пʼятниця, 23 січня 2015 р.

Паперові ляльки. Сейлор Мун.

Паперові ляльки. Сейлор Мун.

Паперові ляльки. Сейлор Мун.
Паперові ляльки. Сейлор Мун.
Паперові ляльки. Сейлор Мун.
Паперові ляльки. Сейлор Мун.
Паперові ляльки. Сейлор Мун.
Паперові ляльки. Сейлор Мун.
Паперові ляльки. Сейлор Мун.
Паперові ляльки. Сейлор Мун.
Паперові ляльки. Сейлор Мун.






Паперові ляльки "Сейлор Мун" » Паперові та авторські ляльки
Довго думала чим вас порадувати, і зробила ось таку подборочку. Паперові ляльки Сейлор мун. По мойму ту вся команда всборе! Сподіваюся Вам сподобатися!









Для дружніх посиденьок








Футболка для втомленого папи






Пам'ятка



Рука у воді: оповіщає лише про ручне прання
Можна замінити ручне прання на ніжну машинне прання? Небажано. Як не крути, але машинка має свою певну, неконтрольовану програму. Єдине чого не варто робити, це сильно віджимати речі, які вимагають ручного прання.

Значок з цифрою сорок і без риски внизу, вказує на невередливим речі і можливість прати його при температурі 40 градусів, з повним віджимом.Той же значок, з однією рискою внизу вказує на необхідність прання в програмі для синтетичного одягу.
Значок 40, з двома рисками знизу, вказує на необхідність прання в програмі для вовни.
Цифра на значку буде змінюватись в залежності від допустимої температури для конкретної речі.

Сушка
Коло в коробці означає, що дану річ можна сушити в машинці. Якщо в колі намальована одна точка, то сушка повинна відбуватися при низьких температурах, якщо ж дві, то при високих. Той же перекреслений символ означає заборону на машинну сушку.

Прасування
Одна точка на символі праски означає низькі температури, а дві означає допустимість середніх температур, а три крапки - найвищих.

Хімчистка
Суха хімчистка відбувається практично без води і служить для видалення плям, бруду і пилу. І так як цей процес не включає в себе використання води, то він деформує тканину і дозволяє тканини зберегти свою яскравість. Хімчистка може також допомогти відновити форму одягу.
Простий коло означає «суха чистка», а перекреслений коло означає заборону на хімчистку.

Відбілювання
Трикутник означає, що допускається будь-яке відбілювання. Якщо ж трикутник перекреслений або закрашений, то це означає зворотне







Мило з рибкою



Всередину шматка мила можна помістити не тільки інше фігурне мило, але і різнокольорові картинки-стікери. З таким оригінальним наповнювачем у малюка з'являється стимул мити руки якомога частіше.

Матеріали:
-мильна основа
-прозора мильна основа
-пластиковий стікер з яскравою картинкою
Інструменти:
-каструля або миска
-невелика кругла форма
-термостійка ємність





Гамак "Смугастий рейс"



Прибийте на стовпи для підвішування гамака спеціальні гаки. Для кріплення на деревах краще використовувати товсті гілки або прибити із зворотного боку стовбура шматок бруска, щоб мотузка не з'їжджала.
Матеріали: бязь, шириною 220 см, 3 м синтепон, 50 см фал капронову діаметром 4 ммстропа шириною 3 см, 5, 2 мчеренок для лопатыакриловый барвник в тон бязі загальна вартість виробу Інструменти: ножівка по дереву, стамеска, велика наждачний папір, пензель
До речі: Для людей високого зросту зробіть довгий гамак - використовуючи всю ширину тканини (220 см). Якщо ви вибрали тканину стандартної ширини (150 см), її знадобиться більше - 4-4, 5 м (в залежності від того, якої довжини гамак вам потрібен: 200-225 см).
1. Викройте два прямокутні полотна розміром 150 х 200 см і стачайте їх обличчям до обличчя з коротким сторонам так, щоб вийшло кільце. Виверніть заготівлю і проутюжьте шви, загладити припуски в одну сторону. Пристрочите стропу вздовж довгих сторін гамака в 5 см від краю: нижнє полотно - вздовж всього краю, на верхнє - на 35 см від стачного шва. Не розрізаючи стропу, зробіть так, щоб нижня полотно заходило на верхнє (див. схему).
2. Настрочив 4 відрізка стропи (по 70 см) на перехід від нижнього до верхнього полотна (див. схему). Це потрібно для надійного кріплення гамака. Обшийте краю на отворі для поперечини. Складіть полотна і сколите в декількох місцях. Прокладете по стропі (на лицьовій стороні) закріплюють рядки, з'єднуючи відрізки стропи верхнього і нижнього полотен. Стачайте їх по всій довжині, залишивши для поперечини отвір 5 див.
3. Стачайте полотна гамака, проклавши рядки вздовж довгих сторін в 30 см від краю (див. схему). Розріжте синтепон на 2 смуги розміром 25 х 125 см і вкладіть ущільнювач в "кишені".
4. Підігніть край отвору на 2 см досередини і сколите полотна.
5. Прокладете строчку по краю (вздовж довгих сторін гамака), закриваючи залишене для синтепону отвір.
6. Зробіть 3 закріплюють стібка на кожній синтепоновим смузі, розташувавши їх по всій довжині на однаковій відстані один від одного.
7. Розпиляєте навпіл дерев'яний держак. Випиляєте неглибокі борозенки в 2 см від кожного краю (на відстані 1 см один від одного). Проробіть стамескою канавки для мотузки. Обробіть спіли наждачним папером. Пофарбуйте поверхню дерева акриловою фарбою і залиште сохнути на 2 год.
8. Відстрочити куліскі для поперечин, проклавши шви в 5 см від коротких країв в торцях гамака. Вкладіть їх в отвори, рівномірно прісборени тканину. Прив'яжіть до кінців мотузок, фіксуючи її вузлами на пропиляних борозенках.
9. Ваш гамак Смугастий рейс готовий.

Немає коментарів:

Дописати коментар