четвер, 22 січня 2015 р.

Цікава пропозиція від любителя ігор #r_wedding

Цікава пропозиція від любителя ігор #r_wedding






9 найцікавіших ідей до Нового року!



1. Ялинка з ниток.
2. Шишки з гофрованого паперу
3. Плетені сніжинка
4. Вінок з паперу
5. Листівка "Ялинка"
6. Ялинка з дроту
7. Шишка з паперу
8. Прикраса пляшки шампанського
9. Схеми для вирізання сніжинок

Збережіть собі на стінку, щоб не втратити!

Всі майстер-класи можна подивитися за посиланням.
P. S. Майстер-класи доступні тим, хто підписаний на групу "Романтика і декор своїми руками"









9 ідей до Нового року
Спасибі, що ви є нашими передплатниками!
Докладні майстер-класи по посиланнях.
Ялинка з ниток. http://vk.com/wall-35059398_29265






Шишки з гофрованого..










Цікава ідея

Цікава ідея
Цікава ідея
Цікава ідея
Цікава ідея
Цікава ідея







Як подарувати себе. 7 цікавих ідей.



1. Пошук подарунків за номерами - як серед декількох подарунків, подарувати себе, коханого.
Підготовка і сам процес: готуємо кілька маленьких подарунків. Пишемо на них числа від 2 і до... Скільки їх там у нас є)) Ховаємо по квартирі. Вручаємо коханій людині конверт, де в інструкції сказано, що:
- подарунки треба шукати
- найголовніше - знайти подарунок під номером 1.
Без цього відкривати інші не можна.

Листочок з номером 1 ховаємо в кишеню. В процесі пошуку, потихеньку дістаємо номер і прикріплюємо до одягу. І в самий відповідний момент, запитуємо: "А тут ти дивився(а)? " І вказуємо - наприклад на стілець, на якому сидимо. Утомленый пошуками кохана людина кидає на нас змучений погляд і... О, диво!!!! Номер перший знайшовся! Тепер можна цілуватися і відкривати подарунки!
Варіант з зав'язування очей коханій людині:
Заготовляємо кілька подаруночків невеликого розміру (цукерки, цитрусові, сувенірчики, білизна(!)

2. Зав'язуємо очі коханому
Підготовка і сам процес:
Як подарувати не просто річ, а ціле дійство? Ось один з варіантів: подарунок можна буде побачити, доведеться використовувати інші 4 (а може 5:) почуттів. Зав'яжіть коханій людині очі. Увімкніть приємну релаксуючу музику. Вимкніть верхнє світло або прикрийте штори-створіть напівтемрява (так легше буде налаштуватися і вам).

Подарунок може бути бажано невеликим за розміром, Головне - принцип його упаковки - вона повинна бути багатошаровою, причому такий, щоб було складно здогадатися, що всередині. Застосуйте ідею, відому з народних казок: яйце в качці, качка в зайці, заєць в вовка і так далі... Все, що підказує фантазія.

Приклади:
1). подарунком може служити як сувенірчик, так і дорогий, але невеликий за розміром подарунок.
2). Пакуємо сувенірчик в пакетик.
3). Пакетик поміщаємо в коробочку, в яку насипаємо горішки (можна в шоколаді) або кавові зерна.
Варіант - подібних коробочок робимо кілька (з різними сувенирчиками).
4). Все перераховане вище поміщаємо у велику коробку.
5). Все це ще і загортаємо в папір, і кладемо в пакет.
6). І так далі, поки не закінчаться ідеї.

Розпаковувати потрібно з закритими очима.

Варіанти: Можна в останню коробку помістити головний подарунок, а попередні можуть містити супутні частини, або невеликі доповнення.

Ще ідея: записку запаяти в поліетилен і опустити в баночку з чимось їстівним, не холодним і приємним коханої людини (згущене молоко, солодка шоколадна паста, консервовані мандаринчики тощо) Записочку можна навіть прив'язати на ниточку, щоб вона не опустилася на дно, а була на поверхні. А можна спочатку попросити опустити в баночку руку і пошукати, що ж там заховано.
Важливо: баночка повинна легко відкриватися!

І ще: на кожному етапі розгортання вашого багатошарового подарунка пропонуйте визначити, що в руках. Не кажіть правильних відповідей, щоб в самому кінці вашого невеликого подання коханий чоловік сам побачив все відразу. Так цікавіше!

3. Пікантний варіант. Купуємо бантики (у відділі упаковки подарунків). Невеликі - що дуже до речі - легко приклеюються до тіла. Прикрашаємо себе невеликими бантиками. Під одягом великими зверху. Даруємо із задоволенням!

4. Варіація ідеї пошуку - пошук з запутыванием. Купуємо рулончик декоративної стрічки для пакування подарунків Досить стрічки шириною 20мм.

Готуємося заздалегідь. Прив'язуємо до початку стрічки невелику записку, в якій сказано, що ця стрічка призведе коханої людини до бажаного подарунка. Завдання - розплутати стрічку знайти подарунок.
Стрічку заплутуємо доступного простору - квартирі або кімнаті. По ходу заплутування можна залишати невеликі записочки/подаруночки/і все, що вам прийде в голову. Робіть хитрі ходи та обманні маневри.
Визначте стратегічне місце, яке займете ви, поки коханий буде зайнятий пошуками вас (ще не знаючи про це).
Стрічка повинна вести до цього місця непомітно (проходячи під іншими предметами, кружляючи навколо них)
Кінець стрічки заховайте так, щоб його не було видно, але ви самі, зайнявши свій пункт спостереження, легко і непомітно могли взяти її в руки (без зайвих рухів).
Ось практично і все приготування. На початку пошукової операції ви можете вільно рухатися по кімнаті, ближче до фіналу, ви займаєте своє стратегічне місце і берете кінець стрічки в руку.
Коли пошуки закінчаться, кохана людина отримає свій подарунок - вас!

5. Подарунок в ліжко. Увечері заздалегідь ховаємо квіти. Сховати можна під ліжком, попередньо обвернув кінчики стебел в мокру тканину. шарудливі оболонку краще заздалегідь зняти.
Вранці ваше завдання - прокинутися трохи раніше, тихесенько взяти в руки квіти, і коли кохана людина відкриє очі, сказати, для нього ви приготували два сюрпризи!
І головний з них, звичайно не квіти, а ви самі

6. З пелюстками. Приготувати ванну з пелюстками троянд. Скажіть, що хочете зараз просто прийняти ванну, і через деякий час покличте потерти вам спинку. Коханого буде чекати сюрприз!

Ще ідея: ви можете сказати, що у ванні захований невеликий подаруночок і потрібно його виловити. Заздалегідь, упакувавши герметично, ховаєте у ванні кілька записочок приблизно такого змісту: "Пошукай ще!", "Ти майже у мети! Подарунок близько!" і т. д.

7. Можна заздалегідь попросити улюбленого вийти з кімнати або краще прийти додому до призначеного часу - без запізнень зробити так, щоб двері він відкрив сам. Заздалегідь на підлозі викласти стрілочки зі свічок, що вказують напрямок туди, де будете ви самі. Свічки використовуйте чайні - дуже гарно, якщо вони різнокольорові. Запалюєте свічки, гасіть світло і ось ви у відповідному вбранні - в одязі (або без) в очікуванні улюбленого людини.
Як подарувати себе. 7 цікавих ідей.
Як подарувати себе. 7 цікавих ідей.

Немає коментарів:

Дописати коментар