субота, 28 червня 2014 р.

Вазочка з баночки

Вазочка з баночки

Вазочка з баночки
Вазочка з баночки
Вазочка з баночки
Вазочка з баночки
Вазочка з баночки
Вазочка з баночки





Навздогін за дитинством. Світильник-кулька Balloon X LAMP від Haoshi Design



Ніхто не може сумувати, якщо у нього є повітряна кулька! А кульки завжди асоціюються з радісним, безтурботним дитинством. Трохи дитинства і веселощів пропонує принести в будинок тайванська дизайн-студія Haoshi Design. Творчий склад компанії, в рамках проекту Lighting Childhood представляє концептуальний світильник під назвою Balloon X LAMP. Зрозуміло, у вигляді трьох летять повітряних кульок.
Правда, злетівши, вони не зупиняються під стелею, - це не люстри, а настінні бра, якщо можна так говорити про світильники у формі повітряних куль. Один, два, три, або ж ціла в'язка - їх кількість в квартирі обмежується тільки бажанням і можливістю замовника.
Ймовірно, Balloon X LAMP призначені для дитячої спальні, яку можна оформити в такому радісно-летить стилі, щоб предмети побуту були не тільки корисними, але і декоративними. Так, відразу згадується мультфільм про Вінні-Пуха, який літав на повітряній кулі за медом. Або останній дзвінок, коли на кульках відлітають в небо плакати "Прощай, школа... "









Навздогін за дитинством. Світильник-кулька Balloon X LAMP від Haoshi Design - Novate.Ru
Ніхто не може сумувати, якщо у нього є повітряна кулька! А кульки завжди асоціюються з радісним, безтурботним дитинством. Трохи дитинства і веселощів пропонує принести в будинок тайванська..











Зовсім забула, сьогодні нашому паблику виповнилося 6 місяців))))))) Ураааа!!!!!






Підвіска. Біжу з дроту. Частина 1.



Чудова підвіска прикрасить вашу шийку! Якщо, звичайно, ви візьмете в руки нехитрий інструмент і уважно вивчіть цей майстер-клас...

Частина 2: vk.com/wall-31805219_8591

Джерело: www.beadingtimes.com/project0907.htm







Підвіска. Біжу з дроту. Частина 2.



Частина 1: vk.com/wall-31805219_8592

Джерело: www.beadingtimes.com/project0907.htm





Сіль і головний біль



Якщо різко розболілася голова і терпіти не можливо - терміново готуємо сольовий розчин.
З головою жарти погані! Такий простий метод лікування назавжди позбавить від головного болю, а ще завдяки цьому компрес може нормалізуватися тиск.
Першим ділом приготуємо пов'язку, склавши 8 шарів марлю (ширина пов'язки повинна відповідати висоті чола, а довжина - обхвату голови).

Після цього нагріваємо до температури 60-70С 250 мл води і розчиняємо у ній 2 ч. л. без верху солі. Вийшов 8% сольовий розчин. Швидко обмиваємо теплою водою чоло, вуха, потилицю, змочуємо в гарячому розчині марлеву пов'язку, злегка віджимаємо її, трохи потрясем пов'язку, щоб трохи остудити, і тут же обв'язуємо цієї пов'язкою голову, захоплюємо лоб, вуха й потилицю. Щоб компрес тримався, зафіксуємо його бавовняної косинкою. Після цього можна прилягти. Відчуєте через кілька хвилин полегшення, але не поспішайте знімати пов'язку. Після зняття пов'язки знову необхідно обмити голову теплою водою.

Спробуйте скористатися цим рецептом. Запевняю, ви не пошкодуєте. Марлеву пов'язку, просочену сольовим розчином, можна тримати до 15 годин.
Сіль і головний біль









Сіль і головний біль.. Коментарі : LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників
Цитата повідомлення Мариша-Сонце Прочитати целикомВ свій цитатник або спільнота! Сіль і головний біль. Якщо різко розболілася голова і терпіти не можливо - терміново готуємо..











Спідниця. Частина 2.



Частина 1: vk.com/wall-31805219_8657

Джерело: www.danamadeit.com/2008/07/tutorial-the-circle-skirt...

Немає коментарів:

Дописати коментар