неділя, 29 червня 2014 р.

Прикраси на Новий рік з фетру #r_ng

Прикраси на Новий рік з фетру #r_ng






Прикраси на Новий рік з куль #r_ng






Прикраса страв з шинки #r_food






Прикраса на торт #r_decor






Прикраса страв #r_decor






Святкова прикраса зі старої віконної рами. #r_ng






Прикраса холодильника на Новий рік #r_ng








Ідея прикраси ялинки з допомогою старих розфарбованих котушок.



Обмотайте котушку папером і напишіть на них побажання. Чим не романтика в новорічну ніч? ) #r_romantic #r_ng





10 варіантів прикраси коробочки

10 варіантів прикраси коробочки
10 варіантів прикраси коробочки
10 варіантів прикраси коробочки
10 варіантів прикраси коробочки
10 варіантів прикраси коробочки
10 варіантів прикраси коробочки
10 варіантів прикраси коробочки
10 варіантів прикраси коробочки
10 варіантів прикраси коробочки
10 варіантів прикраси коробочки







Прикраси для Нового року #r_ng






Міні-віночок для прикраси листівок #r_card








Ідея прикраси страв для романтичної вечері #r_romantic






Квілінг - новорічні прикраса з паперових завитків своїми руками



Квілінг - це мистецтво бумагокручения, або створення з паперових смужок і об'ємних завитків або плоских композицій. Це зовсім не складно - і так, давайте навчимося робити з крученої папери новорічну шишку, яку можна буде прикрасити вашу ялинку.

1. Ось такий об'ємної і красивою повинна вийде ваша гулька. Щоб дізнатися подробиці її виготовлення, дивіться всю підбірку.

Отже, для виготовлення нашої шишки нам знадобляться наступні інструменти:
- смужки паперу коричневого або бежевого кольорів, шириною близько 3 мм
- дрібний бісер, білий
- клей ПВА
- нитка або срібляста дріт
- шило
- ножиці для паперу

Приступимо:

Наша шишка буде складатися з декількох елементів-лусочок. Щоб створити одну лусочку для нашої шишки, необхідно склеїти в довжину одну смужку коричневого кольору і половину смужки бежевого кольору. Для однієї шишки таких лусочок знадобиться 28 шт.

2. Смужку, яка у нас вийшла, потрібно скрутити, починаючи зі світло-бежевого кінця, і дати ролу розпуститися. Пальцями лівої руки зрушити центр і защепити пальцями правої руки протилежний край спіралі. Підклеїти кінець смужки.

3.У вас повинна вийде ось така крапля, закруглений кінець якої так само необхідно защепити.

4. Перевернути елемент і пальцем злегка видавити центр, надавши йому необхідний обсяг. Тут же промажте клеєм ПВА, щоб зафіксувати форму. Даємо підсохнути. Таких крапель треба зробити 28 штук різного розміру. Найбільш довгі підуть на формування основи, а решта на 1-4 ряди, 5 ряд складається з таких самих елементів, скручених з однієї смужки коричневого кольору.
Для імітації блискучого інею, після повного висихання на край елемента з опуклої сторони нанести трохи клею ПВА і занурити в бісер. Дати підсохнути.

Щоб зібрати нашу шишку, нам буде потрібно клей універсальний UHU. На самий подовжений елемент по периметру приклеїти ще чотири «лусочки» шишечки. Дати висохнути. До верхівки приклеїти смужку коричневого кольору, обмотати кілька разів, кінець зафіксувати.

6. Платформа для наступного ряду готова. Завдяки їй лусочки повинні нещільно прилягати один до одного, а злегка піднесено. Кожному знову викладеному ряду потрібно дати підсохнути. Потім знову обмотати смужкою і викладати далі.

7. Для верхівки необхідно склеїти 4 смужки коричневого кольору, скрутити щільний рол і видавити пальцями форму конуса. Потім промазати порожнину елемента клеєм ПВА. Увага: центральне отвір не повинно бути заповнено клеєм. Дати висохнути. Потім закріпіть петельку з дроту, протягнувши її через центральний отвір. По контуру елемента з опуклої сторони нанести клей ПВА, умочіть в бісер. Залишаємо підсохнути. Готову верхівку приклеюємо до основи нашої шишки. #r_ng

Немає коментарів:

Дописати коментар