субота, 24 січня 2015 р.

Нічний клуб в Токіо, Японія

Нічний клуб в Токіо, Японія

Нічний клуб в Токіо, Японія





Коробочка за пару хвилин

Коробочка за пару хвилин
Коробочка за пару хвилин
Коробочка за пару хвилин
Коробочка за пару хвилин
Коробочка за пару хвилин
Коробочка за пару хвилин





Зручно!

Зручно!







Крізь веселку

Крізь веселку





Кишеньковий слоник)

Кишеньковий слоник)
Кишеньковий слоник)
Кишеньковий слоник)
Кишеньковий слоник)
Кишеньковий слоник)
Кишеньковий слоник)
Кишеньковий слоник)
Кишеньковий слоник)
Кишеньковий слоник)







Підставка під гаряче

Підставка під гаряче
Підставка під гаряче
Підставка під гаряче
Підставка під гаряче
Підставка під гаряче
Підставка під гаряче
Підставка під гаряче
Підставка під гаряче





Дачні водойми

Дачні водойми
Дачні водойми
Дачні водойми
Дачні водойми
Дачні водойми
Дачні водойми
Дачні водойми
Дачні водойми
Дачні водойми







Льодяники з пелюстками



Інгредієнти:

2 склянки цукру
2/3 чашки кукурудзяного сиропу
2/3 склянки води
Арома-масла персика і шампанського
1-2 краплі харчового барвника
пелюстки троянд
гілочки м'яти
12-15 паличок

Приготування:

Покрийте робочу поверхню пергаментним папером або папером для випічки.
Змішайте цукор, кукурудзяний сироп і воду в маленькій каструлі. Рецепт на 12-15 цукерок.
Доведіть суміш до кипіння на середньому вогні. Продовжуйте нагрівати, не помішуючи, поки суміш не досягне жорсткого кипіння. Це займе близько 25 хвилин. Видаліть каструлю з вогню.

Масла. Нам потрібні повні пляшки (3, 7 мл кожна). Вилийте ароматизуючі масла і одну або дві краплі харчового барвника. (Будьте дуже обережні, тому що випаровування будуть разом з маслами.) Добре перемішати. Як перемішайте, суміш буде з дрібними бульбашками.

Коли більшість бульбашок зникли, краплями вилийте суміш на пергаментний папір за допомогою металевої ложки. Нехай цукерки коштують кілька миттєвостей до розміщення пелюсток або листя м'яти на гарячі цукерки.

Обережно притисніть пальцем пелюстка до леденцу. Потім залийте цукеркової сумішшю. Помістіть паличку в цукерку і обертайте 1/2 обороту. Залиште лежати. Потім відокремте від паперу. Якщо льодяник помутніє, промийте його під тонким струменем теплої води. Після цього дайте їм постояти ніч у провітрюваному приміщенні перед упаковкою.

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
Льодяники з пелюстками
Льодяники з пелюстками
Льодяники з пелюстками
Льодяники з пелюстками
Льодяники з пелюстками
Льодяники з пелюстками
Льодяники з пелюстками
Льодяники з пелюстками

Немає коментарів:

Дописати коментар