неділя, 18 січня 2015 р.

Як малювати тату хною

Як малювати тату хною



Мистецтво нанесення малюнків хною (мехенді або) налічує вже багато сотень років, але до останнього часу залишалося популярним лише в країнах Сходу. Особливо в Індії, де жінки розфарбовують візерунками своє тіло перед кожним святом. На Заході біотатуювання користуються популярністю в основному у людей, які хотіли б зробити звичайну тату, але не вирішуються. Зрештою, хна - це тимчасово, такий візерунок зійде через два-три тижні. До того ж, такі малюнки ще й дуже красиві, а нанести їх можна в домашніх умовах, не звертаючись в салон.

Вам знадобиться:
Порошкоподібна хна, вода, лимонний сік, евкаліптова олія, інструмент для нанесення малюнка (шприц без голки або спеціальний ріжок), трафарети та заготовки майбутніх малюнків.

Процес:

1. Для початку підберіть малюнок, який збираєтеся зобразити. Загалом-то, хною можна намалювати все, що завгодно - будь-який візерунок або контур, проте існують цілком традиційні візерунки, що виконуються таким способом. Вони виглядають дуже ефектно, красиво і екзотично. Якщо ви не впевнені у своїх художніх здібностях, то приготуйте трафарети.
2. Приготуйте фарбу. Порошок з пакету висипте в миску, додайте теплої води і лимонного соку, ретельно перемішайте до консистенції кашки. Іноді в суміш для тату додається чорний кава, міцний чай або червоне вино. Вважається, що вони можуть зробити фарбу більш стійкою і темною.
3. Ділянка шкіри, на який буде наноситися малюнок, протріть евкаліптовим маслом - так фарба ляже рівніше, буде триматися довше, а колір вийде більш яскравим і теплим.
4. Якщо ви не впевнені, що зможете намалювати акуратний візерунок від руки, то переведіть на шкіру готовий контур або прикладіть трафарет. Суміш для тату наберіть у шприц без голки, в спеціальний ріжок.
5. Видавлюючи суміш, акуратно нанесіть на шкіру візерунок. Починайте малювати завжди з самого далекого від вас ділянки шкіри, щоб не розмазати хну під час роботи. Якщо ви провели неаккуратную лінію, ви можете стерти її ваткою, змоченою в рослинному маслі, але слід все одно залишиться. Намагайтеся не тиснути на шприц або ріжок занадто сильно, щоб суміш не розтеклася неакуратним плямою.
6. Дайте фарбі повністю висохнути. Зазвичай на це йде від сорока хвилин до години. Потім суху суміш струсіть з допомогою тканини або скребка. Щоб закріпити результат, можете протерти малюнок сумішшю оливкової олії, лимонного соку часнику і цукру. Якщо ви зробили малюнок для якогось певного події, можете закріпити його лаком для волосся. Тільки обов'язково змийте його з шкіри через кілька годин і змастіть місце з малюнком кремом.

Не робіть біотатуювання на одному і тому ж місці дуже часто, це може зіпсувати шкіру.
Перед нанесенням фарби на шкіру обов'язково перевірте на невеликій ділянці шкіри, не викликає вона алергічної реакції. Те ж відноситься і до масел, і до лаку для волосся, якщо ви вирішили закріпити ними малюнок.
Якщо ви вирішили потренуватися в нанесенні малюнків хною, краще робити це на склі. Покладіть скло на малюнок і обводите, а якщо щось не вийде, завжди можна буде стерти.

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
Як малювати тату хною





Дуже реалістичні татуювання

Дуже реалістичні татуювання
Дуже реалістичні татуювання







Татуювання

Татуювання

Немає коментарів:

Дописати коментар