субота, 24 січня 2015 р.

Як перетворити інтер'єр балкона

Як перетворити інтер'єр балкона



Сьогодні ми поговоримо про те, як перетворити інтер'єр балкона. Балкон, звичайно ж, не повинен бути горезвісним місцем для зберігання продуктів і різноманітних непотрібних речей. При правильному оформленні та дотримання умов для створення психологічного комфорту це приміщення зможе стати прекрасним куточком для відпочинку господарів будинку і їх гостей.
В даний час балкон нерідко перекривають з допомогою ажурною решітки, металевої рами, скла (оргскла) і багатьох інших коштів. Цей прийом забезпечує безпеку квартири. Крім того, при перекриттів і утеплення балкона утворюється нова, додаткова кімната, де можна відпочивати, приймати гостей, займатися розумовою роботою, а також шити, в'язати і т. д.
Як же спланувати інтер'єр балкона, щоб він став підходящим місцем для роботи або відпочинку? Якщо балкон або лоджія перекриті, то для їх освітлення можна встановити лампочку або світильник місцевого освітлення у вигляді бра. Відкритий балкон висвітлювати не варто, так як на світильник може потрапити вода, і це спровокує коротке замикання і пожежа. В перекритому приміщенні можна розмістити м'які меблі, стаціонарний або відкидний стіл. Балкон можна прикрасити декоративними квітучими або кучерявими квітами. Щоб навесні або восени на балконі не було прохолодно, тут можна встановити опалювальні батареї. Щоб захистити вікна балкона від сонця, на них обладнають вертикальні або горизонтальні жалюзі. Якщо приміщення не перекрито, то його можна прикрасити квітами. М'які меблі застосовувати на відкритому балконі не рекомендується. Тут більшою мірою підійдуть дерев'яні або плетені шезлонги, столи та інші предмети дачного інтер'єру.

Джерело: www.liveinternet.ru/users/helles7/post190394196/

Немає коментарів:

Дописати коментар