сніговий квілінг
Сніговий квілінг
Сніговий квілінг
Сніговий квілінг

Немає коментарів:

Дописати коментар