середа, 21 січня 2015 р.

Гігієнічна помада зі смаком газованих напоїв

Гігієнічна помада зі смаком газованих напоїв










Гігієнічна помада зі смаком газованих напоїв. Ахринеть, як хочу! - Vladlenkaa
Vladlenkaa, Хочеш, я розповім тобі казку?, Гігієнічна помада зі смаком газованих напоїв. Ахринеть, як хочу!









Незвичайний подарунок! Як лотерейних квитках - переш і дізнаєшся, що виграла! Розповім як зробити в домашніх умовах. Я дарувала у вигляді лотерейних квитків. Переш сердечко, бачиш що виграв (похід в кіно, масаж, романтична вечеря тощо). Ми обмінюємося такими квитками з нагоди. Стираємо по 1 сердечку. Зроблено для того, щоб мій чоловік, люблячий кіно, міг пред'явити мені, не любителю кіно, такий квиток і сходити зі мною. Ну або спонукати його на масаж) Як зробити стираються шар: змащуємо напис гігієнічною помадою, потім покриваємо акриловою фарбою ( я фарбувала в декілька шарів, т. к. просвічував текст)








Зробила незвичайний подарунок! Як лотерейних квитках - переш і дізнаєшся, що виграла! Щоб зробити стираються шар потрібно змастити напис гігієнічною помадою, потім покрити акриловою фарбою. Готове.


Ми з чоловіком обмінюємося такими квитками з нагоди. Стираємо по 1 сердечку з трьох. Зроблено для того, щоб мій чоловік, люблячий кіно, міг пред'явити мені, не любителю кіно, такий квиток і сходити зі мною. Ну а я могла надихнути його на масаж.
Що можна писати на сердечках: 1 кг улюблених солодощів, масаж, романтична вечеря, прогулянка, вкручу лампочку і т. п.





Намалюйте на ступнях помадою сердечко і підпишіть "З тобою у мене є опора в житті"








Думаю всі знають про лотереї, коли потрібно стерти монеткою захисне поле і дізнатися свій виграш. Пропоную безпрограшну лотерею любові. Вирізаємо серце. Пишемо на ньому послання. Змащуємо гігієнічною помадою. Зафарбовуємо акриловою фарбою. Можна в два шари. Кладемо в конверт наше сердечко і монетку. Обдаровуваний, думаю, здогадається, що з цим робити ;) #r_romantic






Гігієнічна помада з популярними смаками

Гігієнічна помада з популярними смаками







Гігієнічна помада зі смаком газованих напоїв

Гігієнічна помада зі смаком газованих напоїв





Гігієнічна помада зі смаком газованих напоїв

Гігієнічна помада зі смаком газованих напоїв







Як правильно підібрати відтінок помади



Багатьом жінкам нелегко знайти «свій» колір помади. Колір, здатний підкреслити привабливість і гідно завершити образ. Як же не помилитися? Важливо пам'ятати, що при виборі помади необхідно враховувати відтінок шкіри, колір очей і волосся. Ось кілька порад, які допоможуть вам визначитися.

Помада і колір шкіри

Нанесіть трохи помади на зап'ясті, щоб побачити, як цей колір буде гармоніювати з вашою шкірою. Найчастіше, людям зі світлою шкірою підходять червоні відтінки, сливовий, коричневий, рожевий, бежевий, коричневий мокко, і мерехтливий рожевий. Дівчатам зі смаглявою шкірою варто вибрати відтінки синього, теплого коричневого, карамельного а також, колір вершкового кави.
Красу оливковою шкіри підкреслить помада темних ягідних, шоколадних відтінків, червоне дерево.

Колір очей

Карі очі краще всього поєднуються з помадою червоного, коричневого і рожевого кольору. До блакитних очей підійдуть рожевий і бежевий відтінок. Зелені очі добре виглядають з помадою оранжевого, червоного або коричневого кольору.

Колір волосся

Світлим волоссям «подобається» помада рожевого, сливового, а також, м'якого коралового відтінку. Непогано виглядає рожево-ліловий і червонувато-коричневий. Брюнетки можуть вибрати теплі кольори помади червоного, рожевого, бузкового, бежевого і коричнево-рожевого кольору. Руде волосся підкреслять глянцеві мерехтливі відтінки бронзи, коричневий або оранжевий, прозорі кольору, бежевий і коричнево-червоний.
Темноволосим жінкам йдуть найбільш сміливі кольори, такі як яскравий малиновий, різні відтінки червоного, коралового, фуксія, яскраво рожевий, бордовий, сливовий.

Вибирайте колір відповідно нагоди

Використовуйте яскраво-червону помаду, якщо ви хочете піти в нічний клуб, але не тоді, коли ви йдете на роботу. У цьому випадку доречним буде рожевий або бежевий. Яскраві кольори гарні тільки у вечірній час, а протягом дня досить легких, пастельних відтінків помади.

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
Як правильно підібрати відтінок помади





Флюоресцентна помада.

Флюоресцентна помада.

Немає коментарів:

Дописати коментар