середа, 21 січня 2015 р.

Брелок з місцем для зберігання помади

Брелок з місцем для зберігання помади

Брелок з місцем для зберігання помади
Брелок з місцем для зберігання помади
Брелок з місцем для зберігання помади
Брелок з місцем для зберігання помади
Брелок з місцем для зберігання помади
Брелок з місцем для зберігання помади





Губна помада - майже що їжа - скільки ми її використовуємо... Тому, якість і склад у неї повинні бути відповідні.


Давайте спробуємо поекспериментувати - зробити помаду своїми руками
Перш за все нам знадобиться деякий обладнання, якщо ми хочемо зробити дійсно класну, справжню помаду з витонченою формою.

1. Жаростійкий скляний стаканчик на 100 мл.

2. Тюбик помади - новий чи добре відмитий старий.

3. Ложечки від 2 мл до 0, 2 мл

4. Форма для помади.

Якщо трьох останніх позицій немає, то можна взяти звичайну круглу баночку для блиску або тюбик для бальзаму і обійтися без ложечок.

Якщо все наявність, то з тюбика для помади потрібно зняти нижню частину, викрутити його максимально вгору і надягти на його кінчик форму для помади.
При цьому потрібно стежити, щоб тюбик був добре відцентровано по-відношенню до формі, інакше стрижень помади буде стирчати криво і буде пошкоджений при закручуванні.
Також знадобляться деякі інгредієнти.
Помада представляє собою зазвичай суміш канделийского і карнаубского воску з твердим і рідким маслами і барвниками.
Барвників повинно бути небагато - не більше 0, 7 гр., інакше помада буде лягати як штукатурка. Натуральні оксиди, охри та ін. дають слабкий колір. Для додання інтенсивності кольору використовуються рідкі пігменти (так звані вставки), з ними головне не перебощить, інакше помада буде як у фільмі про вампірів. Також можна покласти слюди (міки) і перламутри. Барвники можна відміряти ложечками.
Потрібно скласти в стаканчик вибрані барвники (з ними можна поекспериментувати).
Додати карнаубський віск - 0.5 гр.
Канделийский віск - 0.9 гр.
Олія абрикосових кісточок - 6 мл
Будь-яке тверде масло (манго, ши, какао, какао) - 1, 8 гр.
Вітамін Е - 1 крапля (не обов'язково).

Тут нам знадобляться спеціальні косметичні ваги, щоб все це відміряти.
Після того, як всі відміряно, потрібно все скласти в стаканчик і розплавити на водяній бані або в МІКРОХВИЛЬОВІЙ печі до одержання однорідної рідкої маси.
Тепер сама відповідальна частина. Потрібно залити цю розплавлену рідина в тюбик. При цьому потрібно пам'ятати, що суміш повинна бути гарячою й текучого, інакше вона не протече у форму і нічого не вийде. Перед заливанням її потрібно добре перемішати. Можна додати туди ефірних масел для запаху - 6 крапель.
Заливати треба, щоб рідина ледь закрила хрестовину в тюбику, інакше помада не закриється. Але, якщо Ви переборщили - нічого страшного, зайве можна буде прибрати самою маленькою ложечкою.
При заливці бажано, щоб робоче місце було добре освітлене, щоб було видно хрестовину всередині тюбика.
Після цього помаду потрібно поставити остигати хвилин на 30. Потім покласти в морозилку на 10 хвилин, вийняти і акуратно загорнути силіконову форму і стягнути її зі стрижня. Мабуть, це найскладніша частина.
Потім загорнути помаду, прибравши знизу все зайве так, щоб стрижень повністю увійшов у футляр.
Приладнати нижню частину і закрити ковпачком - помада готова!

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
Губна помада - майже що їжа - скільки ми її використовуємо... Тому, якість і склад у неї повинні бути відповідні.
Губна помада - майже що їжа - скільки ми її використовуємо... Тому, якість і склад у неї повинні бути відповідні.
Губна помада - майже що їжа - скільки ми її використовуємо... Тому, якість і склад у неї повинні бути відповідні.
Губна помада - майже що їжа - скільки ми її використовуємо... Тому, якість і склад у неї повинні бути відповідні.
Губна помада - майже що їжа - скільки ми її використовуємо... Тому, якість і склад у неї повинні бути відповідні.
Губна помада - майже що їжа - скільки ми її використовуємо... Тому, якість і склад у неї повинні бути відповідні.
Губна помада - майже що їжа - скільки ми її використовуємо... Тому, якість і склад у неї повинні бути відповідні.

Немає коментарів:

Дописати коментар