вівторок, 20 січня 2015 р.

Торт з памперсів

Торт з памперсів






Торт з рушників






Міні - торт з рушників






Торт з памперсів



Збираючись на оглядини або хрестини малюка, хочеться якось відрізнитися оригінальністю, тому багатьом буде цікаво дізнатися, як зробити торт з памперсів.
Безумовно, це чудове творіння необхідно збирати вимитими руками в повній чистоті.
Якщо ви хочете створити середній торт, то цілком достатньо однієї упаковки підгузників з 52 штук. Для того щоб ваш подарунок радував як можна довше молодих батьків, варто трошки схитрувати і використовувати підгузники самого затребуваного розміру наприклад, третього. Намагайтеся вибирати підгузники без ароматичних добавок, так як вони здатні викликати алергію у дитини. В якості основи торта доцільно придбати пляшку шампанського або інший предмет, що має довгасту форму.
Отже, як зробити торт з памперсів? Вам буде потрібно:
-Підгузники (кількість штук в залежності від обсягу конструкції)
-Пляшка шампанського
-Гумки для грошей
-Тонка тканина, за типом підкладкової
-Пелюшки
-Атласні стрічки
-М'яка іграшка
-Красивий піднос, на якому буде стояти торт
-Прикраси - дрібні дитячі речі
-Прозора плівка або слюда
Розкрийте упаковку з памресами і скрутіть кожен з них в трубочку, закріплюючи гумкою для грошей. Згортати набагато зручніше з товстого краю. Коли всі сверточки готові, починайте їх укладати навколо пляшки.
Багато вважають, що підгузники легко забруднюються, відповідно розпакувавши такий подарунок їх не можна застосовувати. Щоб уникнути хвилювання молодої мами з цього приводу, оберніть кожен підгузник в готельну серветочку. Безперечно, це буде дуже кропітка робота, але у матусі пропадуть всі сумніви в чистоті подарованих підгузників. Важливо стежити за тим, щоб скручені підгузники прилягали як можна щільніше до пляшці - так торт вийде рівним і акуратним. Сформований перший шар закріпіть гумкою. Щоб конструкція набула естетичний вигляд, необхідно прикривати кожен шар білосніжною тканиною. При бажанні можна віддати перевагу рожевому для дівчаток або блакитного відтінку для хлопчиків. Для цього підготуйте квадрат з матеріалу, складіть його в чотири рази і зробіть кілька надрізів у відповідності з радіусом пляшки. Розгорніть тканину і покрийте своє творіння, просмикнувши проріз тканини через пляшку. Аналогічним чином зробіть наступні шари тортика. У верхньому шарі тканина повинна бути без прорізів, щоб цілком покрити поверхню. Далі кожен шар оберніть атласною стрічкою (колір стрічки так само можна вибрати по підлозі малюка), яка чудово замаскує гумки. На кожному шарі торта можна зав'язати бант з атласної стрічки. Ще один варіант прикраси кожного шару - обернути його красивою дитячої пелюшкою, і вже поверх пов'язати атласну стрічку.
Настав час самого цікавого і приємного етапу в створенні нашого торта - прикраса. Тут межі фантазії просто немає меж, адже в якості прикраси ви можете використовувати практично все, що знадобиться дитині. Цікаво те, що кожен торт - це цілий витвір мистецтва. Зверху красиво буде виглядати м'яка іграшка або ароматичні свічки у формі квітів. Для загадковості можна обернути свій подарунок слюдою.





Солодка ковбаска - торт без випічки



Дуже простий, смачний і гарний торт без випічки, знайомий нам з дитинства.
Інгредієнти:
-400 г печива;
-200 г вершкового масла;
-250 г цукру;
-2 столових ложки (з верхом) какао;
-50 мл молока (або води).

Приготування солодкої ковбаски:
Перемішати цукор і какао в каструлі з нержавіючої сталі. Додати молоко (або воду) і вершкове масло. Нагріти, перемішуючи, до отримання однорідної маси і довести до кипіння. Остудити до теплого стану.
Печиво поламати на дрібні шматочки. Можна частину печива замінити на дрібно нарізані горіхи. Загальна вага печива і горіхів повинен становити 400 р. Хороше співвідношення виходить при 350 г печива, 50 г горіхів.
Висипати печиво і горіхи в теплу масу в каструльку і добре перемішати.
Розстелити аркуш пергаменту розміром приблизно 30 на 40 см. Викласти масу з каструльки на пергамент ковбаскою і загорнути в пергамент, як цукерку, ущільнюючи вміст руками.
Покласти на обробну дошку і поставити торт разом з дошкою в холодне місце приблизно на добу.
Солодка ковбаска - торт без випічки







Торт з памперсів


#Подарунки@romantika_for_you
Торт з памперсів
Торт з памперсів
Торт з памперсів
Торт з памперсів
Торт з памперсів
Торт з памперсів
Торт з памперсів





Торт для музиканта.


#Украшение_блюд@romantika_for_you
Торт для музиканта.







Торт - веселка.





У кого-небудь наближається День Народження? Замініть традиційні свічки на торті на ось таке чудо) Пару свічок можна залишити і справжніх, але подалі від цих.


P. s. Для верху можна використовувати цукерки Хершес. Продаються і в Росії.

Немає коментарів:

Дописати коментар