Колиска
Колонки у вигляді навушників
Шишки з фетру: два варіанти виконання
Клавиатурка - зроби сам.
Рамочка
Шкатулочка - сердечко
Радіємо зими!
Коробочка - сніжинка
Стріт-арт.
Ароматна ялинка.
Першим ділом викроюємо ялинку. Розмір і форму, а також необхідність використання паперової заготовки-викрійки кожен визначить сам.
Першим ділом викроюємо ялинку. Розмір і форму, а також необхідність використання паперової заготовки-викрійки кожен визначить сам.
Якщо плануємо підвішувати ялинку, відразу готуємо мотузочку, стрічку або тасьму. Її потрібно відразу вкласти в ялинкові «нутрощі», приблизно як на фотографії.
Після цього зшиваємо заготовку (можна і вручну), обробляємо краю за необхідності. Для «стовбура» необхідно залишити отвір строго посередині ялинки розміром приблизно на 6 мм більше ширини коричної палички. Через нього вивертаємо ялинку.
Далі набиваємо ялинку синтетичним наповнювачем. Заповнюємо кути і основну частину ялинки, залишивши небагато місця в самій середині. Туди закладаємо ароматну суміш.
Ароматний наповнювач робимо з подрібнених паличок кориці і апельсинових кірок, горошку запашного перцю і гвоздики. Виходить дуже теплий, пряний аромат, з яким у багатьох людей асоціюється Новий рік. Ця суміш і йде в середину ялинки.
Потім вставляємо корицю (їй потрібно прикрити, тим же синтетичним наповнювачем, верхнє отвір, а то дрібні частинки суміші ризикують сипатися з кориці). Зашиваємо отвір з обох сторін від «стовбура».
Після цього прикрашаємо ялинку.
Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!




















Немає коментарів:
Дописати коментар